27

Анонимен

преди 5 години

И 50% от тия пари ще отидат за ремонт на частните домове на печелившите Ами честито

26

Анонимен

преди 5 години

Мале, ужас....6-тицата я затворихте, нали? За какво са ви релси там?Взехте трамваи втора ръка от Швейцария, за какво са ви нови, нали се бихте в гърдите колко е изгодно?Сега ще затворите половин София за още 1-2 години, щото досегашните простотии не ви стигат ли?Вие за нещо ставате ли изобщо?

25

Анонимен

преди 5 години

скоро забелязах на един от "краставичките" боята долу на места на мехури, защото отдолу работи ръждата. Дарили, а поддръжката ще излезе солено....

24

до 8

преди 5 години

Зелените трамваи от Швейцария са дарение бе умнико. Но ти явно не умееш да четеш, че да разбереш. И са 2рите по удобство след новите полски.

23

Анонимен

преди 5 години

46м евра .... сиг за 20-30 ще се направи ... глоба 1-2м за несвършена работа ... и другото ам ам

22

Стамат

преди 5 години

И също така е добре процедурата по издаване на винетни стикери за паркиране в зоните да се улесни, тъй като сега си е ходене по мъките !

21

Waffen SS

преди 5 години

След толкова години неолиберален,демократичен и най-вече безкраен преход България е сведена до една бананова държава,но с малка разлика,че е без банани.Нямаме вече машиностроене,производство на електроника,текстилна промишленост,енерго-строене,порцеланова промишленост,каро-строене,даже нямаме текстилна промишленост,защото шиенето и потници с чужди суровини,при робски условия ,няма как да се смята за промишленост.Ударно развихме нарко-трафик,проституция,хотелиерство низка категория

20

Анонимен

преди 5 години

Само дано не ремонтират реслите като по бул. Арсенаслки - така ги ремонтираха, че направо ги махнаха и пуснаха автобус. Сигурно, защото е по удобно и екологично...

19

Бай Гроздан

преди 5 години

За периода от 1 януари 2007 до 31 декември 2013 целият бюджет за структурните фондове е 347 милиарда евро: 201 милиарда за ЕФРР, 76 милиарда за ЕСФ и 70 милиарда за Кохезионния фонд. България внася по 429 886 320 евро на година. Стига лъжи! Това, че фондовете не се усвояват заради отчайваща корупция и некадърност е съвсем различен проблем! Ако не бяхме в ЕС щяхме да приличаме на Беларус в момента!

18

До 17

преди 5 години

Това, че си ограничен, предубеден , за да прочетеш сериозна литература и съответно туриш малко факти в празната си кратуна, не те оправдава за пълната ти профанщина.

17

До 16

преди 5 години

Ти гледай да не им писне на истинските икономики в ЕС и да врътнат кранчето, щот тогава ще лъсне голия търбух на този крадлив, изпростял и много злобен "народец", на който столетие вече втълпяват, че някой му е длъжен с нещо. Истинските народи преживяват воини, природни катастрофи, глад и пак се оправят, докато ганьовистан се обезлюдява и доизпростява в мирно и плодородно време.

16

Waffen SS

преди 5 години

Има едни последователи на Д-р Гьобелс, които се придържат към правилото ,че една лъжа повторена 100 пъти става истина.Та в първите години на "необратимия ,демократичен и безкраен" преход,битува една лъжа,че България била фалирала три пъти,и тиражирането продължава и до момента.Но това си показател за техните когнитивни възможности

15

Анти

преди 5 години

А корупцията цъфффтиии ....

14

Анонимен

преди 5 години

Колко ли ще се откраднат този път

13

До 12

преди 5 години

Три пъти фалира "подредената" ти България от онова време. Бе не ви ли е срам да втълпявате глупостите си без почивка! Ако си доволен да си промит мозък, не мисли, че за интелекта на другите, това е поносимо.

12

Waffen SS

преди 5 години

Мда,просто ми е интересно как до настъпван на необратимия демократичен и безкраен преход България беше една подредена държава.Даже смехотворните добиви от зърно,с които сега се гордее,то тогава в България бяха добивите в неурожайни години.Сега ни подхвърлят трошички,от които значителна част ще бъдат откраднати от нашите партийни структура,а по-значителната част върната обратно в "бяла" Европа като средства за закупуване на съответната техника=

11

До 10

преди 5 години

Ей, невеж и арогантен Вноскичката на *** е около 450 мил евро годишно. Всяка година под формата на фондове за земеделие, инфраструктура, здравеопазване, финансово развитие на умрелите от комунизма региони, възстановяване на ЦЪРКВИ и т.н. *** дърпа по няколко милиарда евро.

10

Анонимен

преди 5 години

"1 милиард ни е дал Брюксел за транспорта в София"---Кога ще го връщаме? Пише се колко ни "дава Брюксел", а при какви условия?Ако ни ги дава, ей така, колко внасяме ние в ЕС? Не казва тайна, майна!Само ни натрапват колко много брюкселските зелки милеят за България.Като деца казвахме: "Аре, скрийте се, бе!" вместо по-силното обръщение.

9

шматка

преди 5 години

До 8Това е по европрограма бе кихльоЕС не финансира секънд хенд

8

Анонимен

преди 5 години

Внасят само стари трамваи които са бракувани. Зелените които последно ги внесоха от швейцария са на около 30 години.