7

Анонимен

преди 5 години

Човешки живот не се отнема така лесно. Но понякога и един удар е достатъчен - случайност, или? Това което става не е "турчин от ромски произход убил и изнасилил българска журналистка", не става така лесно, това което стана и най-вече последвалите реакции е нещо съвсем друго, което показва накъде отива България и българите. Който може да го види ще разбере, а не да развива теории за еврофондове и конспирации.

6

Анонимен

преди 5 години

Вие познавахте ли убитата, за да я наричате с умалително име, г-жо Василева???

5

Сапунджията

преди 5 години

:-(

4

Анонимен

преди 5 години

Фейсбук името му е разкъртвачът на тесни дупета или нещо подобно-трудно се разбира защото жагалът ползва някакъв ромско-турски диалект.Със сигурност всички повярвахме че не е той.Той дори не е бил там ходил е на работа и си е легнал рано а лошите полицаи са го набедили.Дали някоя немска леличка с тясно задно тунелче няма да се застъпи за него.Може и чичко от тия ...различно стандартните.

3

Анонимен

преди 5 години

у пандело как ще те фърлят в храстите тебе

2

Анонимен

преди 5 години

"хвърлил я в храстите, но не я изнасилил!?"Само я хвърлил храстите, пък тя си останала там, свалила си гащичките, разкраичла се и изчакала който мине по пътечката да я такова.

1

Анонимен

преди 5 години

Как внимателно така, бавно, на малки порциики ни поднасят инфо , че е невинен! Нали не мислите, че това са НПОтата в българия ?