28

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

за алтън ага и медията му заради последните месеци пропаганда, никви силикони. само ударна дрелка елпром и приставка - вибратор.

27

Анонимен

преди 5 години

Когато алтернативата е модерна овластена жена, която е само нон стоп проблеми и забележки, за която съм просто банкомат спермодонор и тя е овластена да се разведе когато си поиска завличайки половината собственост. 8000 паунда изглежда примамливо, но ще се въздържа, харесвам си спермата където се намира, а не да се пилее безцелно, вече издържам по 2 седмици без секс. А това нещо ще ме побърка от секс ако си го взема в стаята.

26

идеЯлист

преди 5 години

Да поръчаме двайсетина хиляди такива с пари от Евросъюза. Ще ги пласираме из гетата с цел задоволяване на римските нагони, което ще доведе до спад на сексуалните престъпления и редуцирано възпроизводство на още римлянчета. По-малко римлянчета, по-малко тежест за социалната система. Инвестицията ще се избие за едно поколение време.

25

Пчеличката Мая

преди 5 години

Свършиха се мъжете и жените, та почнаха и роботи да правят за шибане!!! Аз си искам голям, здрав, мъжки... прът, да ме уважава редовно. :)

24

Анонимен

преди 5 години

А другото какво е?Да се правиш на нещо средно между паун и *** за да впечатлиш някаква меркантилна банкнотоброячна машина която върхът на мечтите и са богат бизнесмен да и направи 1 дете и да се разведе след като я направи милионерка.Мисля че това са роботите с бъгавите програми.Напълно вероятно е тези машини в един момент да бъдат много по големи и повече хора от доста от момите в съвременният свят.Особено селските пръчки в бг-то.

23

Анонимен

преди 5 години

Вече и галенето на смока е технологично развито

22

Анонимен

преди 5 години

Сексът с жив човек е много важен отрасъл от икономиката. Защото генерира непрекъснати проблеми и потребности от соматичен и психичен характер, които създават и дават печалба на богата палитра от клонове на индустрията. При това особено ценно е, че опитът на предишните поколения като правило не се ползва, не е авторитет.2. Моето лично наблюдение е, че външният вид има значение най-вече, когато показваш завоеванието си на околните, не за собствена консумация на закрито.

21

Master of puppets

преди 5 години

Най-голямата кукла е Бойко Борисов. От посолството на Козяк му дърпат конците, а като ги оплете и не слуша го пращат в Симитли. На ремонт.

20

Master of puppets

преди 5 години

Най-голямата кукла е Бойко Борисов. От посолството на Козяк му дърпат конците, а като ги оплете и не слуша го пращат в Симитли.

19

I ru.bot

преди 5 години

Ама няма да направят робот, който да чисти, пере и готви.Само простотии.

18

Мегачеп

преди 5 години

Познавам софийски ***, които са по-дървени, некадърни и сковани и от евтини секскукли. *** нещастничките. Пълен резил.

17

Анонимен

преди 5 години

Дори и с кукла пак трбе да се мориш да ***. Верно ще липсва емоционалния тероризъм, което не за пренебрегване, но добрата стара злодейка е незаменима. На кой му бега фантазията има порно канали. Иначе да мандръсаш жива женка си е пустиняшка работа.

16

Анонимен

преди 5 години

ТОЯ ХЕНРИ Е ИЗНАПРАВЕН КАТО ЧЕ Е ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ.

15

Анонимен

преди 5 години

Лиленцето ползва двама Хенрита и един Мандинго.

14

Анонимен

преди 5 години

***

13

шматка

преди 5 години

Дрътата Королева на острова ще си купи двама Хенри

12

11

преди 5 години

Айде сега Хенри да въри да опъва Тереза Змей и баба Шмеркел и да не *** занимавате с глупости повече!

11

Анонимен

преди 5 години

На всички феминистки по един Хенри. Че друг няма да им обърне внимание. Добре, че са технологиите и те да почувстват мъжка ласка ;)))

10

Бездомно Кенгуро

преди 5 години

До 9мАж съм бе,живея в сиднейАав$#тралияМислех да давам единия си гараж под наем да не събира паяци за публичен дом,щото имам два гаража,просто така са ги строили едно време като стандарт.Иначе живея в квартал Потс Поинт

9

Анонимен

преди 5 години

На запад тотално са изпращяли.