83

йдрданов

преди 5 години

До GhostСудан е отвратителна ислямска държава. много бедна и без никакви закони. Тези хора не бива да се допускат въобще в България и Европа. Те не са никак хигиеничнипостоянно воюнат по между си. Там властва шериата и жените им са хора не втора а трета категория.

82

аз

преди 5 години

До АнонименДа бе! Това, с полицая - къде другаде сте виждали полицай?! Да не говорим за намеса на случайно присъстващ полицай в разправия! Ще ви каже, че смяната му е свършила!

81

Ghost

преди 5 години

Ама какви са тези суданци и сирийци у нас с джипове, ве?! Те не бягаха ли от война?!? Жални да ги ожалиш...

80

Анонимен

преди 5 години

Тоя суданец е карал без книжка.............само с акт ли ще му се размине сега??

79

Анонимен

преди 5 години

Суданеца е с нелегитимна книжка и как е карал и на какъв език е псувал че го разбраха полицаите

78

Ели

преди 5 години

Като знам как карат младите момичета с джипове, не всички.Имало е някаква закачка, защото е трудно е с джип ЦРВ Хонда да счупиш огледалото.Този човек ми прилича на командос, вижте снимката с камуфлажа и колегата му със знамето на дясната ръка. Момичето не знае ли английски, дори и да не е виновна можеше да се извини.Предполагам, че "българинът" със судански произход е имал книжка, но нарочно не казват произхода, за да не стане дипломатически скандал.На жена и дете не се посяга - недопустимо!

77

Константин

преди 5 години

Аз пък се изкефих, най-накрая и семейството на политик да пострада и то на какъв, не само редовите граждани да страдат. воленчо - ***, който крепи бойко да вкарват в България ромове с съмнителен произход. И имам така някакво чувство, че това воленчо го нагласил за да изкара пак етническата карта. волен е лъжлив *** и си го заслужава.

76

Северозападнал

преди 5 години

Преди 9 септември в моя любим град имало много роми - агресивни, крадливи и нахални. Населението си избрало нов градоначалник, на когото първата работа била да разпореди:1. Ромите да бъдат изселени в село на 30 км от града, като им построил там къщи и им сложил кмет ром и полицай ром;2. Разпоредил ако след 6 часа вечерта в града бъде засечен ром, той да бъде прибран в мазето на полицията.3. Ако някъде стане конфликт между ром и българин да се приеме априори ромът за виновен.И имало ред.

75

kkk

преди 5 години

А някой пита ли въпросната кифла дали е нормално като потрошиш нечие имущество да си продължиш по пътя безцеремонно?

74

kkk

преди 5 години

Значи ако някоя кифла ви счупи огледалото и си продължи по пътя най-нагло,не би била най-естестванат реакцията да я догоните,да и теглите една попържня и да си потърсите обещетение за нанесените щети по вашия автомобил???Да разбираме ли,че щом е депутатска жена,може да си прави каквито иска зулуми и никой да няма право да и търси отговорност???Приемаме ли това вече за нормално в България???Заради факта,че е суданец,върховенството на закона не важи ли???По света има над 1 милон българи,помислете!

73

Стефка Сирийска

преди 5 години

05575 - дано Деница вече е добре, но защо, г-н Сидеров не реагирате така, когато нападат други българи и най-сетне решете за кого сте - не може да се присламчвате ту към едни, ту към други......

72

Zohan

преди 5 години

Защо все на сем. Сидерови се случват такива неща?

71

Анонимен

преди 5 години

Волен, черен и слууучайно там полиция ,Бареков,журналисти хахах

70

ДЕ ЖА ВЮ

преди 5 години

САМО СЛЕД 20 ГОДИНИ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СА МАЛЦИНСТВО СЕГА ВОЛЕН ПРЕДАТЕЛЯ СЪРБА ПОПАРАТА НА БОЙКОТО ЗА СЪЮЗА СИ С НЕГО РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ ТЕРОРИСТ ЩЕ КОЛЯТ БЪЛГАРИ А ПОЛИЦИЯТА ЩЕ БИЕ БЪЛГАРИ НА ТАМ НИ ВОДЯТ 240 ДЪРЖАВНИ ИЗМЕНИКА И РОДООТСТЪПНИКА.НАРОЧНО СЕ ЗАСЕЛВАТ ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТИ И ФОРМИРОВАНИЯ С ЦЕЛ ДА КОЛЯТ И УБИВАТ БЪЛГАРИ.ИСЛЯМСКИЯ ТЕРОРИСТ УЧАСТВАЛ В ИНЦИДЕНТА ГО ИМА НА СНИМКИ С ВОЕНИ УНИФОРМИ И ОРЪЖИЕ С КОМЕНТАРИ ЧЕ СЕ ГОТВИ ЗА ВОЙНА ВИЖТЕ МУ ФЕЙСБУКА ЖУРНАЛИСТЧЕТА ПРЕДАТЕЛИ....БЪЛГАРОФОБИ

69

Анонимен

преди 5 години

Тоя, вместо да е смирен и да е благодарен, *** диша в нашата страна, взема, да ми се кара. Аз па имам ново предложени - взимаш мигранатити, търга му веригата на връща и го пращаш да бачка а държавата то дава по 100 кила брашно и 100 кила ориз, да го храниш, а?

68

Анонимен

преди 5 години

Не си ли карат маса в джипа, под която да се скрият, поради что трябва да де крие в багажника - съпруга на потърпевшата.

67

Медии-искаме истина

преди 5 години

Значи какво имаме пак ? Виновната Деница Сидерова минава покрай джипа на човеа, чупи му огледалото и ... не спира а продължава ! Той разбира се обръща и я догонва за да се реши проблема и да се оправи огледалото му чрез попълване на протокол за ПТП ( не е нужно да се вика пътна полиция ) . Тогава Деница като знае кой е *** е мъжа и, веднага започва скандал че не е виновна , като се чуства недосигаема и вика полицаите на близо. Те виждат името Сидерова и ... страх ! Веднага виновен той !

66

Анонимен

преди 5 години

До Orba 50Вие можете ли да четете и разбирате текст? Там пише, че суданеца е имал невалидна за България книжка, което означава, че той има шофьорска книжка, но не е призната в България.

65

АЛОО

преди 5 години

Само на мен ли се струва странна тази ситуация- бойната Деница, с разкървавена глава,плътно до лидера(любовника си по онова време) скача да се прави на повече мъж от другите мъже, а сега милата ми тя била нападната,без да се споменава никъде какви ги е надробила тя- някой й засякъл пътя и я наругал, а тя спокойно и кротко продължил да си кара. Да не излезе като оня от господарите-тя засича ,почва да ругае и предизвиква-глей кае караш ве,ти знаеш коя съм и ся звъня и ти е.авам м.мичката.....

64

Анонимен

преди 5 години

а кой му е дал български паспорт на суданеца..какво прави в България.с какво се занимава и какви са тези снимки с автомати.този прилича на проф.боец.терорист.