31

Царо

преди 5 години

Дайте му на тоя вампир два на два метра и да се приключва.

30

Иван

преди 5 години

ДО Solar PowerИменно международен съд )Страсбург)постанови отнрмане на Врана в полза на държавата и разпореди на Цакскобургодски да му се платят ремонтите, които е направил. Никъде и нищо повече няма да спеели този човек. За това прави жалки опити с отворени писма. Харесвам идеята за реферндум. Да видим колко хора биха подкрепили исканията му.

29

Мария

преди 5 години

Да направим реферндум и да видим колко хора ще гласуват в полза на Сакскобурготски. Той нито е цар нито има имоти в България.

28

Геш

преди 5 години

До Solar Power А за трите национални катастрофи които причиниха династията Сакскобурготски нещо да кажеш ???

27

Анонимен

преди 5 години

До Solar Powerсакса загуби няколко дела на международна сцена, тъй че не бъди много сигурен

26

Геш

преди 5 години

Съдът си каза думата Защо още се занимават с този мошеник ? Нека да възстанови щетите на държавата нанесени от династията Сакскобурготски и тогава да предявява претенции !!!

25

Анонимен

преди 5 години

Група хора, на брой 2-3 бивши блюдолизци от управлението на ндсв, написали много отворено писмо. Отварят се на съда, но трябва да се търси отговорност от незаконните методи, с които са върнати държавни имоти на частни лица.

24

Solar Power

преди 5 години

Сакса ще спечели на межд. съд защото в България просто няма съдебна система и малкото което има се употребява за политически поръчки. Елементарни неща липсва. Например дължиш 1 милион а те ти правят запор за 10 милиона. И колко глупава държавата .... защото реално тя ти спира бизнеса и ти после няма да и платиш данъци от тези 10 милиона..... Съдебната система е пълна с абсурди и царя е един от тях. За един може за други не :)

23

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЧовека (царя) пишман стана че си дойде в България. -----------------Ами да не е идвал изобщо този мишок бе. Какъв цар, какви пет лева. Срам няма този. Ти го гониш през вратата, той влиза през комина. Жалко човече се оказа. НИЩО НЕ ЗАСЛУЖАВА - МАРШ от страната ни.

22

Solar Power

преди 5 години

Грешиш пешо. Той също е човек и има право на собственост от която е бил лишен по време на "царуването" дори и заплата не е получавал. Ти защо вземаш заплата ?

21

Пешо

преди 5 години

"Група хора"-смешка, група облагодетелствани или дълбоко объркани или и двете! Самото свързване на този крадлив старец с "цар" е дълбоко обидно и будещо отвращение!

20

Анонимен

преди 5 години

Бг съдебната система е "независима". т.е. нищо не зависи от нея и всичко ще се реши в международния съд или в ЕС , където Сакса ще спечели.

19

Анонимен

преди 5 години

Човека (царя) пишман стана че си дойде в България.

18

истина е

преди 5 години

Багдатските крадци са като Майка Тереза пред мадридският !!

17

Анонимен

преди 5 години

И царя ограбихте,няма ли нищо за крадене вече.

16

Анонимен

преди 5 години

Свидетели по случая разказват, че след пращането на писмото на Народното събрание, интелектуалният капацитет на списващите го спаднал с няколко пункта.

15

АнонимеН

преди 5 години

КАКВОТО ВЗЕЛ ВЗЕЛ!!!ЩОМ ЗА 2 МАНДАТА НЕ ГО Е ОПРАВИЛ ТОЛКОВА !!!НЕКАДЪРНИК!!!!!----------------------------------БОРИСОВ САМО ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ ПРОФУКА 10 МИЛИАРДА ОТ СПЕСТЕНИТЕ ПАРИ НА БЪЛГАРИЯ 7 МИЛИАРДА ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ И 2 МИЛИАРДА ОТ РЕЗЕРВ НА ЗДРАВНАТА И ИЗТОЧИ И ПРЕДПРИЯТИЯТА ДЪРЖАВНИТЕ НЕК И БУЛГАРГАЗ! ЧЕ И ВЗЕ 4 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ДА ЛЪЖЕ , ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!!ЗА КРАДЕЦ НЕ СТАВАШ ДЕДО ТИ СИ БУДА-ЛА :D

14

Анонимен

преди 5 години

Какъв цар е той, върна се навремето и направи партия и обеща да оправи държавата за 800 дена.Разбра,че няма да си върне имотите и приказката за измисления цар свърши.Цар бил, да иска да живее в дворци ,а хората от простолюдието да живеят в колиби.Всичко е на народа.

13

Анонимен

преди 5 години

Един безплатен ***--он за тоя бледолик мадридски мошеник и крадец!

12

extremist

преди 5 години

Интелектуалци с писмо в защита на Симеон Сакскобургготски - МИ ДА СЪБЕРЕМ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ В ЗАЩИТА НА ИМОТИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ