146

Анонимен

преди 5 години

И това че се опитват да помагат, дори и по глупав начин, значи че са "мързеливи коне с капаци"? Нещо не те разбирам.Опитай се да бъдеш по-ясен.

145

Анонимен

преди 5 години

Каква е Германия, че да укрива пpестъпника няма такива филми и стига с тия смешни заглавия един селски прокурор не е Германия.

144

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Единственото спасение за тази държавица е НЕЗАБАВНОТО излизане от ОЙРОгейсъюза.

143

До 142

преди 5 години

Чети и се учи.Кюрдите не са германци.Турция не е в ЕС.А бе вие русофилите и трети клас ли не изкласихте.Това ли ви дразни при ромите , че са по образовани от вас.

142

Анонимен

преди 5 години

Ха сега де, заради стандарти това подобие на човек може и да се измъкне. Не, този свят наистина върви на провала.Огледайте се наоколо."Вавилонско стълпотворение".П.С. Струва си да се построи една специална килийка за него, отговаряща на евростандарти,само и само да го докара при Пазарджишките. Там вече,"мила моя майно льо".

141

От Германия

преди 5 години

От България може германците да ви се струват голямата работа ама елате да поживеете тука и ше си промените коренно мнението. Некадърни мързеливи коне с капаци и хич ама хич не им се работи.Извикаха ме на събрание " Как да помогнем на имигрантите в лагера в нашия квартал" . Гемнаките доброволки им чистет кенефите и столовата (а може и да ги пoeбaвaт не знам), мъжете играят футбол и волейбол да ги разтушат от мъката им. При това им дават по 900 евро на месец за Джони, храна и жилище са осигурени.

140

ББ

преди 5 години

аха ясно така му е най-удобно на тиквата :)) нали с Меркел са си ПРИЯТЕЛЧЕТА,сега ще скалапат няква смешна история че това ромче го е направило,уж няма да го пуснат и ще си остане там завинаги..без да го видим на живо а не някви снимчици от фейса..и те така край на историята. ГГ

139

Анонимен

преди 5 години

а това на снимката европеец ли е?

138

Мопс

преди 5 години

НЕЗАБАВНО ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ С РЕФЕРЕНДУМ.Условията в затвора няма да са от значение защото там ще е чисто временно до изпълнение на присъдата.При отказ от екстрадация-напускане на Евросъюза.И без това както стана ясно единици точат еврофондове=разпределят заеми които ВСИЧКИ ЩЕ ВРЪЩАМЕ.

137

Анонимен

преди 5 години

Ако българин отиде в Германия и го шътне този и после пак ли ще питат дали затворите са европейски

136

??

преди 5 години

Един дентален хирург в София широк-център беше си подредил измитите европейски гутаперки върху една салфетка на радиатора, докато ми разясняваше какво е стандартното лечение в Германия на моя проблем. В плювалника имаше засъхнала кръв.

135

Анонимен

преди 5 години

Здраво заработили днес троловете! Обаче никой не ги трие за разпалване на етническа вражда. Псувни, закани, квалификации. Днес-а им дал поле за изява.

134

Ludoto Lenche

преди 5 години

.shto za vapros a ?!??.naistina jiveem v satanistko vreme !!!...Bibliata se chete naopaki !

133

бай ганю

преди 5 години

за наше съжаление отговора е :нищо не ни е европейско а балканско но много ви благодарим че ни приехте такива недодялани и първобитни и благодарим на германския данъколплатец че чрез еврофондове и други програми ни помага да се цивилизоваме ние не бихме го правили за по бедни от нас

132

До Протоколна процед

преди 5 години

Защо приказваш глупости. Когато наще хванаха кюрда "терорист" и Ердоган го поиска, го екстрадираха точно след 2 часа без никакви процедури пък били те и протоколни.

131

Анонимен

преди 5 години

В затворите има еврогейове, значи са европейски!

130

Абсурд !!!!

преди 5 години

Германският съд пита България дали в затвора ще има апартамент ,с баня и балкон с цветя за осъдения жесток убиец. Ако няма осигурени телевизор,лаптоп,фитнес за жестокия убиец,тогава германсият съд няма да позволи да бъде екстрдиран ***. Време е Господ да слезе на тази земя,по-специално в България, и да въздаде истинско правосъдие. Явно ние не можем да постигнем такова. Този изверг трябваше вече да увиснал на въжето пред парламента!!!

129

Анонимен

преди 5 години

Тоя не е достатъчно и з в ра те н да оправя германки. Аз германки не ща да ги пипна камо ли да ги ....

128

Анонимен

преди 5 години

Абе искам да питам хунтата докога ще ни баламосват медиите и с десетки новини за този случай. В същото време журналистката е на оня свят, коя телевизия вече ще покани човек от Бивол за интервю. Няма ли, абе що няма нали убийството не е поръчково а от всички жени тичащи в парка оня се е угледал баш на тая. Абе кво става с Гинчето Петкова и Теменужка Върбакова, как е добре ли са тези невинни душици.

127

помощ

преди 5 години

Само искам да уведомя германците, че и стоматолозите ни не са европейски. Всеки си прави каквото си знае, нямало било стандарт, дори ако го мързи не дезинфекцира инструментите.