186

.

преди 5 години

С ТЕЛК ли е бил Северинчо, маминия? Е как няма да е, нали така се смъкват пари от тези, дето работят и после същите тия Северинчовци ги убиват. В махалата сигурно всеки втори е с ТЕЛК. Да са живи и здрави БСП-то, че го направиха навремето тоя закон, дето сега реват, че системата убивала.

185

AnneAvstriiska

преди 5 години

Никой няма право да отнема свой и чужд живот! Висш закон на Вселената! Ако това се случи ние няма как да разберем плановете на Бог, понятията за добро и зло се преливат. Може много да се каже по тая тема, но няма да я разглеждам от този ъгъл, а на физическо ниво на Земята. Дано има справедливост, но никой не ни е обещал такова нещо, когато сме се родили.Жал ми е е за тази млада жена в разцвета на силите си, но най-вероятно въпреки своите 30 години е имала някаква дълбока мисия.Мир на душата й!

184

Невидимата промисъл

преди 5 години

До AnneAvstriiska"Никой не знае плана на Бога, дори, когато мравката завие на дясно има Божия промисъл...и да има справедливо наказание тук за убиеца й". Невидимата промисъл е решила вече, какво ще бъде наказанието му, защото не може да бъде наказан по друг начин освен Божията промисъл."

183

Анонимен

преди 5 години

Мен ме интересува този на снимката какво е учил,каква диплома има,какво работи,колко пари МОН наля в образованието му и с какво е бил полезен на обществото.Същото се отнася и за родата му.Какво работят,плащат ли данъци или са само смукачи на социалната система и в България и в Германия.

182

Анонимен

преди 5 години

Майка му ако си въобразява че в германски затвор няма да му спукат панела много се заблуждава.И няма да лежи 20 години а ще се самоубие.

181

Derstreichholz

преди 5 години

Абе вие изобщо били ли сте на даскало бе редактори? "германия" с малка буква...

180

AnneAvstriiska

преди 5 години

Всеки трябва да си понесе това, което е направил. Нищо случайно не се случва на този свят, тук има човешки закони, а отвъд са Божиите. Никой не знае плана на Бога, дори, когато мравката завие на дясно има Божия промисъл. Можем само да сме съпричастни към близките на Вики, и да има справедливо наказание тук за убиеца й. Сигурно има невидима промисъл за нас във всичко, което се случи. Мир на праха й, а момчето незнам как ще спаси душата си....

179

Анонимен

преди 5 години

Сега и невменяем ще го изкарат, тц тц....

178

Анонимен

преди 5 години

Предполагам че Борисов и Цацаров са му платили да играе ролята на убиец.Ще го осъдят на 10 години, ще го пуснат на 5-тата за добро поведение и ще си харчи на воля паричките.Просто спешно трябваше да се намери виновен за пред слабоумния народ и за пред външните партньори.Защото ако не отидеше някой в затвора, си отиваше Борисов и Шайката.А щяха да лъснат и всичките други подробности за изгорените два камиона с документи от двойното счетоводство за Еврофондовете. Вики беше на път ...

177

Любо

преди 5 години

До Анонимен 146 : По скоро Костовската сбирщина ,която е още във властта и която ликвидира държавността в България след 1992 година.

176

Анонимен

преди 5 години

На турците родината им е Турция, а не България. Който се смята за турчин да си ходи в Турция. България е за Българите, без значение от етническата принадлежност. Смяташ ли се за Българин, то България е твоята родина. Възродителния процес прави услуга на турците в България. Връщайки ги в родината им прекратява мотивацията им да тровят язовири, храни и да взривяват вагони за майки с деца. Това си е чисто хуманно дело, понеже съвестта на нормален човек няма да издържи, ако тий знае, че е убил дете.

175

Анонимен

преди 5 години

Всипки луди в България се пускат на улицата. Чакаме всеки да изпуши. Кога държавата, ще ги навре в психото и няма да ги пускат ? Толкова ли немогат да отделят 1 мил да ги гледат там. На вън е пълно с луди по улиците ? Слепи ли сте.

174

anna

преди 5 години

Ако убият някой журналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и най-простите няма да повярват на история като тази. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела".

173

АнонимеН

преди 5 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ МЯСТОТО КЪДЕТО Е БИЛ И Е ПИЯНСТВАЛ ЦЯЛА НОЩ Е В МАХАЛАТА НА РУСЕ КОЯТО Е НА 3 КИЛОМЕТРА ОТ УБИЙСТВОТО!!!

172

АнонимеН

преди 5 години

ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕТА!!!!!!!!!!!ТАЗИ Е ЗАПЛАШЕНА , ЧЕ АКО НЕ КАЖЕ КАКВОТО И КАЖАТ ЩЕ ГО УБИЯТ А НЕЯ ВКАРАТ В ЗАТВОРА!!!

171

Анонимен

преди 5 години

Ако "онзи" с " малките мустаки" беше победил 1945 г , сега от тази смрад немаше да има и в зоопарковете .

170

ЕТНОГРАФ

преди 5 години

Тоест ако жените не са твърде ниско интелигентни за да могат да преценят неговото IQ, те си падат по мъже, физически изглеждащи като млади момчета, ниско интелигентни, с високо нива на либидо и не дотам добре контролирани сексуални желания.Майка му казва, че е взимал лекарства. Няма лекарства за ниско IQ. Вероятно е бил биполярен или нещо такова. Може да се измъкне по този параграф. Опасното е, че е тренирал бокс и едновременно е с ментални проблеми. 60 кила ром боксьор сваля 90 кила мъж.

169

ЕТНОГРАФ

преди 5 години

"синът и е с умствена изостаналост" - ето това обяснява защо бижута, телефони на жертвата и дрехите на Северин с кръвта на жертвата по тях са намерени изобщо. Нивото на интелекта на хората от даден род със сходно образование е много сходно. Интересно от социална и етнографска гледна точка е, че човек с такъв интелект е бил донжуан, привличащ жените. Това би трябвало да говори много или за интелекта им, или за това какво точно им се иска СЛЕДВА

168

Анонимен

преди 5 години

До Не се връзва"А като е казал на майка си, тя няма ли да си мълчи? Нали й е син.Защо ще го издава?" ... Защото може би, не иска да прикрива прихопат, макар да й е бил син. Ако не го хванат, утре ще убие отново. И отново ... Ама извинявай - забравих, че в България, "нашуту, е най-хубуу", даже и да е жив дявол ...

167

Аз съм

преди 5 години

Умствено изостанал е защото взима пенсия от ТЕЛК, както и повечето роми , иначе нищо му няма. Кой им раздава решенията за ТЕЛК и на каква цена е друг въпрос.