23

Иван11

преди 5 години

Т.е трябва да се установи верига от средновековен тип наказания започваща от главата на племето, и да той трябва да е силен за да го уважават, а не като Дянков Така и полицаите ще се страхуват и ще изпълняват, и шофиорите ще се страхуват.Освен ако някой не измисли гениална идея където полицаите са мотивирани да налагат изпълнението на закона. Проценти? не знам..

22

9

преди 5 години

Нищо им няма на старите коли, говоря до 15 дори 20 годишни, само да си купувате хубави части и да сменяте всичко, дори и най малкото, пиосле си купувате джанти 15ки с гуми от премиум класа на Континентал,Мишелин,Пирели,Бричстоун която на размер 195 65 15 струва 105лв чисто нова и си карате...Ся естествено говоря за стари коли без тежки изкривявания и удари, защото и аз карам 2005г кола, но състоянието гледам да е топ,без лоп без троп..Коли от 2000 надолу вече са с много омекнали ламарини,морално

21

Иван11

преди 5 години

Ориенталските, уж славянски, уж тракийски гени избиха 30 години след режима. Чалга, държава без правила, пътища без правила..култура на имитацията и тайно в противовес с Европа,докато на повърхноста се оркестрират измамни сценарии че да си мислят, че сме нещо като тях.Българина не му пука от нищо, но се страхува от това да не загуби пари, и да не се изложи. Проблема е, че няма кой да изпържи хората в нарушение, защото полицаите са същите хора които не им пука за правила - Българи.Хан Крум?

20

черно море 1913

преди 5 години

А се нямало пари за пътища, а завишените данъци,г.о,актове по 300-до 800лв за скорост, а винетките дет станаха от 50 директно 100 лв и се нямало, е незнам колко трябва да поскъпне всичко за да има пари за нови пътища, аз като гледам правите пари от скритите камери на кат за 1 минута няколко бона, а нямало приходи..Е ако усвоявахте и парите от Европа разумно,щяхме да имаме още много километри,ама не ние ше гепим че утре може другите да са на власт и няма да имаме пари за лукс и хотелчета..

19

Фен на БСП

преди 5 години

Аз карам нов Москвич.Страшотия!

18

Анонимен

преди 5 години

Е това сравнение с геймърският компютър не струва.Не всеки е геймър. Моят е 4 ядрен и засега върши работа, а и съм на Линукс, т. е. не съм по игрите. Мисля да си взема 8 ядрен или 16 ядрен, но засега няма смисъл. Само на 4К филми ми засича и не може да ги гледам, но иначе няма проблем.С колите е същата работа, всеки си взима там за да я кара в града и да може да отиде някъде ако се налага, например на море в Гърция. Не е нужно да е Формула 1. Но е хубаво да е нова, ако ще Дачия. Но няма пари.

17

Анонимен

преди 5 години

С две думи - нема пари.Този филм след 1944 г. го гледаме нон стоп.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9То да се купи стара кола над 5 години е все едно да си купи гейминг компютър използван над 5 години.

15

Анонимен

преди 5 години

Виновни са пътищата и колите.Първо пътищата, ако бяха като в Германия аутобани и нямаше ограничения, водачите щяха да карат с колкото си искат и да не са принудени да спазват някакви ограничения, и да се влачат като охлюви.Второ, за да се движиш бързо по хубав път е необходимо да имаш хубава кола, а не трошка.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Старите коли са опасни. А това че хората се прекарват и дават пари за тях е друг проблем. Аз стара кола бих си купил ако реша да снимам филм и реша да взривя колата във филма.

13

Пешо

преди 5 години

120 - максимална скорост на магистралите и 80 за път извън населено място. За населени места 60 до 30 км / ч. Това е. И яки глоби. На всяко кръстовище камери. И пак ще кажа - яки глоби. На българина докато не му вземеш парите за ракия и цигари не му идва акъла.

12

Анонимен

преди 5 години

Всичко ще се реши със затвор ако човека е превишил прекалено скороста или ако кара пил. Дори затовора да е 1 месец все ще от полза за човека.

11

До анонимната 10

преди 5 години

Олег, научи се да пишеш първо, неграмотен уроспяк. Със сигурност си от тия 78%, ***.

10

Анонимен

преди 5 години

Нови пътища с бг шофьори на тях = апокалипсис, без значение от възрастта на автомобила.

9

Червени rниди

преди 5 години

Откъде пари, като червените rниди от ГЕРП открaднаха всичко. Всеки ден бъркат дълбоко в джоба на данъкоплатците.

8

Анонимен

преди 5 години

Българският полуграмотен селЯнин иска да кара нови коли,по възможност Мерцедес,по германски магистрали.

7

Анонимен

преди 5 години

какво е това стари коли или отговарят на някакви изисквания или не , никой не може да ти каже колко нова кола да караш , за това са тея прегледи ама като всичко е като про форма така ще е

6

Анонимен

преди 5 години

Като познавам дегенеративното и ретроградно мислене на средностатистическия селски *** тоест 78 процента от не избягалото население вероятно решението е да върнем неасфалтираните пътища каруците така няма да има проблем нито с пътя нито с колите но това ще се каже под формата примерно на забрана на старите коли която всъщност предвид заплатата на българина и цените точно да върнем каруците може и като аспаруховите българи на коне да тръгнем хем пишманпатриотично и евтино.

5

Анонимен

преди 5 години

В Румъния има забрана за внос на автомобили втора ръка над 5 години.ако не крадяхте и не вземахте комисионни от всеки търг за строежи на пътища и площади самите пътища щяха да са изпълнени по правилата,но господ взе да ви наказва напр.на Москов детето...

4

Т*панари

преди 5 години

Айде пак старите коли виновни ...?! Ей нещастници лакоми, крадливи...как не ви е срам бе ?! Ликвидирахте го тоя народ...