181

от сиднеиAaвстралия

преди 5 години

Има пробив в случая! Защото разследващите се насочиха към най добрите експерти на ДНК, това са драЗкачите на тоя пробит сайт и моодерастъ, които всеки ден поемат ДНК по всички дуБки професионално и им правят букаке!Поздрави от Cидни Aвcтралияя

180

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам!!! Ако властта иска да повярваме да приемат предложената от външни експерти помощ! И да не изгарят тялото, докато не се потвърдят констатациите на патолога! Не вярвам и ме е яд на гилдията, че се остави да я укротят и вместо да търси истината, пали свещи по площадите! Let it be!!!

179

Анонимен

преди 5 години

Публикувано във факти.бг: Както писаха други източници,заподозрян е *** избягал през Дунав-мост в Румъния и оттам в Централна Европа.В дома му били намерени вещи на убитата. Какво пречи новия министър на МВР,подкрепен от Борисов да прати професионалисти на лов за тсиганина в Европа докато ни го доведат в БГ,както правеше Израел спрямо укрилите се нацисти. Обявете банкова сметка,аз веднага внасям 300 лв в подкрепа на "ловната дружинка". АКО ЖЕРТВА БЕШЕ ДЪЩЕРЯТА НА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОРИСОВ,ЩЕШЕ ЛИ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ БЕЗНАКАЗАНО ЗАПОДОЗРЕНИЯ ***???

178

Анонимен

преди 5 години

Публикувано във факти.бг: Както писаха други източници,заподозрян е ***(ин избягал през Дунав-мост в Румъния и оттам в Централна Европа.В дома му били намерени вещи на убитата. Какво пречи новия министър на МВР,подкрепен от Борисов да прати професионалисти на лов за ***(ина в Европа докато ни го доведат в БГ,както правеше Израел спрямо укрилите се нацисти. Обявете банкова сметка,аз веднага внасям 300 лв в подкрепа на "ловната дружинка". АКО ЖЕРТВА БЕШЕ ДЪЩЕРЯТА НА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОРИСОВ,ЩЕШЕ ЛИ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ БЕЗНАКАЗАНО ЗАПОДОЗРЕНИЯ ***(ИН???

177

Анонимен

преди 5 години

Е нали има ДНК. Каква беседа.

176

ИСТИНАТА

преди 5 години

Нищо няма да разкрият! Разследването зацикли и сега се чудят на кого да му го нахендрят. Почнаха вече оправдания че тялото било намерено чак след половин ден, дрън дрън йерина. Тиквата се тупуркаше у гърдите че много ДНК имало голям берекет се очаквал от заловени и заподозрени хахахаха Ами поне да извикат колегите си от западна европа за да видят как се прави разследване! Какво чакат!? То вече целия свят ги видя и гледа че са с две леви хилави руки пъйнати де слънчо не огрява!!!

175

Селчо

преди 5 години

М да и Цв. Василев е в Сърбия !

174

Анонимен

преди 5 години

А дали не преговарят ?

173

Игнацио Лойола

преди 5 години

Ако беседата не е ,, СРЕДНОВЕКОВНА,, нищо няма да излезе..

172

Анонимен

преди 5 години

Тия трябва да платят на човека ,че са го прибрали сега само щото са си казали я да приберем тоя

171

До 171

преди 5 години

А когато т нар цар беше премиер кой беше главен секретар ти ли

170

Основната причина

преди 5 години

Пореден трагичен случай, произтичащ от една фундаментална причина - недоверие на народа в държавните институции: в МВР, в правораздаването, в парламентарно преставените партии, в медиите, които очевидно са в ръцете на гибелно за него престъпно и корумпиращо задкулисие ! Ето защо България се обезлюдчва и е обречена на наизбежно стопяване !

169

Анонимен

преди 5 години

още експерти по ДНК се появяват :)

168

Анонимен

преди 5 години

Кога за 2 дена го намериха, кога ДНК събраха, кога го анализираха, сега да не вземе тоя за по-удобно и да вземе да се обеси в ареста да спести всичките тия мероприятия с обвинения, дела и т.н. Да излезе оня с челото един пръст широко да обади за лицето...

167

Анонимен

преди 5 години

На мястото е имало много ДНК,което предполагаемо имат в предвид,че е от едно или от няколко лица нападнали журналистката,а опитни или не на беседи ли ще уточняват.

166

Българка

преди 5 години

Ние не сме виновни! Жертви сме на външни обстоятелства, системата, Светът ни убиват! Вината е извън нас - виновни са системата, обстоятелствата и Светът! Вината не е в нас!

165

Анонимна

преди 5 години

Драги читатели, системата ни УБИва. Държавата ни убива. Управниците ни убиват. Малко по малко. Дали по магистралите, дали по болниците, дали чрез подобни поръчкови убийства. Ровиш ли -- губиш! Изпродадоха ни земята, застроиха по парковете ни, морето ни, т.н. Токът, газта, храната, всичко поскъпва, а пенсиите и заплатите -- НЕ. Живеем в Европа. Отидете на Запад и вижте как хората плащат сумати и по-малко от нас. А накрая ние самите заплащаме с живота си. България. Срам ме е. По дяволите.

164

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА младите опростачени евроатлантици вече дори и български не знаят.

163

Анонимен

преди 5 години

Не ми е ясно беседата на какъв език се води. На румънски, украински или руски. От нашите ръбове само по-старите дето са специализирали в КГБ поназнайват по някоя руска дума.

162

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко не бяха руските туристи да си инвестират парите в умрялата българска икономика много българи щяха да гладуват.