26

Анонимен

преди 5 години

"Майка му иска да го съдят в германия, защото у нас щял да бъде убит"И кой ще го убие. Те в затвора всичките са като него, даже закоравели убийци и изнасилвачи, а той само е искал да я изнасили, тях кой ги е убил, затворите щяха да са празни.

25

Анонимен

преди 5 години

в Германия само ще ги лежи, тука и ще спи, с мъже - Киро Жарта и разни други.

24

скоросмъртник

преди 5 години

а за какво й е такъв син жив?!! още й е мъчно за него!?!!!!!!

23

До форумните тролове

преди 5 години

Потърсете в гугъл следните неща:1. БТВ новините - "ДНК експертиза у нас как и за колко време се прави" от 27.01.2018 г.2. Офнюз - "Румяна Ченалова се усъмни във фактите, изнесени за Селяйдин" от 11 октомври 2018 г.Навържете изненсените досега факти (днк експертизи, свидетели, видео от охранителни камери и т.н.). Навържете фактите логически!Историята почва толкова много да издиша, че почва да ми се вижда много вероятно, заподозреният да се спомине още по-време на транспорта до България.

22

Анонимен

преди 5 години

`Признал бил`. Колко струва това признание на Борисов?Просто им трябваше убиец, с когото да си измият ръцете пред ЕС. И накрая казал - `не помня`По-голяма партенка не бях чувал.

21

Анонимен

преди 5 години

Убих я, пиян бях, дрогиранупотребил наркотициТой призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан.Той не е такъв човекТой не е такъв човекТой не е такъв човекТой не е такъв човекумствена изостаналост. Взимал е и хапчетаОсвен него, има още седем децаОсвен него, има още седем децаОсвен него, има още седем децаОсвен него, има още седем децаОсвен него, има още седем децаОсвен него, има още седем децаОсвен него, има още седем децаJesus!!!!!!!!!!!!!!!!!Oh my God !

20

Анонимен

преди 5 години

Това е убиецът, обаче само за герберастките тролчета, които изпъвлняват поръчката на Борисов и Цветанов.Иначе лошо им се пише - вече ги видяха и навън що за стока са - корумпирани схемаджии, лъжци, крадци, престъпници и убийци.При това до един полуграмотни и нагли, начело с Винетуто, който вчера отново стана за смях пред посланиците.Иначе всички знаем, че в България корупция няма - особено ако четем Тиквено-Прасешките сайтове и гледаме слугинските БТВ и НОВА.

19

Кръстоносец

преди 5 години

Тоя не е турчин, а турчеещ се ***, има такива много. Справедливо ще е До живот без право на замяна

18

Анонимен

преди 5 години

Трябва смъртна присъда ! Този защо ще го хрантутим до де е жив ?

17

Анонимен

преди 5 години

Ферари са го потърсили.Всеки който минава 2000 км.за 15 часа пиян и никой не го спира си е за формулата.

16

Анонимен

преди 5 години

"Тя иска синът й да бъде съден в Германия и да лежи в затвор там, ако трябва и 20 години, защото смята, че в България ще го убият."За да не се разприказва кой е поръчал убийството.

15

Анонимен

преди 5 години

БХК да се задействат, за да пуснат човека. Майка му казала, че: "Той не е такъв човек"!Той си ползва правата - да краде, да пие, да се друса, да изнасилва, да убива. От малцинствата е - безнаказан.

14

шматка

преди 5 години

До 4Остави пиенето ами и книжка има.Ако е умстнено изостанал се води на отчет и не може да изкара медицинско за книжка.Това е работа на адвоката.Започват врътките

13

Анонимен

преди 5 години

Сега пък, бил пиян, ама не и луд. А без тия.Като при филма за викингите трябва да стане. На един му отсякоха главата, защото минал една, две къщи, и не уведомил. А знаел правилата.

12

божкеййй!

преди 5 години

Шах и мат! Бил с умствена изостаналост, ама тренирал бокс, имал шофьорска книжка и кола, оправя пътя до Германия и обратно... тая да я подведат под отговорност за лъжесвидетелстване. Още малко ако поговорят, ще си кажат кой им платил или ги е притиснал да го наклеветят.

11

Анонимен

преди 5 години

Значи майката е знаела, но не е съобщила на полицията. Съд и за нея само, че го е родила

10

Нещо такова

преди 5 години

До баба МеркелТъй тъй!!! Най-добре *** да си седят в Германия и Швеция, там са по-хуманни от нас. Там да раждат, там да се плодят, там да убиват.

9

Джанго Зе

преди 5 години

Най-вероятно е постановка , но ако е виновен да го докарат в БГ и да го тикнат в кафеза тука

8

баба Меркел

преди 5 години

Сега ще го правя германец , момчето е добро, от сой както се казва. От къде на къде ще го съдят? Тук за такива неща ги оправдаваме, понеже за депресирани хората

7

Аха

преди 5 години

Ще цитирам Ню Йорк таймс, 20г неграмотен ром прави квот прави, психясал, абстинентен и др, после си слага костюма и пътува до германия, където активно сменял адреси...мноо холивуд