53

Родител

преди 5 години

До 19 Ти да не си нЕкое хотелиерче, от тия, ненаялите се?! Хайде стани сутрин през ноември да изпратиш двама първокласници на училище...При минусови температури и пълна тъмница? Ама, да - то деца не останаха, та да искаме някой да мисли за тях ли?

52

лятно

преди 5 години

Да се допитат до хората на село. Как ще стават лятото в 4:00 да обслужват животните?

51

Nord

преди 5 години

Единственото логично за България е да си остане на лятно време, на каквото сме все още. 7 месеца в годината сме на него. Едва ли има някой мислещ човек, който иска да му се стъмва по рано, сутрин не е толкова страшно 1-2 месеца е тъмно до малко по късно, т.е. след 8.

50

Анонимен

преди 5 години

Направих си експеримент сред колегите в офисаОт 27 човека:Лятно време: 27 гласаЗимно време: 0 гласаКакви са тия измислени проучвания в статията???

49

Слънчасал

преди 5 години

до 15 Лятното се предпочита от тия, които искат да купонясват вечер докъсно и да им е светло. А че работещите и учащите сутрин ще стават по тъмно...на търтеите какво им дреме?

48

Анонимен

преди 5 години

Който е слънчасал през дългите летни дни си личи по постовете, не им обръщайте внимание и да се спрем на естественото астрономическо време!

47

Анонимен

преди 5 години

Народа е разделен за това кое време да се приеме за постоянно.Едното е час на пред другото час назад.Справедливо ще е да се премести часовника с 30 минути назад както сме сега на лятно време и готово.И така привържениците на двете времена ще са доволни.Ето ви едно междинно решение.

46

Бездомно Кенгуро

преди 5 години

Ми аз тук в сиднейАаав$$тралия си живея по местно време.Половината от континента ползва Лятно часово време (Югоизток)другата половина не. Но не ми дреме за часа след като падат $$$$ и си подскачам волно край Операта

45

Анонимен

преди 5 години

През зимата нощната енергия включва в 10, а през лятото в 11 аааа!

44

Анонимен

преди 5 години

Глупости! Българите ги интересува как да свържат двата края зимно време -лятно време се требе да се яде ,да се плати ток,вода,парно ,

43

Анонимен

преди 5 години

До до 27Ти изобщо ставал ли си някога посред нощите през зимата за да ходиш на работа и кучета няма от студ по улиците.

42

до Баба Яга

преди 5 години

Ми да те питам, сега като си е зимата зимното време, децата по светло ли ходят на училище? Щото моето ходи пак по тъмно! От 7,30 е, става в 6,20 и 6,45 е навън да си хваща автобуса?

41

Стар предприемач

преди 5 години

предпочитам да въртя стрелките два пъти годишно - не виждам какъв им е проблема да го отменят

40

Баба Яга

преди 5 години

До 3 Лятното, викаш...И през зимата учениците да тръгват по тъмно и в най-големия студ за даскало, щото ти искаш вечер да не си палиш лампата, за да не се набуташ с някоя стотинка?! БРАВО!

39

баба пена

преди 5 години

щом ще се премахва смяната, значи връщаме се както си беше - т.е. зимно!

38

Анонимен

преди 5 години

Часът се върти напред през лятото от сигурно 40 години.Какви здравословни проблеми, кви 5 лв?!Това има резон защото удължава деня през лятото и така след работа можеш да отидеш на плаж, басейн или летен теятър.Светло е до 22:00.А зимата все пак се връщаш на астрономическото време. Не разбирам на кого му хрумна да се занимава с тъпотии.Но в Европа е изгодно да се занимаваш с глупотевини - времето, джендърите и трети пол- вместо с истинските проблеми-имиграцията,безработицата,тероризма,корупцията

37

GMT

преди 5 години

по средата не може ли ? GMT+2,5 :)

36

Анонимен

преди 5 години

Летнярите май са прегрели на слънце :)Щял да им се удължи деня 25 26 27 часа, колко ще се удължи?

35

до 27

преди 5 години

Глупости! Лятното време означава, че зимата ще се съмва най-късно в 8.20 и то в средата на декември до Коледа! В повечето случаи малко след 7.30. Но за сметка на това ще е светло поне до 6, а през февруари например и до 7! Или ти искаш да ти се мръква рано, да ходиш като бухал посред следобед!

34

Анонимен

преди 5 години

Лятно време завинаги!!!! Така е в Беларус , които са много по- на север от нас и нямат НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ с вечното лятно време!!!!