24

АНТИ

преди 5 години

Не бойте се деца,за утрешния ден.Убиецът-психар,е вече заловен.От ГЕРБ се определянашата съдба -спете спокойно деца.Да кажем: Не на страха !!

23

NoName

преди 5 години

Животно... В затвора много, много ще му се израдват момчетата хахаха

22

Анонимен

преди 5 години

Освен герберастките ***, наводнили сайтовете от 3-4 дни, не вярвам някой друг да се хване на тази евтина партеннка.

21

Анонимен

преди 5 години

Отоново раследващите не ни казват цялата истина. Зад този явно седи някой на висок пост. Той явно дава много кеш за такива неща.Отделно как от цял голям град някакъв си мъж ще се спре точно на разследващата жерналистика.

20

fake news

преди 5 години

роден 97... рецедивист. сега всички съдии дето са го пускали да отидат в клетката с него. иначе е безмислено.. оставете момчето на мира. ша го пуснат отново :)

19

Циник до 29

преди 5 години

Този ти е братовчед бе - цъpвул ceлски!

18

Потресен!

преди 5 години

Не ви ли е поне малко срам да сложите снимката на "убавия" "допускан за убиец" до снимката на унищожото момиче?Нямате ли поне малко морал или срам?

17

Анонимен

преди 5 години

Какво ще правим с ромите, господа управляващи???? Да се заключваме по къщите и да не излизаме нито на разходка, нито на работа, докато те вилнеят отвън?! Какво мислите по въпроса, дами и господа, другарки и другари по върховете???????????

16

Анонимен

преди 5 години

до13!Ей пьк и вие турците още малко и ще се изкарате за чиста бяла арийска раса!Я погледни кьм анадола бе серсемино!

15

Анонимен

преди 5 години

Обикновен турчеещ се ром, ромите обикновено възприемат елементи от културата на близкоживеещите хора - в случая може и да са българи, гърци, сърби и т.н.. Рано е да се твърди дали той е убиецът или не, ще се следи развитието на този случай доста още.

14

Анонимен

преди 5 години

Който го е извършил и който го е поръчал това гнусно убийство, тези отвратителни гаври, БОГ да го порази! А възмездие има както тук, така и в отвъдното!

13

Анонимен

преди 5 години

Има нещо гнило. Дори и тоиз да е наистина виновен съм на мнение че са му платили понеже журналистката е разследвала корупция и едно такова убийство се прави с цел да ограничи свободното слово.

12

Циник до 8

преди 5 години

Сгащен ... духнал.... сайта се списва на нивото на юзърите ( по - голямата част от тях ) Още чета слабоумни брътвежи за конспирации...Пуснете ромчето ... щом убийството не е политическо

11

Анонимен

преди 5 години

Защо има пробив в случая? Защото разследващите се насочиха към най добрите експерти на ДНК, това са драЗкачите на тоя пробит сайт и моодерастъ, които всеки ден поемат ДНК мат'рял по всички дуБки професионално и им правят букаке!Поздрави от Cидни Aвcтралияя

10

65

преди 5 години

Много слабичък и недохранен ми се вижда.От къде тая сила.А Виктория лека и пръст ,вижда се от снимките е едричка.Може с ефин удар да я е зашеметил,но да я пребие?малко се съмнявам.

9

Анонимен

преди 5 години

шест месеца след хващането му щеше да бъде гръмнат, като кучеИ щеше да се отърве от мъките в затвора, всъщност. Голям си гений, да знаеш.

8

Пецката

преди 5 години

Северен, Южен, ЖиПси груп... :) браво, джорналис! Аз ше си му викам ромео :)

7

Aнонимен

преди 5 години

Каква грижа сега се отваря за либералите, мултикултурниците и правозащитниците. Покажете какво можете хелзинкски комитети и отворени общества.

6

Анонимен

преди 5 години

Нищо не се разбира, Сейладин, Мейладин, турчин, ром...ала бала, само подхвърлят нещо и мътят водата. Дали този ром/турчин ще го видим на живо или ще го съдят через снимката? Тва е важен въпрос между другото, щото може да стане като случая в Нови Искър дето извършителя си остана на снимката и се самоуби преди да разберем дали въобще съществува с кожа и кости.

5

Българин

преди 5 години

До БългаринМного по-удобно беше да е с украински паспорт, нали?