70

60236

преди 5 години

Ако убият някой журналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и най-простите няма да повярват на история като тази. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела".

69

Прасе с каска

преди 5 години

Започна защитата на примата престъпник.На тая продажница и пожелавам близка среща с подобен ***.Ако оцелее после да видим дали ще ги затитава.

68

Анонимен

преди 5 години

Защо му е на невинния човек адвокат?

67

Анонимен

преди 5 години

Какво по-добро доказателство от това,че целия Кендзелски комитет се е вдигнал на крак да защити електората си?

66

Мл.

преди 5 години

Айдукатът ли е човекът,който трябва да види твърдите доказателства? А ако ги види ще ги докладва ли на прокуратурата? Дълбоко се съмнявам!

65

Иф

преди 5 години

Защо водите тази полемика-фризьорка,каквато и да е, тя заслужава уважение-посмъртно,а вие не ревете в защита на Винету,иде Видов Ден и за него.

64

гадни толерасти

преди 5 години

сега ще видите как ще го изкарат този "ром" невинен

63

Боби

преди 5 години

Еххх АДВОКАТИИЕххх ЕКСПЕРТИИНамерили са ДНКДа по принцип ПЪЛЕН ДНК профил не може да се направи за 2 дни за това Адвокатът е правСамо че Специалистите са намерили така да се каже SHORTCUT знае се че 97% от ДНК съдържа стара генетична информация нещо като генетична историяНовите Бързи тестове тази информация не я проверяват(определено ще се направи пълен тест в последствие) но такъв бърз тест е доказано надежден и се прави за часовеОсъвременете си знанията

62

j

преди 5 години

е тва е толерастията !!!!!!!!!1има признание има ДНК проби обаче няма как цветнокож да е виновен Сега БХК ще се юрнат да доказват колко несправедливо е обвинен добрия "ром"

61

Анонимен

преди 5 години

36 посланици на европейски държави не повярваха на борисов и се изнизаха в индийска нишка без да кажат и дума.Сигурен съм е, че е очаквал, че ще му задават въпроси и ще разтяга ластиците до скъсване. Да ама не.

60

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов освен министър на отбраната е и вицепремиер по сигурността и отговаря за МВР и ДАНС.

59

Анонимен

преди 5 години

Интересни са думите:" ДНК за два дена няма как да стане."Проверихме - така е!

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Нямам коментар за начина по който изглеждат и работят... некомпетентни шкембести мързели"---Май, трябваше Каракачанката, вместо на отбраната, да го сложат министър ИМЕННО на тия щеше да им отива повече. Така, даже без форма, само по телосложение, щяха да са униформени. : )

57

Анонимен

преди 5 години

Вчера Б.Б. получи леденото презрение на дипломатическия корпус.Дойдоха на срещата от учтивост. Изслушаха обърканата му тирада. Не зададоха нито едни въпрос. На излизане от МС не казаха и дума на чакащите ги репортери.Просто го убиха с мълчание и ... с презрение!

56

анонимен

преди 5 години

До rusenecСамо ти ли не разбра какво каза премиера-слънце. "Българи направиха така през тези няколко дни, че за България да се говори като за Словакия или за Малта. Да се радват, ако България е в световните новини с негативна информация и то с такова тежко престъпление - нападение над разследващ журналист", заяви премиерът.Ето ти и линк към статията:https://dnes.bg/politika/2018/10/10/36-poslanici-pri-premiera-za-razsledvaneto-i-posle-ni-duma.390157

55

Анонимен

преди 5 години

Чудя се на тъпият инат на комунистите."Рома"който уби студентката във В. Търново беше висок окол 1,5м. и тежеше не повече от 45-50кгр.

54

Анонимен

преди 5 години

Второто предаване на Виктория Маринова е за катастрофата в Хитрино. Дано излезне на бял свят. Или вече колегите и семейството са посъветвани да не наливат масло, че голямо очерняне се било предизвикало и големи глупости се изписали? Давайте истината за Хитрино и Валентин Златев, много моля.

53

ха-ха

преди 5 години

хайде другия път да поканите и Цветелин Кънчев, да чуем и неговото мнение. И между другото някой да е наясно какво става с Митьо Очите? Ще го върнат ли ,няма ли, а може би разчитат за бъде забравено за него, знам ли?

52

Анонимен

преди 5 години

Какво значи прибързан....Смешни коментари,журналисти и пр....Ами оставете го или го успеете под гаранция,както са повечето и да се продължава....Що за правосъдие....

51

ivailo

преди 5 години

Хаджигенов е известно, че защитава роми и обратни, независимо дали са виновни или не...Така, че съмненията му, че Северин е убиеца тежат по-малко от тези на кварталните пияници пред блока.