5

Хай Тек

преди 2 години

Всяка кола да има GPS свързан с касата и банковата сметка на шофьора. При превишаване на скоростта автоматично се изземват 100 лв за всеки километър над +7 над скоростта на междуградско и +3 в града, за да няма ама аз тия или тън мен. Ако нямаш пари, арест и затвор или изземване на имущество. Обзалагам се че никой няма да кара повече от 90 на магистрала и 20 в града.

4

Т*панари

преди 2 години

Айде пак старите коли виновни ...?! Ей нещастници лакоми, крадливи...как не ви е срам бе ?! Ликвидирахте го тоя народ...

3

Анонимен

преди 2 години

Е как няма пари бе, Младене? Местен данък плащам, в цената на бензина ми влизат разни акцизи, ДДС и т.н., ГТП плащам, винетки плащам... В България е пълно с автомобили - дори да са стари, те си плащат всичко, изброено по-горе. Или просто се краде повечко и пак няма пари, а, Младене?

2

потомствен трезвеник

преди 2 години

На потомствените пияни балкански каруцари трябва да се забрани да карат моторизирани каруци. Само каруци с впрегати животни, не надвишаващи две конски или волски сили!

1

Кратун

преди 2 години

Пари има достатъчно, но много крадете. Плащаме данък МПС, Почти 50% от цената на горивото ПРЕДИ облагане с ДДС е акиз, плащаме и винетки по-скъпи от румънските. Не е тайна, че между 30 и 40% от цената на обществената поръчка се "връщат" обратно в не хората, които "дават" поръчката. Затова все не ви стигат парите! Само тояга за вас!