24

Не съм трол

преди 5 години

РОМ АКО ИМА 200лв НЯМА ДА ГИ ДАДЕ ЗА БИЛЕТ, А ЗА ПРОСТИТУTКА (20-30лв) и АМФЕTИ. ОСТАНАЛОТО ЩЕ ГО ИЗПИЕ

23

Анонимен

преди 5 години

България прилича на тоталитарна държава. Само в тоталитарните държави престъпленията тотално се отричат и се прави постановка на нещо друго.

22

Анонимен

преди 5 години

Абе нещо много ми намирисва на поредната постановка.Истинския поръчител никога няма да бъде намерен

21

Не съм трол

преди 5 години

СПРАВКА ОТ ЦЕНТРАЛНА АВТОГАРА:София - БерлинЕднопосочен: 176.00 лв.*** ако има 200 кв в джоба ще си поръча прoститутка за 20-30 лв... Що за НОНСЕНС лансирате по тия медии?????

20

Анонимен

преди 5 години

Браво, изборът на русенски ром, ми харесва повече от првия избор - украино-молдовец с румъниски паспорт.Много объркващо беше за електората.Виж - този се приема по-добре.

19

АНТИ

преди 5 години

Северин е хванат сега.Селайдин е за БХК.Ченгето Маринов,чака така,Сорос взимарешенията.

18

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Версията с изнасилване под въздействието на "полов нагон" не се връзва с жестокостта и пораженията върху жертвата.Това убийство е направено демонстративно жестоко.За назидание ...Сиреч да бъдат предупредени всички, които ровят в далаверите на властта ...

17

Анонимен

преди 5 години

Това за работата И, е в главите на най-големите фантазьори. Тоя е стоял на гюме до алеята за кросчета и подбирал, първо пропуснал една жена(не му харесала) и чакал следващата. А, бил и пиян.

16

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов, ама ние ви вEрваме !

15

Радо

преди 5 години

Реално погледнато няма, как да е убита заради работата си, защото нито е някаква разследваща журналиска, нито е работила в някаква голяма телевизия, нито нищо... още от началото бях сигурен, че е изнасилена без предварителен замисъл от някой мръсен ман()гал... дано му пръснат *** в затвора, докато не се самоубие!

14

Анонимен

преди 5 години

Самият факт, че никой не гледа (и дори не я знае) въпросната телевизия в която е работела тази журналистка говори предостатъчно колко "поръчково" е било това убийство. Само на българина винаги са нужни зелени човечета и световни конспирации докато си пийва ракията в панелката.

13

Анонимен

преди 5 години

Като е бил задържан за кражба е бил на 10 годинки?

12

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ заложиха на междурасовия конфликт и разпалване на етническо напрежение, само за да спасят спонсорите си Златев, Пеевски и Цветелина, приближени знаете на кого.

11

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Колко му е да се обещаят едни 50 000 евро на един ***, за да свърши гнусната работа ? ...

10

Анонимен

преди 5 години

Северин е виновен, на нож срещу малцинствата, в никакъв случай не е натопен оня, а сделките на Джи Пи Груп нека да продължават, хранете се, пийте, гледайте телевизия и се веселете, всичко е под контрол!

9

Анонимен

преди 5 години

Дано наистина извършителя да е хванат, но само да отбележа,че няма държава в която премиера да става говорител на следствието независимо колко тежко е престъплението. Това говори за страх сред управляващите от преливане на търпението. Дори и тиквите разбират, че то е на ръба и всяка капка може да доведе до измитането им от властта

8

ИзпълнителиНаПоръчки

преди 5 години

Някой да е очаквал нещо друго от вярното куче - шофьорчето на Мето Илиенски, сложена за министър, лично от Баш Суджука или пък от подкупната мазна Цаца - неизвестен съдия в Асеновградския районен съд, щедро ръкоположен за Главен прокурор.

7

Анонимен

преди 5 години

Не съм привержъник на киндопродукциите на МВР, но в случая съм склонен да вярвам на основната и най-логината версия: поредна проява на ромска своеволия. Всички доказателста категорично отхвърлят версията за някакво поръчково или професионално убийство. Един час изнасилване, мъчение, г*ври посред бял ден в някакви си храсти... трудно ще намерите килър готов на подобни прояви.

6

ДжПи ГРУП

преди 5 години

Не,не е заради работата.

5

чукча

преди 5 години

2007 задържан за кражба на цветни метали.Та той е бил тогава на 10 години.Изкараха го най-големия рецидивист! Това скалъпено обвинение няма да мине в никакъв съд.