24

факт

преди 5 години

Скъпи ми смехурко Джанбазки,проблема е в продажната политическа класа у нас който допуснаха един етнос да си прави каквото иска,да бие краде и убива безнаказано 20г.Ти и твоята партия нищо не направиха това да спре и сега говорите само глупости.....

23

Анонимен

преди 5 години

Най-добрия ни европолитик! Единствения който казва нещо и опитва да направи нещо.. Къде е Станишев - спи по цял ден и прибира паричките, Ники *** е същия..

22

Анонимен

преди 5 години

Това убийство, трябва да бъде таксувано като, престъпление от омраза, защото е такова. И много други бяха такива.

21

Вяра

преди 5 години

И европолитиците са живо месо, което реагира на болка, макар понякога по начин не по нашите желания. Въпреки основателно различното настроение на масите, ние сме с вас, не сте знаме над пустош, направете нещо, за Бога.

20

Край

преди 5 години

Да си го кажем с други думи: Това момиче и стотиците изнасилени и изтрепани баби по селата през годините ПЛАТИХА метрото, магистралите имането на ГП груп, Трейс и Водстрой, ГБС и заплатите на Джамбазки.Ако България беше суверенна държава отдавна да е въвела смъртно наказание и да е намерила начин да се справи с този вид престъпност.

19

магаревъд

преди 5 години

Аз пък седя и си мисляКакво щеше да стане ако изнасилената и убита млада жена беше не напредваща в кариерата (вероятно добра) журналистка, а примерно продавачка от квартална будка за вестници отишла да побяга в свободния си ден?Щяха ли журналистите такъв вой да нададат?Щяха ли еврпейските политици да ръсят мозък напоително и да размахват пръсти и юмруци?И престъплението да бъде толкова бързо (изобщо) разкрито и престъпникът хванат?И Кахър-Сурат-Сеир-Сандък-Бабаита да се пъчи по телевизора?

18

Анонимен

преди 5 години

по принцип ми е много марионетен Ачката но в случая съм съгласен с всичко написано

17

Анонимен

преди 5 години

Виждате ли докъде си докарахме държавата - политиците ни да се хвалят, че не са убили никого. Продължавайте само така, търпете мафиотите на власт, да видим докъде ще я докараме.

16

Тоя па

преди 5 години

Смешно малко човече..никой не го бръсне за слива в Европа, а той се е взел насериозно...какво конкретно свършихте вие Популистчета ? Валери конфискува няколко тонколони на Слънчака ..и това беше. Много думи , никакви дела, а каквото правите е в ущърб на българския народ...Вредни сте !

15

Модерното

преди 5 години

Джамбазки, а ти не се ли водиш европолитик. Колко пъти такива гадости са се случвали на обикновенни хора??? Защо не взимате мерки, а си затваряте очите за кражби, изнасилвания, гуляй и музика по 48 часа. И това социално слаби, като в един момент си купуват имоти по 50-60 хиляди лева и държавата не се интересува откъде имат парите без един ден трудов стаж и една стотинка платен данък?????

14

Анонимен

преди 5 години

До ТурчинМа не си ли разбрал, че според баце у нас има "страхотна" свобода на словото . Всеки може да пише за всичко, но не и да изкарва кирливите ризи на управляващите.

13

Дядо Петър

преди 5 години

Абе, момче. Основният проблем е в главата ти.И в първите ти 7 години.

12

1

преди 5 години

До Кратун,нека да си подаде оставката,като евродупетат,но еврата,които получава като заплата са доста,щом не му харесват европолитиците.

11

Анонимен

преди 5 години

Чудя се как БХК не са се обадили още, че са нарушили правата на Северин и не са го номинирали за човек на годината.

10

Турчин

преди 5 години

Е то оставаше в скапаните български политици да е проблема.В Турция писаха, че мафията се е сраснала с държавата в България. В руски медии писаха също. В западни медии също са разтревожени.Народа ви е нещастен. Всеки ден излизам на улицата в София и виждам нещастни хора, това се усеща. Направете така, че народа ви да не е смачкан и нещастен.Да не се окаже, че съм по-голям патриот от вас, защото ме боли за България и българите.

9

Анонимен

преди 5 години

Не може всички да са на хранилка като Джамбазки

8

до 8

преди 5 години

Не са само чехите. Унгарците, поляците, словаците и държавите от Прибалтика без много много да шумят, умеят да ги поставят на място. Не се съобразяват с това, кой какво от изкукалите европейци рекъл.

7

Анонимен

преди 5 години

Чехите преди десетина години дадоха пример как се действа с такива. Вдигат стена около гетата които в повечето случаи са незаконно построени и на входа железен контрол по друг начин с тия оправия няма.

6

Анонимен

преди 5 години

Имидж не се гради за един ден , имиджа на Бг е лош от 30г насам и все по-зле става ,затова веднага всички решиха , че е поръчково у-во на журналист !а,Бг политиците и те имат вина - техния електорат- мил и драг- бие,убива,граби , насилва Абсолютно Безнаказано !От къде пари бе ? нищо не работят ,а пиене ,ядене,кючеци

5

Анонимен

преди 5 години

Крещяхте срещу ромите,да ги лишат от помощи и инвалидни пенсии,а де факто ощетихте българите.