164

Й

преди 5 години

Тренирал съм с роми бокс и мога да ви кажа че са страшно жилави и здрави.Нищо че са по 50-60 кила

163

Анонимен

преди 5 години

Случаят е страшен и показателен най-вече заради 2 неща. Гнъсното престъпление, разбира се, но и реакцията на света към БГ. Защо се прие първо най-грозната версия? Ми, ако във входа има един пияница, кой ще обвиниш за "купчинката" насред стълбището? Те си ни презират, имат ни за скотовве, които само по стечение на обстоятелствата са попаднали в кръга на цивилизованите общества; общност, където кражбите са обществен модел, търпилни индивиди, които не протестират и нямат воля да променят нищо.

162

Гггг

преди 5 години

Защо си затваряте очите и търсите под вола теле ??? Нима сте слепи ? Огледайте се и вижте в какъв бардак живеем.Отрепкии на всяка крачка.Бой по улиците всекидневно.Тя е една от многото .... Наркомани,педофили изверги бол в тая порутена страна.

161

Анонимен

преди 5 години

Първо да проверят боксовата зала в която е тренирал и хората с които се е срещал там и имат ли връзка с крими контингента и разследванията на жертвата. Така ще стигнат до истинския поръчител.

160

Анонимен

преди 5 години

Защо тези толкова упорито наблягат на твърдението, че убийството няма нищо общо с работата и? Много бързи заключения се направиха, само и само да има признаци за свършена работа.Да не забравяме, че все още е заподозрян, не е подсъдим.

159

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачДоста си ***, да не кажа че за теб надежда няма. Понеже всички конспиративни смешници твърдят, че Бг полицаите били ***, били си измисли всичко, за да заблудят Пешо неудачника от Люлин 3, чието най-голямо постижение в живота е да свърши една работа в тоалетната, запозряния е задържан в Германия. Тоест за кухи тикви като теб, това значи че немски съд, ще реши дали да бъде екстрадиран в България на база събраните доказателство, тоест излиза и че те участват в конспирацията.

158

Анонимен

преди 5 години

Колко му е да платиш няколко хилки на един "ром" който и идея си няма коя е жертвата.

157

Анонимен

преди 5 години

ИЗТЕЧЕ информация, убита с един изтрел в главата. Лекарите са под натиск и страх да не ги самоубият. Моля помогнете

156

Анонимен

преди 5 години

164, може би този, който иска да инсценира грабеж и изнасилване. Щеше да е прекалено очевидно след това предаване да я екзекутират в типичен мафиотски стил.

155

Нещо не ми се връзва

преди 5 години

Та кога успяха разследващите да намерят ДНК по жертвата, да го анализират, да снемат такова и от заподозрения (който междудругото липсва и как са му взели ДНК, не е ясно) и него да анализират, че даже и да има съвпадение на 100%? При аналогични случаи в миналото имам усещането, че обществото чака със седмици, даже месеци за една ДНК експертиза, а сега за 2-3 дена и хоп всичко е ясно - акъла не ми го побира?

154

Анонимен

преди 5 години

Моля не търсете "логика" в разследването! Ако имаше логика нямаше да е българска работа!

153

Анонимен

преди 5 години

Защо има пробив в случая? Защото разследващите се насочиха към най добрите експерти на ДНК, това са драЗкачите на тоя пробит сайт и моодерастъ, които всеки ден поемат ДНК мат'рял по всички дуБки професионално и им правят букаке!Поздрави от Cидни Aвcтралияя

152

Нещо не ми се връзва

преди 5 години

Дано да са хванали извършителя, но нещо не ми се връзва...Полицията официално: "Междувременно стана ясно, че при криминална регистрация в полицията не правят и ДНК профил. ДНК-банката е твърде бедна." - причината ДНК теста е твърде скъп.Също така официално покрай случая с Нови Искър от БТВ новините (ДНК експертиза у нас как и за колко време се прави): "На нас не са ни нужни микрограми ДНК, за да анализираме обект. По-скоро сме в границата на нанограмовите количества и по-малко. Това се дължи на доброто развитие на науката. Успяхме в рамките на 3 работни дни да дадем достатъчно резулт

151

Анонимен

преди 5 години

Що след Своге ,тримата тенори не дадоха брифинг?

150

Анонимен

преди 5 години

ДНК резултатите нали не излизаха толкова бързо. До вчера не знаеха нищо, а днес вече знаят кой е, къде е, арестуваха го, че и разбраха, че ДНК-то е негово. А утре сигурно и ще се е самоубил вече. После ще размахнат пръст на полицая, който не го е пазил и всичко ще приключи.Бойко да не се прави на ударен, а да каже защо отказа чуждестранни криминалисти да разследват.

149

Има свидетел...

преди 5 години

Казаха че има свидетел, който е докладвал, че е била изнасилвана повече от час. Интересно ако чуеш изнасилване и го СЛЕДИШ в продължение на час, без да се обадиш на 112, това не те ли прави съучастник?Само подпитвам.

148

Анонимен

преди 5 години

Много хора изказват съмнения тук и смятат, че ли ла вият не е истинския виновник. Като сте толкова умни и толкова разбирате само малко си напънете мозъците и помислете, кой нает килър, ще пребива жертвата и ще я изнасилва? Сигурно някой *** - защото всеки би искал да мине незабелязано, а времето за едно изнасилване увеличава риска да бъдеш чут, видян , хванат, да оставиш следи. Би се ограничил с един-два удара смъртоносни, би инсценирал грабежа и офейкал.Всичко за минута. но не теория на ко

147

Анонимен

преди 5 години

Под силният международен и обществен натиск, най-накрая управляващите си намериха подходящ престъпник. Особено съм впечатлена, че са арестували леля му. И жена му! Така де родата до девето коляно, калъбълък да има в ареста. Само че: НЕ ВИ ВЯРВАМ! Защото цената на това постоянно да лъжеш, е да не ти вярват, дори когато казваш истината. Има много неща, които са съмнителни: Вярно, намерили сте си убиеца, ама нещо дребен ми се вижда. А Виктория Маринова е била тренирана млада жена, поддържаща се в добра форма. Знаете ли как се бори човек за живота си, и то цял час? Посред бял ден, на място, на кое

146

Анонимен

преди 5 години

Такава ще е ромска България, убииства, изнасилвания, кражби, проституция и кючеци!

145

Бъзикайте се

преди 5 години

Бъзикайте се че сме форумни криминалисти, ама тая история издиша от много места и ни правят на ***!