167

иусдк

преди 5 години

Как така днес я погребват? Остава и да кремират тялото. Най-искрени съболезнования на горките й близки, понятно е, ако желаят да погребат убитата. Но то означава да се погребат и уликите.

166

Snorky

преди 5 години

Факта, че не си признава вината е отлична новина защото така няма да се стигне до намаляване на присъдата. Аз лично се надявам на доживотен без право на замяна. Най-справедливо би било.

165

10

преди 5 години

За какво е спорил с жертвата?

164

Анонимен

преди 5 години

И аз мисля че на този не му е по силите сам да свърши тази цялата работа.Имал е помагачи,и леля му и жена му така казват,защо никой не им обръща внимание?Защото държавата налага сегашната версия,и искат така да остане!

163

Розата

преди 5 години

Ще дойде време и "Истинския Селяйдин"да страда.Когато и той се изправи пред Страшния съд.

162

Анонимен

преди 5 години

БСП и ДПС са платили на турчина!Само те имат изгода от тази трагедия!

161

Мда

преди 5 години

Селяймин ще страда!Много!

160

SILANCE

преди 5 години

До АнонименИмате положителната ми преценка,но са блокирали брояча.

159

ОПОРНИ ТОЧКИ

преди 5 години

Ние другарите (защото сме) социалисти - русофили ...вярваме, че всичко това е една империалистическа провокация ... сигурно на Дойче Веле,затова настояваме за освобождаване на Северин, незабавна оставка на Герб, присъединяване към СССР и връщане на комунизма.

158

Розата

преди 5 години

Как така жената е била до 12ч с приятелки,а кадрите от камерата са в 12.11ч?!Или ние сме *** и не можем да преценим,че за 11 минути няма как да стане. НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА СКАЛЪПЕНИТЕ ВЕРСИИ.НОВИЯТ ШОФЬОР-МИНИСТЪР НА МВР И МЕТО ГЛЕДАШЕ НЯКЪДЕ В ПРОСТРАНСТВОТО И ТОЙ НЕ ЗНАЕШЕ КАКВО ГОВОРИ.

157

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

156

Анонимен

преди 5 години

На никой ли не му прави впечатление откъде такъв дрипав ман го, който и не работи има пари за билет до Германия.Според мен си го е купил с част от аванса, който са му дали от ГЕРБ да убие Виктория Маринова.

155

Розата

преди 5 години

И в коментарите на блиц има изказването от 9.10 на съд.лекар,даже и марката на оръжието.Стига с тия Султански салтанати.Той,Султана е най-голямото зло за България.

154

Waffen SS

преди 5 години

"Северин ударил Вики, хвърлил я в храстите, но не я изнасилил""Следващата му стъпка ще е,че той я видял,че е в тежко състояние и се опитал да и помогне,та затова се изцапал с кръв,а още по-следващата ,че изобщо не Я е срещал,а лоши хора ,които са му завиждали за красотата и високият интелект са подхвърлили окървавените дрехи на жертвата с единствената цел да го злепоставят.Нека не забравяме ,че различните НПО-та начело с БХК са на бойните си постове с цел неговото оневиняване

153

ОПОРНИ ТОЧКИ

преди 5 години

Ние другарите (защото сме) социалисти - русофили ... вярваме, че всичко това е една империалистическа провокация ... сигурно на Дойче Веле,затова настояваме за освобождаване на Северин, невинната жертва, незабавна оставка на Герб, присъединяване към СССР и връщане на комунизма.

152

Иф

преди 5 години

Искаме пресконференция,със съдебният лекар.А не ония тримата да ни обясняват глупости.Айде стига,наслушахме се.

151

Анонимен

преди 5 години

ВЯРВАМ ЧЕ ТОВА Е УБИЕЦА- ДВЕ 14 ГОД РОМИ ПРЕБИХА ДО СМЪРТ 52 Г КЛОШАР, СМАЗАХА МУ ЧЕРЕПА, СЧУПИХА МЕ РЕБРАТА , А ТЕ ПЪК РАЗМАЗАХА ВЪТРЕШНИТЕ ОРГНИ. ЧОВЕКЪТ Е НАПРАВИЛ ЗАБЕЛЕЖКА. РОМЧЕ НА 13 Г Е СНИМАЛ КАКВО ПРАВЯТ ПРИЯТЕПИТЕ С НЕЩАСТНИКА- ТОВА ПОКЪРТИ ВАРНА.

150

Чудя се нещо....

преди 5 години

Аз съм работещ човек,висшист,с не висока,но все пак прилична заплата.Ако трябва да тръгна незабавно за Германия,ще ми трябват естествено пари и то не малко.Той,този ***,имал ли е и откъде толкова пари? Защото аз ще се затрудня финансово да тръгна така веднага.А той не!Странно...

149

Losho

преди 5 години

Все още не ми става ясно, как това сукалче, метър и шейсет, 50кг с дрехите, сам ще хване, набие, изнасили и убие тази Жена, която видно е спортувала с години !?!?!

148

Футуролог

преди 5 години

Както казва агента на турското разузнаване Вежди Рашидов у нас калтак до калтака а още Ж"ельо Ж"елев закри БългарияТа Вежди Рашидов направи бездънна яма срещу Паметника Левски където да отиват всички пари от еврофондовете на калтаците на ГЕРБКомунистическият фундаменталист Муамар Кадафи веднага ще чатне когато го лъжат комуниститеХААРП е разработка на ВОЕННИТЕ под контрол на ПЕНТАГОНАТайните разработки са МИЛИАРДЕРСКА ВОЕННА работаЦСКА-софия работи за Новата Османската империяфакт