69

Крали Марко

преди 5 години

Най големите престъпници са западният свят. Създали най големите геноциди срещу човечеството. сащ в Ирак ,Англия колонии ,Израел убива палестинци ей така за спорта. И много други....

68

usa = на джудже

преди 5 години

СЛАВА НА РУСИЯ ,НАЙ ВЕЛИКАТА СТРАНА НА ЗЕМЯТА !!! ЕДИНСТВЕНАТА СИЛА КОЯТО СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА САТАНАТА - сащ.РУСИЯ ФОРЕВАР !!! ОБИЧАМЕ ТЕ РУСИЯ !!

67

ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Така е. Изостанала работа са руснаците. Пращат двама наемни убийци в Лондон, които уж били туристи .. Много изтъркано и шаблонно.Виж тук при нас действаме модерно. Взимаме един младеж от малцинствата, надрусваме го като куче с подходящия наркотик, а после го насъскваме като питбул срещу жертвата ... Има журналист - има проблем. Няма журналист- няма проблем.И забележете колко сме напреднали в производството на наркотици. Какъв ефект само постигаме !Изостанала работа са руснаците ви казвам ...

66

Анонимен

преди 5 години

Елкя е топ

65

Един брутален свят!

преди 5 години

Urban Institute: 40 % от американците нямат пари за храна, лечение, жилище

64

rusnak

преди 5 години

Ей, със всяка година сте по жалки и смешни..:))))

63

Анонимен

преди 5 години

Много звучен шамар им отпука Путин с Крим. Вече 4 години им святка пред очите, още не могат да се опомнят, само подскачат се обясняват неадекватно. Но Крим е руски. Въпросът е затворен.

62

Анонимен

преди 5 години

На Шанхайската международна енергийна борса стартираха търговете на петролни фючърси в китайската валута. Още в първия ден на борсата в Шанхай бяха сключени близо 63 хиляди сделки за повече от 62 милиона барела петрол, оценявани на 27 млрд. юана (4 млрд. долара).

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 138Това е реплика на Адолф Хитлер. "Судетите са германски. Въпросът е затворен". За жалост тъпaците като теб с 2 пръста чело друго не могат да запомнят. Пък и судетите днес не са в Германия. Та така ще стане и с Крим и с твоя затворен въпрос.

60

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 136В Русия няма купони за храна, затова е пълно с гладни блядoве.

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 131Москва с нейния икономически капацитет от 0.5% от световната икономика ще се отказва от долара. Ха-ха-ха-ха......

57

Анонимен

преди 5 години

Мъж застреля жена и две деца в американския град Финикс, щата Аризона. След 6-часова заложническа драма полицията нахлула в апартамента с експлозив и обезвредила мъжа при което и децата били застреляни.

56

Екс

преди 5 години

Наздоровье! Боярошника залпом заливаем!

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 124Едно си баба знае едно си бае. Их там нет и това е. Няма ГРУ няма Новичок, няма и Русия.

54

Анонимен

преди 5 години

Кибершпионажът е важно нещо, дава хляб на много хора: ай-ти специалисти, политици, военни, тайни служби, журналисти и др. Освен това думата звучи някак тайнствено и абстрактно в инфоемационната мъгла.

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 121Знаеш ли, по жалък от тия двама нескопосници, които имат към някакво ГРУ, което ОТДАВНА НЕ СЪЩЕСТВУВА, отношение, колкото аз към принца на Монако, си само ти и тия, такива като тебе!!! На такива дебелашки шеги, каквито си направиха ми6, може да се вържат САМО ПЪЛНИ И-Д-И-О-Т-И!!!!

52

Гуантанамо

преди 5 години

В Русия няма концлагери където задържаните са измъчвни (напълно законно и легалано) и никой в Русия не вкарват в концлагер без съд и присъда само по подозрение!

51

Анонимен

преди 5 години

Путин е голям гламар. Вместо да каже тия двамата никой не ги познава, той ги накара да дават интервюта с което тотално се изложи цялата руска машина на властта барабар с тайните им служби.

50

Анонимен

преди 5 години

ГРУ след дълбок анализ е установило причината за фиаското в Солсбъри. Вместо да изпратят агента Кошкин по погрешка са изпратили агента Мишкин. Виновните са наказани със забрана да пият служебен Бояришник за 2 седмици.