10

:D:D:D

преди 5 години

В нашия град има 3 кръстовища със сфетофари....и работят когато си поискат вие ми говорите за подобна техника. Все едно на бушмен да дадеш iphone.

9

КосмичАЗЛК

преди 5 години

Тук ако тестват такава кола, като види (сканира) как карат останалите, ще и изгори компютъра моментално.То няма такава простотия, всеки път като минавам по еднопосочното локално, някой случайно объркал се кара срещу мен.През какви стени, огради и бордюри минават, за да влязат в насрещното, незнам.

8

V-tak

преди 5 години

Хонда нека си научи колите да не горят масло!Или поне да казват колко туби да си носим в багажника,че хвърлих вече един двигател.

7

Анонимен

преди 5 години

Една такава кола била обирудвана и с топлинни сензори и засякла нещо огромно докато минавала покрай парламента и какво мислите излязло Делян Пеевски в клозета

6

Анонимен

преди 5 години

Значи не колата вижда през стена, а колата ако си е платила ще е сварзана с камерите накръстовището и ще знае ако идва кола от страни.В България сме далече от това.Още сме заети да си оправяме Графа

5

Златистата Златка

преди 5 години

За мен само беенвето е кола

4

Ели

преди 5 години

Уникални!Обичам ги, нищо че не ни обичат, когато ни опознаят, разбират, че не сме лоши, ъъъ чужденците, част от тях )Слоугънът (слоган) им е великолепен.Ех, кога ще ги стигнем!

3

До 3

преди 5 години

Гоуфа лети бре. На него не му трябват тези системи.

2

Анонимен

преди 5 години

На моя Гоуф 3 на радиото ли ще идва това инфо.Как ще го правим

1

Анонимен

преди 5 години

"Изображението от тях се предава на изчислителна платформа, където с помощта на софтуер, разработен от компанията, се създава 360-градусова картина на терена и се класифицират превозните средства и другите движещи се обекти (пешеходци и велосипедисти)."Накратко вкарват система за масово сканиране с извинението, че се прави с цел сигурност.