227

свръхсилен врабец?

преди 5 години

Да бе, да! Убитата, да почива в мир, изглежда атлетично момиче, а този от снимките е като сламка, но посред бял ден я размятал и насилвал в продължение на час, след което си взел вещите й и ги оставил у дома на съхранение, за да улесни разследващите? Да се смея ли, да плача ли? Или да се обиждам, че мафиотите горе ни имат за глупци?

226

Анонимен

преди 5 години

Боко се появява, а се беше скрил като мишка в дупка

225

Анонимен

преди 5 години

Доживотна + всеки ден са бачка по 12 часа. Полицията да направи акция върху целия престъпен контингент в страната. За да покаже, какво ще следва след всяко такова нещо. Службите да не СПАт , а да вадят автоматите и да почват наред.

224

Waffen SS

преди 5 години

До Анонимен 276.Съгласен съм с Вас.Когато съм имал делови отношения с български турци винаги са били коректни и точни в постъпките си.Да подчертая ,работили са в един от апартаментите ми турски майстори ,ами много коректни и перфектни майстори.

223

Fallschirmspringer

преди 5 години

"Заподозрян за убийството на Виктория Маринова е арестуван в Германия. Северин Красимиров е заловен в германския град Щаде. Той е рецидивист,крадец, избягал при майка си в Германия" И какво от това.Сега ще последва едно прехвърляне на топката за екстрадация,той ще иска да е съден у нас където ще получи тежката,но справедлива присъда и ще бъде осъден на 10 години,от които ще изтърпи 5год,а след това ще осъди България с помоща на БХК,например за това,че в килията му нямало нощна лампа с абажур

222

Анонимен

преди 5 години

И такива хора гласуват и определят бъдещето на децата ни??! Ако не беше страшно, щеше да е смешно.

221

Стефан

преди 5 години

Това слаботелесно *** едва ли е било само.

220

Анонимен

преди 5 години

До до грабвай брадватаТе па едни хора мааа ...

219

до 267

преди 5 години

До АнонименИскаш да кажеш че възпитаните под грижата на Партията роми не крадяха и не изнасилваха ??? А за Чочоолу чувал ли си?

218

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТурците са работливи,почтени и рядко правят престъпления .Този е от Бангладеш от четата на БХК

217

Тошо

преди 5 години

Тоя да не чака Алл ах да го прати в Рая

216

Анонимен

преди 5 години

Ама, той се оказа турче, бе!От селяйдин на Северин!

215

Iceblast88

преди 5 години

Да приемем за момент, че това което МВР предлага е истина - след като лицето е известно на МВР с подобни прояви - то следва съдиите които са го пускали, прокурорите които не са доказали вината му и полицаите които не са го следели изкъсо всички да бъдат съдени за съучастници!!! А да видим ако тръгнем да прибираме всички горе изброени биомаси дали теорията рязко няма да се смени на психично болен, а този случайно да е намерил вещите на улицата?

214

месара

преди 5 години

бхк и дпс незабавно да се задействат, да защитят "човека", той има права! кво като я е изнасилил и убил, той си е задоволявал нуждите, така де!

213

Анонимен

преди 5 години

разбрахте ли сега защо хората в САЩ отстояват правото си да имат оръжие. Влезе ли ви нещо пилешките мозъчета ?

212

Анонимен

преди 5 години

ДОКАТО ГИ НАРИЧАТЕ РОМИ - ТАКА ЩЕ Е !!!

211

Анонимен

преди 5 години

Ромът е невинен!Той е продукт на това деградиращо общество!!!Защото Битието определя съзнанието!Вие носите истинската вина за това в което се превърна България!Вие сте срам и позор за предците си!псБог да прости момичето и да даде сила на блазките й!

210

Анонимен

преди 5 години

Ако под конспирация тоя *** разбира да си задаваш въпроси и да не приемаш всичко отгоре като *** водата, тогава да, аз съм конспиратор.

209

Българин

преди 5 години

Цветан Василев ли отмъкна 4 милиарда от КТБ?Ромът ли е убил журналистката?А Галеви мафиоти ли са?Made in Bulgaria!

208

Грабвай брадвата

преди 5 години

Българино, въоръжавай се! Скоро ще се хванем за гушите с тия пpимати! Всеки ден ставаме курбан на тзигaнитe! Бият, убиват, насилват, грабят народа ни! Сега убиха зверски една българска Майка! А държавата ги закриля и им хвърля с пълни шепи помощи! Гответе се, хора!!!