85

До 91

преди 5 години

Не, открит е. Имаше интервю с него преди 10 г. Беше станал един кротък, възрастен човек, живеещ на село. Вече може и да не е жив. По времето на соца, като студентка във ВИАС, отивайки на плуване на Академик, отивайки по алея Яворов към спирка на Цариградско шосе, в гръб ме нападна някакъв ненормалник, в 7.15 ч. сутринта. Изскочи от гората покрай шосето, нападна ме в гръб, хвана ме за врата задушавайки ме и започна да ме влачи към храстите. Не видях кой е. Изведнъж ме пусна и хукна да бяга..

84

Анонимен

преди 5 години

Ненормалници е имало и преди.През 70-те години на миналият век е имало сериен убиец и изнасилвач Жоро Павето.И в крайна сметка май не е бил открит никога!

83

Разни твърдения

преди 5 години

В едни сайтове пише едно, в други друго.В един сайт пише, че щяла да разследва катастрофата при Своге, в друг - че трябвало да пътува за Хитрино с ТВ екип, в трети - любовен триъгълник, ревност и т.н.В крайна сметка всички, както и колегите й твърдят, че тя не е била разследващ журналист и никога не се е занимавала с това.Тя е била само административен директор и водеща на предаване.Вървят всякакви фалшиви слухове и догадки и изкривяват истината, която още не е установена.

82

До 89

преди 5 години

Да, казваме - убиеца е другарката Корнела - Лъжата. Споко, ще я разкрият...

81

муспи

преди 5 години

До ЖАЛКО ПЛЕМЕ СМЕ - Народ който не може да кажа - Убиеца е Бойко Борисоф, - значи се е примирил с геноцида.

80

ЖАЛКО ПЛЕМЕ СМЕ

преди 5 години

Допуснахме начело на държавата да застане мутра , а шеф на МВР да е охранител на друга мутра. Това го няма и в ЛАТИНСКА АМЕРИКА.

79

Анонимен

преди 5 години

До колкото разбрах по близко до намереният труп е месокомбината.Предлагам на МВР.Мето да потърси и там.

78

Жалки сте...

преди 5 години

....ченгета !Жалки,смешни,а за глупави няма да говоря.Те по това ви избират.И сега?Захлебваме раята с глупости барем повече се хванат.Луди,избягали от лудницата....Според мен вкарайте в сценария и малко извънземни ;)Жената е убита защото поредния доказан престъпник от община Русе е щял да лъсне.Убита е демонстративно за назидание на останалите журналисти,а ченгетата са в играта на 110%Да живее боко-диктатора и неговата диктатура.

77

Анонимен

преди 5 години

Топкретенисти завардиха Русе чакат нападателя да му втръсне от скука и сам да им се предаде и да си изхарчи парите и да му се прияде.

76

Анонимен

преди 5 години

До 82 е не им се сърди де и те душа носят трябва да ядат другарите Тръмп и Путин ги наблюдават и ако не пуснат фалшивите новини няма пари.

75

Комунетата пак лъжат

преди 5 години

Тук червените тролчета пак се пребиват да лъжат и да пускат фалшиви новини, като разследването едва е започнало. Ама така правят тези, които нищо не правят и не работят. БКП им плаща, а пък те плачат на рамото на държавата. Много жалки тв.ари!!!

74

стефчо

преди 5 години

Ако е убийство от страст(на каквото залагат разследващите) убиеца ще бъде заловен много бързо. Но ако убиеца го е направил за кеф и няма никакъв повод и връзка с нея,никога няма да го хванат! Най -трудно за разкриване е убийство без повод и връзка с човека,точно за това и има психопати със по 20 жертви убити-защото нямат никаква пряка връзка!

73

Анонимен

преди 5 години

Така ще търсят 333дни после ще намерят някой *** на когото да лепнат обвинение и обществото ще е доволно .Досега да сте видели един осъден народен представител , е няма и да видите ,защото дали ще са едни или други на власт всичко в страната е у тях докато не се вдигне Народът да измете тия ***

72

Анонимен

преди 5 години

Търси се подходящият психар от близката лудница,ще го познаят по сметките в Швейцария,натъпкани до горе с крадени милиони от Еврофондовете.Няма начин да не го хванат,разбира се че не жив.

71

Бг.реалност

преди 5 години

Поръчково убийство за предупреждение към останалите,а в кюпа както винаги са и ченгетата.Крадеца пищи:дръжте крадеца.Познавам района където е убита жената и немога да си представя как точно се осъществява убийство точно там без да ,,те"види никой.Завличане,борба,изнасилване и накрая убийство.Тези неща за 5мин.няма как да станат и въпреки това никой нищо не е видял.За мен жената е убита на друго място и е подхвърлена посред обяд там.

70

Анонимен

преди 5 години

какво като са завардили русе , като не знаят кого търсят,показване на действие с надеждата сам да се издаде,едва ли ще стане но нейсе,нека пробват

69

R.I.P. Bg

преди 5 години

До Бай Иван> Района там е много опасен на времето имаше нелегално рибарско (браконерско) селище.До линията е пълно с къщи на жилфонд населени с едни по-*** "Българи".Връзва се. Нали търсят "психар с увеличен полов нагон" според психопрофила на предполагаемия извършител. Пък като си и спомня за случая за изнасиленото и убито с брадва момиче в Търново (Вероника Здравкова) който беше преди три години ...

68

Анонимен

преди 5 години

Тролетариата е много долен. Само глупости.Затова хората гласуват за ГЕРБ.

67

Бай Иван

преди 5 години

Района там е много опасен на времето имаше нелегално рибарско (браконерско) селище.До линията е пълно с къщи на жилфонд населени с едни по-*** "Българи".Направо ми се струва невероятно, че тя е отишла там доброволно.И ако е видяла или чула нещо и е решила да провери "сигнал" .. после е ясно от трети ден е в новините.

66

Анонимен

преди 5 години

След дъжд качулка дето му викат .Депутатите ги пазят от кого от народа ,а разследващите журналисти ги ликвидират -иначе полицията е оборудвана за сметка на народа със скъпи модерни и нови коли за чия сметка на народа ,а като ги потърсиш ти казват че твоя проблем е маловажен.Ами тоя народ докога ще дреме ,надявам все пак да дреме ,за да се събуди в един момент -да не е тотално заспал тоя народ