11

Я па ти...

преди 5 години

До 2 А при премиера Станишев кви убави бяхмеее!

10

Я па я...!

преди 5 години

Не маже да бъде. Нали изчистихме държавата за един ден?

9

Анонимен

преди 5 години

Ако тези 3 снимки са представителната ви извадка за проблемите в София , направо сме цъфнали. Две обяви на еден стълб/дърво и малко смет зад кофите.Това с обявите се решава много лесно, пускаш 10 човека да нащракат снимки и после да пратят една глоба на този , който се рекламира и готово.

8

Анонимен

преди 5 години

Сигналите са тези последните десет години при Борисов..... Това са Герб и прибкижените им.....

7

Анонимен

преди 5 години

3- АМИ ЗЕЛЕТО МИРИШЕ ПРИЯТЕЛЮ- ДАЛИ ЩЕ Е В ГЕРМАНИЯ ИЛИ ХОЛАНДИЯ- ТО ВОНИ ЕДНАКВО- НЕ РАЗБРАХ КАКВА ВРЪЗКА ИМА ЗЕЛЕВАТА ВОНЯ С ИЗОЛАЦИЯТА- НЯМА ДА ДОЙДЕ КМЕТА ДА ВИ ХВЪРЛИ МИРИЗЛИВИТЕ ЗЕЛЕВИ БИДОНИ. СТИРОПОРА ВДИГА ТЕМПЕРАТУРАТА С 2/4 ГРАДУСА, КОЕТО НЕ Е МАЛКО.

6

Анонимен

преди 5 години

Ами не замърсявайте бре, всяка сутрин има опашки пред кафе машините , резултатът е стотици хиляди чашки и бъркалки ВСЕКИ ДЕН, баничките от години ти ги дават в наелонова торбичка и това са хиляди ВСЕКИ ДЕН. И така още много дребни неща които като ги събереш са тонове летящи дребни боклучета ВСЕКИ ДЕН.

5

rushi.gonamushi

преди 5 години

Европейска столица на ***!!!

4

Анонимен

преди 5 години

До АнонименББ е 11г.от 29 след 10 ноември! Преди него 40 години инфраструктурата не бе пипана. Образованието и здравеопазването беше забатечено още при Живков.

3

Анонимен

преди 5 години

След успешното и бързо разкриване на убийството и опровергаване на конспиративните теории на някои. Като гледам троловете са побесняли. Ауууу!

2

стиропора

преди 5 години

До Анонимен2 Ама Бат Бойко ти налепи стиропор на 40г вмирисана панелка а предпадащ асансьор и сега като я видиш отвън е красива и си мослиш ,че си в Германия ,но ако влезеш у входа и те лъхва миризмата на кисело зелИ от мазата и се връщаш в реалноста!

1

Анонимен

преди 5 години

Българска работа , фирмите лапат парата а мръсотия до шия.