50

Анонимен

преди 5 години

Тази история много мирише. Сходна е с англииския "новичок"

49

rusenec

преди 5 години

До 441115 да, абсолютно е открила нещо мащабно - мащабни салони за красота, мащабни мебели за обзавеждане, мащабни тренировки и здравословно хранене - защото предаването й беше точно за това; никой от вас не е гледал това предаване, ама като кухи папагали ви пъхнаха една мантра, че била разследващ журналист и само това повтаряте - не само, че сте прости, ами сте и шарани

48

52,

преди 5 години

И аз като теб - хич не вярвам на тъмночервените *** от ГЕРБ, на хранилка в еврофондовете.

47

Анонимен

преди 5 години

Аз вярвам на ГЕРБ и не вярвам на червени *** на заплата от БСП!

46

441115

преди 5 години

Някаква информация да сте чули за БМВ-за това че са го взели някакви мъже-НЕ,няма и да чуем.Не може човек, тежащ 45-50 кг да извърши това.Така постъпва само МАФИЯТА,КОГАТО ИЗВЪРШВА НАКАЗАТЕЛНА АКЦИЯ.Явно Вики,светла и памет е стигнала до нещо мащабно.

45

Анонимен

преди 5 години

А ще осъдят ли герб , ако се разбере , че те са поръчали това , за да прикрият далаверите си ?Никой не вярва на герб и русофоби !

44

Иф

преди 5 години

Като чета коментарите се успокоявам,че все още има грамотни хора,които не вярват на тия глупости.Така беше и за Нови Искър,набеждават някой,за да се хареса Шкембе СУлтан от Банкя на чужденците,ама получи звучен шамар от дипломатите.Па сега, нека обяснява и на арменския поп,че няма сестра.

43

441115

преди 5 години

То и с майките всичко беше изясннено,ама се оказ че не съвсем.На Баце никой не верва.Па да мъмри ,колкото си иска.Нема такава дтржава,ама ние сме територя вече,а не държава.

42

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 44Не са един случаите, при които заловен престъпник се измъква от присъда, защото полицията и следствието не са събрали годни за пред съда доказателства, къде от мързел, къде от некомпетентност, къде от лоша организация и връзка между полиция-следствие-прокуратура!Ако полицай ви каже "То всичко е ясно" веднага се консултирайте със следовател или прокурор, защото вероятността да не са събрани доказателства е голяма.

41

Анонимен

преди 5 години

До 42В грешка си, не се отписваш, а само се регистрираш на новия адрес, отписването става автоматично, отписваш се само ако се прибираш в БГ.

40

Розата

преди 5 години

Явно,ама много явно на Баце му се плаче,ама Това е положението-и матрияла и в полицията е такъв.С тия прибързани изказвания,с тия прескоференции,дето шофьора на Мето и две изречения на кръст не може да каже,може да му изиграят лоша шега.Ама посланниците му разказаха играта.Ще се наиграе.

39

Анонимен

преди 5 години

Напълно подкрепям думите на Иван Савов, чул недочул, разбрал недоразбрал, всички големи разбирачи, за жалост това сме ние, едни сеирджии и вечни мрънкачи, няма угодия. Хвана го, сега било прибързано? Ако ДНК тест не е доказателство тогава какво? За жалост в България съдебните дела нямат за цел да въздадат справедлист, да търсят обективната истина, а да се спазят някакви смешно-архаични процедури, но съм убеден че тук извършителя ще бъде осъден, въпроса е че наказанието му ще е смешно.

38

az

преди 5 години

Откъде изникнаха толкова тънки специалисти ,като повечето незнаят какво е ДНК.

37

Анонимен

преди 5 години

Алоооо, НЯМА как в Германия за 1 /един/ ден да си смениш 3 /ЦЕЛИ ТРИ/ пъти регистрацията. Чисто технически ТРЯБВА ДА СЕ ОТПИШЕШ на старото място, да отидеш на новото, да се регистрираш, после пак да се отпишеш .... и така до ТРЕТИЯ ПЪТ. Необходимо е ВРЕМЕ!!!!! СТИГА, НЕ СМЕ КАЛИНКИ!!!!

36

Горан

преди 5 години

Абе, жалко за момичето! Спукаха се да политизират случая, някои го наричат даже битовизъм, а истината е, че България се нуждае от незабавно връщане на смъртното наказание!

35

На амбразурата

преди 5 години

До Калеко АлекоЛеле ГЕРБ извадиха тежката артилерия! Калеко с VPN-a, който си слага сам 10 плюса за 5 минути! Ти си като Боримечката бе! Ама само си минал покрай него!

34

Горан

преди 5 години

До 34: Логично, ДНК има, но вие въобще не четете: На местопрестъплението е намерена ДНК, логично да се предположи, че тъй като жертвата е и жертва на изнасилване, ДНК материалът е семенна течност. Така, че едва ли би се наложило да търсят ДНК от някой кокошарник. Просто трябва да намерят съвпадение.

33

Unufri

преди 5 години

До 34: ДНК на убиеца е свален от биологични следи, оставени по трупа на жертвата.Надявах се ТВ сериалите с Хорейшио (колкото и безумни да са) поне малко да са ви ограмотили вас интернет разследващите, но очевидно нивото ви е още по-слабо.Хайде сега извини се на всички тук, че си ***!

32

Ха ха ха

преди 5 години

Герберуги, не се хабете! Всичките ви опорки са въздух под налягане! Груба грешка направихте, че набеждавате член на електоратави. Сега вече и *** ще разберат, че ще ги продадете за лична изгода, както продадохте българите!

31

Анонимен

преди 5 години

Някои хора са в истерия, че полицията разреши толкова бързо случая и не им дава възможност да плюят безкрайно МВР и правителството. Тази медия такъв случай!!! Откъде го изкопаха точно този да прави свободни съчинения и то върху безспорни факти. Честно щеше да е просто да похвалят МВР за бързо и добре свършената работа. Това обаче никога няма да случи в повечето медии, в тази също и най вече. Честна журналистика в България!? Оксиморон!