93

Не гледай телевизия

преди 5 години

Ъмм да те светна тя е водещ директор на русенската тв TVN.

92

Iceblast88

преди 5 години

До ОгиИ какво като е на 30? От кога възрастта е единствения фактор при вършене на работата ти? Телевизията в която тя беше една от директорите (по скоро в борда на управление), а не едноличен директор е малка местна телевизия. Затова и кадрите са по млади и съответно ръководните длъжности са заети от наличните, а не от поставените хора. Отделен е въпроса, че любовен триъгълник е възможен само в сценариите на Разбойко и компания.

91

Разум

преди 5 години

Помните ли убийството на ватманката в подлеза на НДК.Тогава какъв джангър се вдигна в цяла България и как бързо се спихна ,като се видя че е битов инцидент на лична основа. Не бързайте Шерлок Холмсовци.А тези,,журналисти" по сайтовете трябва бая хляб да изядат за да почнат да пишат разумно и професионално В момента те и постващите са на един акъл-волни съчинения!!!

90

Оги

преди 5 години

На мен ли ми е само странно ... Бивша моделка на 30 да е директор на каквото и да е било ? Мир на прага й оставя детенце сираче, но каква ли е истината ? Какво толкова може да разследва една 30 годишна моделка директорка ? За Ман случаят понамирисва на любовен триъгълник инсцениран като грабеж и изнасилване.

89

Iceblast88

преди 5 години

От цялата история излиза, че вече дори посред бял ден е живото застрашаващо да се разхождаш в държавата ни!Гражданите вече, за да излизат през деня се нуждаят от въоръжен конвой! До там ли я докарахме от към стабилност и прогрес? Да трябва всички да се движим на групи от по 10-20 човека, всеки въоръжен за да може евентуално да стигнем сравнително безопасно до крайната си дестинация? И после някой иска да ни убеди, че МВР работи при положение, че това брутално престъпление се случва през деня!

88

До 91-Не гледайте...

преди 5 години

Само да те светна че тя е служител на БНТ.А ти как разследваш като и това не знаеш?

87

Iceblast88

преди 5 години

Дори и да приемем за момент, че убийството е случайно, то се е случило ПОСРЕД БЯЛ ДЕН (между 12:00 и 14:30)! Това означава, че престъпниците нагледно показват, че МВР е мъртво и безполезно!Ако приемем за момент, че убиеца е някой от Психото (което е на 2км от мястото), то тогава някой там хич не си е вършил работата и е оставил психично болен да излезе и да извърши убийство (при това брутално). Ако е някой които не е в психото, то пак защо е на свобода? А най вероятно е заради работата и!

86

Анонимен

преди 5 години

Е как кой - обичайния луд, клошар, наркоман!

85

Не гледай телевизия

преди 5 години

Пичове , предлагам ви да си изклучите твтата. Не ги слушайте. Ще ви излъжат. Техните версии са лъжа. Трябва да открием истинските убийци. Това престъпление е тежко. Да убиеш журналистка. Аааа а я да видим ако някой убие журналистка от тяхната мафиотска тв бтв , БНТ , нова тези новинарските журналисти/ки няма да извиват нещата а веднага ще търсят истинския убиец. Искам да намерите истинският убиец на Виктория. Не гледайте тв. Търсете някъде другаде информация разследвайте.

84

Умници

преди 5 години

Без да съм полицай или да познавам такива, трябва да споделя, че в положението което се намират те, от към материална база и ресурс, някакси наистина ще да им е трудно да хващат криминали. Това казано, трябва и да отбележа, че полицията и прокуратурата в България са прогнили от кадри които далеч не са за там.Нарича се корупция. Не е зле да се информирате за значението на тази дума, че май не Ви е понятна.

83

Нафърфорий

преди 5 години

До ПатриархДобре ли плащат от ГЕРБ ?

82

Анонимен

преди 5 години

Опасно е да си Журналист а като крадете Статиите от интернет не опасно а Гл.редакторе , какво ше кажеш?

81

Ваня

преди 5 години

Герб поне изгледайте няколко епизода на Хорейшио преди да пишете глупости.

80

Кво?

преди 5 години

И аз го видях. Каква бивша моделка ? По добре моделка да беше станала. Видях в гоогъл изображения че тя наистина е била модел. Имаше една снимка с модна рокля на бял фон. Абе журналистиката е да разследваш като онази по БНТ 1 на открито. И сигурно някой на работа я следял и такова предатели от всякъде. Дори доверие на колегите да нямаш. То ромите са по задружни. Има интелигентни ромски богати семейства в бг. Българинът доверие да му нямаш. Най злобния , завестлив , егоистичен , нагъл.

79

Мария

преди 5 години

В Русе е същата мафия -прокуратура, полиция и кметство каквато е навсякъде в България и не очаквам нищо от тях, освен медийни изяви. Драскача, написал статията използва два пътибившата моделка. Не знам защо и какво се опитва да ни внуши, но е некоректно, защото е била журналистка, т.е.негова колежка, която е била само на 30 и майка, която няма да може да отгледа детето си!Бог да прости убитата Виктория!

78

АНТИ

преди 5 години

Стигнах до извода, че всичко у нас е пълен хаос,само престъпността е организирана.

77

бг

преди 5 години

По-скоро е чисто криминално престъпление ,защото като журналист е абсолютно неизвестна -имала е предаване в някаква кабеларка няколко пъти.Стремежът да се политизира чисто криминално деяние напомня случая по време на Костов , когато някаква луда уби детето си , а таксиджиите от фирмата на мутрата Алексей Петров спретнаха по негова команда митинг да свалят правителството на ОДС.

76

Анонимен

преди 5 години

Кое ги кара да мислят, че само един човек е извършител ?!!

75

Анонимен до Иванов

преди 5 години

Абе я си напъни единствената гънка в мозъка и се сети кой упрявлява вече трети мандат ?

74

Анонимен

преди 5 години

Много ми харесва как натъртвате няколко пъти 'бившата моделка', все едно жената не е известна с друго в кариерата си и за да добием за нея някаква предначертана представа. Гнусари. Повръща ми се от евтиния ви сайт.