29

Анелия

преди 4 години

До БалджийскиЯвно познаваш фамилията - аз също, и то с доста лош опит. За това от известно време се опитвам да разбера какво стана с това дело? Случайно ти да знаеш. иначе напълно потвърждавам думите ти

28

Балджийски

преди 5 години

Балджийски ,ако познавате цялата фамилия ще разберете ,че там честен човек няма .Небесна е майката ,Зора е щерка и , сина на Небесна ,Анани ....Мъжа на Зора ...всичките крадат не само лекарства ,а каквото видят .При тях няма скруполи .

27

NoName

преди 5 години

7....6....4... Не се притеснявайте, дайте им една седмица и ще ги оневинят всичките УБИЙЦИ! Евала!

26

Анонимен

преди 5 години

за да няма измами трябва всеки Лично да си взима лекарството от Държавна аптека и да си го носи за вливане ! - Чисто и Просто !ама много далавери ,много милиони се въртят и Няма да стане !лекуват се само наши хора -народа кучета го яли

25

Анонимен

преди 5 години

Жалко, че няма смъртни наказания! Доживотен затвор е малко за тези УБИЙЦИ!Ужасно падение!

24

Ели

преди 5 години

Имало е политически чадър.Тази работа не става без покровителство отгоре и делене на парите!Просто човешката ми природа не може да осъзнае случващото се.Живот ните не постъпват така, няма обяснение, дори не можеш да заплачеш, толкова е... анти цялата ситуация.Някъде вътрешно в себе си се надявам и искам да не е истина.(какво стана с продавача на книжки, пряко виновен за отнети животи и шефа му, на който звънеше при Господарите, те в затвора ли са доживот)

23

Един турчин

преди 5 години

Лекарите трябва да са цвета на нацията!Когато те не са по-различни от мошениците на улицата,нещата са сбъркани генерално.Сякаш е по-добре за света,българите да ги няма като нация!Защо сте такива?Имам познат ММА боец,който с личния си лекар и един ортопед,направиха схема и наужким му оперираха коляното.Разделиха си 7 000лв.Представете си,на колко хора това са здравните осигуровки...!Защо сте такива?Защо?

22

Анонимен

преди 5 години

Значи могат да крадат без да им пречат здравословните причини, но за арест не стават? Много интересно

21

Трябва да се провери

преди 5 години

Вече всяка липса на лекарство на пазара ме навежда на мисълта за износ. Напр. няма аспирин протект, а ми казаха, че в сравнение с Франция цената му е 3 - 3 пъти по-висока, отколкото у нас. Дали не се изнася за сметка на българите?

20

Анонимен

преди 5 години

Очаквайте обвинения за търговия с пирони,изкуствени стави, и купища ненужно оперирани ,за да забогатеят някои лекари ортопеди ,благодарение на железничарските магазини.

19

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези хора? Как може да взимат тези пари и след тава да си ги харчат. Да спят спокойно и да се хранят. Нямат ли страх от Бога, но всичко се връща. Сега в затвора за 20г минимум, и за алчните адвокати също.

18

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли колко струва лекарството за един болен? Баща ми почина миналата година неговото лекарство беше малко над 5000 лв на месец. Сега си направете сметка колко болни има, и го умножете средно по 5000 лв. Отношението към тези хора е по лошо от това към животните видях и се сбъсках с убийци.

17

Анонимен

преди 5 години

Да им влеят венозно всичките лекарства дето са откраднали сега!

16

Анонимен

преди 5 години

този адвокат толкова ли е алчен .че тръгнал да защитава тези дето крадат от раково болни хора..

15

РЗС

преди 5 години

Трабва да се разследват и Джендърката барабар с резидента които в началото на годината лобираха за пари за онкоболните. Още тогава имаше гласове че тази акция е за да се налеят милиони в корпоративни интереси.Въпроса е дали търсеното политическо влиание е било подплатено с пари в брой?

14

Анонимен

преди 5 години

Гербавият Анани каза, всичко това трябва да се узакони и да минава над масата. Обеща да се плаща по-малко над масата, отколкото под масата. И кой ще разследва частно застрахователно дружество, което само дало да го източат?? Ананито да подава оставката и да взема тавана на пенсията. Достатъчно каши и бъркотии има в държавата.

13

Анонимен

преди 5 години

Българска работа...не заслужават трябва да са в затвора.тези хора са си играли със съдбата на стотици ...

12

дедо Пешо

преди 5 години

И Токуда прави същото, но те си носят лекарствата директно в Турция, а нашите ходят да се лекуват там. Прав беше Тошо - никакви частни доктори.

11

бай ганю

преди 5 години

абе мими те не крадат пирони а от здравето да видим нескопосаната ни прокуратура как ще ги изтърве заради недостатъчно добре събрани доказателства

10

Д-Р

преди 5 години

Болят ги гугутките тия... Докторите пак са над закона!