10

Анонимен

преди 5 години

Цялата история излежда много съмнителна, особено след като се намесиха и посланици на ервопейски държави с хвалби към правителството и прочие. Едва ли има връзка с разследванията на Виктория за корупция с еврофондове.

9

Анонимен

преди 5 години

Спиртната напитка ще каже в съдът че е намерил телефона на улицата, ударил си е една сойка върху трупът, може да се е пипнал тялото от където е дошла кръвта по дрехите (не знае щото е бил много пиян), после е потичал малко да изтрезнее и след това се е уплашил и е тръгнал към Германия. Ето ви развръзката на делото

8

Румяна Ченалова

преди 5 години

5. Със скорост на спринтьор , скривайки вещите се изнесъл от местопрестъплението.Алкохола въобще не му пречил, щото бил боксьор.6. Пристигайки в къщата, решил да остави вещите на полицията за всеки случай. Щото ДНК-то, което му взели когато бил 10годишен може и да не е сигурно.7. След това разказал на леля си, че е извършил изнасилване и отпрашил към Хамбург.По-добре да не бяха говорили!

7

Смешен вой

преди 5 години

Адвокат Николай Хаджигенов мноо добре знае, че ДНК експертиза се прави за 2 ч при добра организация, защото толкова трае самата лаборатрорна процедура. Това, че по други тела по организационни причини експертизите се бавят, е съвсем друг въпрос. Доколкото разбирам, доказателствата са достатъчно и неопровержими, което хвърля в див всепоглъщащ стрес адвокатското съсловие.

6

46щжэ

преди 5 години

Голяма скука. Вече повече от 30 часа няма подходяща тема за зомбиране на матряла. И Путин се е кротнал!

5

Анонимен

преди 5 години

Абе това адвокатче го знам много добре колко струва и той щом взе акъл да дава .....

4

адвокат Фърковски

преди 5 години

Прибързан е ареста, да! Пускайте го момчето, той е бил просто психически подтиснат, невинен е поради временна невменяемост

3

бай Тъпчо

преди 5 години

Идеотите продължават да питат бе

2

Анонимен

преди 5 години

Виж, ако вие от БСП бяхте на власт веднага щеше да бъде им повярваш, нали?

1

Анонимен

преди 5 години

Комунистите ще изискват вода от камък за да дискредитират правителството и да омаловажат работата на МВР.Клеветите им стигнаха този път върха - Вигенин и Нинова писаха пасквили до ООН и Брюксел да плюят България!