109

Ludoto Lenche

преди 5 години

...toi Snoudan vi go nabi ..mnogo hubavo na vas "demokratite " !!!

108

Ludoto Lenche

преди 5 години

.pochnah da cheta I parvo si pomislih DW ...a to bilo Roiters ?!!.....hvani edinia ta odari drugia !

107

Кремълския педераст

преди 5 години

Се провали отново..Новите санкции идат ;)

106

Анонимен

преди 5 години

От Уикилийкс стана пределно ясно че западът иска в България да има политици за които има хиляди компромати - корупция,връзки с Русия, каквото искате, и после явно тая информация се използва за изнудване да се води политика като страната се източва за западаааа. Неслучайно сме на този хал.

105

Анонимен

преди 5 години

Тия моди не са ли изнесени като нови най-напред на запад. Кастро кой се е опитвал 400 пъти да го убие, да не е Путин?Абе 111 място си е заслужено, даже е малко.

104

Олег

преди 5 години

До Анонимен 116Кво?Кое трябва да вземем според теб за да е вярно по твоите представи? Анимациите на ракети и друго оръжие?!Аз се сещам само за:- Източна Украйна и Крим- Грузия- Малайзийски боинг-Анна Политковская-Андрей Луговой и ГОСТ ДУМАТА и полония изпит от А.Литвиненко-Сещам се за думите на Литвиненко за Путин и взривовете от ФСБ-Сещам се за Борис Березовски- Борис Немцов-Атентата Норд Ост и невинните жертви на режима- Атентата в Беслан и нвеинните жертви на режима-Б.Немцов

103

Анонимен

преди 5 години

Това е редовната журналистическа практика: събираш разни подвеждащи заглавия, обобщаваш каквото ти харесва без да влизаш в детайли и повтаряш същата измишльотина с която си започнал преди година.После *** им доказвай че не били компютри а компоти.Такава журналистика върви само на инфантилните американци, за които всички, които не са съгласни с тях, са bad guys.

102

A

преди 5 години

До АнонименЗа разлика от вас - добричките.

101

Боби

преди 5 години

До 112"преди руснаците да нападнат Украйна"ЛЕЛЕ КОЛКО СИ НАИВЕНРусия нападна Грузия след като последната почна да избива руски миротворци и гражданското население в Южна ОсетияКолко дни трябваха на Руската армия да реши Грузинския конфликт?И ти НАИВНИ ЧОВЕЧЕ МИСЛИШ ЧЕ ПОЧТИ ПЕТ ГОДИНИ РУСКАТА АРМИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С УКРАИНСКАТА "АРМИЯ" (при последния сбор на новобранци 80% не са се явили) СВРЪХМОТИВИРАНА и по НАТОВСКИ ОБРАЗЕЦ

100

Боби

преди 5 години

До 112Защо нашите се изнасят на запад1. Целокупния запад не признава дипломи освен на собствените си университети - Учиш в Китай(леле как се учи там ако знаете засрамват всичко и всички) или Русия губиш 5 години от живота си и реализация в БГ - НЕ, На запад - НЕ, В РФ веднага ти предлагат позиция но понеже си Чужденец няма да ти предложат шевско място2. Целокупния запад не приема технологии ако не са сертифицирани от тях - Това за Маниаците ИзобретателиИ аз ще съм принуден на запад да уча

99

До Калоян

преди 5 години

Хаха то затова всички българи предпочетоха и се изнесоха на запад, а не в русия - реален показател, кой колко има доверие в Русия и кой колко има доверие в западните страни. И друго ще ти кажа, преди руснаците да нападнат Украйна нямах никакво мнение за тях - дори бих казал леко положително. Към днешна дата обаче, след всичките престъплеония, лъжи и подмолности които натвориха руснаците определено мога да кажа, че ме ОТВРАЩАВАТ! Дали съм единствения, как мислиш?

98

Този запенен пасквил

преди 5 години

от DW ли е произведен?

97

opetkov

преди 5 години

До рускиня "А вие защо биете ***" е редовната реакция на пре*баните рускини.

96

opetkov

преди 5 години

До рускиня до 115 Е проблем има и той е мноого голям. Дяволът е в детайлите. Путин не смее да се *** с германците, както с нас българите. ЮП - цена завишена 3-4 пъти, скочи от 1,5 млрд на 4,2 млрд. Газпром 51% в съвместното дружество. Пари-заем от Гпром, като заема се връща с транзитните такси, определяни от Газпром. За 30г. нула възвращаемост на проекта за България. След тях пак гол к*р. Изпълнител - руски олигарх, близък на Путин. Далавера за Русия и предателите от България.

95

Боби

преди 5 години

Скъп Газ през Южен поток проект(ако беше реализиран)Доставка до България по тръба Черно море - 1000км+Трансферна такса -Транзитна такса НЯМА- Обем на доставката 2,5-2,9 мил Кубометра ГазПРИХОДИ от Южен Поток (примерни)Дължина поне 500км+1/2 Трансферна такса(50% собственост на БГ)+Транзитна такса - Държавна - Изплащане заемОБЕМИ до 50 мил кубометра за година(+ нашите доставки 2,5-2,9 мил кубометра за година)

94

To6

преди 5 години

ИНТЕРЕСНО, ЗАЩО НЯМА НИЩО ЗА США, БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА ???

93

Боби

преди 5 години

Скъп ГАЗ продДоставка до Германия през Северен Поток 1200км под моретоНЯМА ТРАНЗИТНА ТАКСА има само Транспортна таксаОбеми Северен поток 1 до 55мил кубометра за годинаСеверен поток 2 още 55мил кубометра за година отстъпка за обемТоест доставката до Германия е по-евтина и като по-къса и по-нова инфраструктура и по-големи обеми(до 20 пъти)

92

Анонимен

преди 5 години

Да не пропускаме престъпленията на родния Кинтекс, който превръщаше най-красивите и умни момичета в ***, мотивирайки ги, че ще служат на Държавна сигурност, като шпионират клиентите си.Опитаха се и мен да вкарат в този път, но аз се измъкнах не защото щатният изнасилвач на ДС ме е предупредил и ме е научил как да се измъкна.Прабаба ми е дъщеря на Поп Харитон и тя ме беше научила:" Когато си най-заплашена , помоли се на бог и той ще сложи в устата ти думите, които ще те спасят!"

91

Боби

преди 5 години

Хората които тръбят "СКЪП ГАЗ" и прочие АМА БЪКЕЛ НЕ РАЗБИРАТ(ДА БЯХА ПРОЧЕЛИ МАЛКО ПО ВЪПРОСА) КАК СЕ ФОРМИРА ЦЕНАТА НА ГАЗътЦена на РФ граница +Цена на ГАЗът до България+ Цена трансфер + Цена транзит (През Украйна и Румъния по права линия е над 900км реално е към 1100-1200км тръбопроводи)- Обем на доставката(2,5-2,9 милиона кубометра за год)- други споразуменияЦена до Германия+Цена Трансфер/Транзит - Тръбопроводи Украйна, Унгария, Австрия 1800км- Обеми доставка (50 мил кубометра за

90

рускиня до 115

преди 5 години

"на "братска" Русия никога не и е пукало за "братска" България. .цакат ни с скъпа газ".1."Братска България" позволява оскверняване на паметници на съветски воини.2.За "братство" си спомняш само когато се наложи да бъкнеш в портмонето3. България е научила "братската" Русия на термин "only business".4.С Германия Русия развива няколко енергийни проекта, като това е калкулирано в цената на енергоносители 6. на България е било предложено-Бургас-Александр, Южен поток, Белене-тя отказа.E,къде е проблем