Снимка: архив, БулФото

На суданския гражданин, участвал а в пътен инцидент в района на кв. "Витоша" снощи, е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата. Това съобщават от МВР, позовавайки се на информация от СДВР.

Суданският гражданин не е представил валидно за територията на България свидетелство за управление на моторно превозно средство. Автомобилът му е бил дерегистриран и регистрационните табели са свалени.

Направени са били проби за употреба на алкохол и упойващи вещества на водачите, участвали в пътния инцидент. И при двамата пробите са били отрицателни.

От МВР припомнят, че снощи към 20.00 часа е имало леко пътнотранспортно произшествие между два джипа в района на столичния кв. "Витоша" - по първоначални данни при разминаването били засегнати страничните огледала на превозните средства.

След инцидента, за който не е подаван сигнал на единния телефонен номер 112, водачът на единия джип започнал да обижда шофьорката на другия автомобил. Жената успяла да се оттегли. Според "24 часа" става въпрос за жената на Волен Сидеров - Деница.

В района на бул. "Г. М. Димитров" тя била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и насочил словесната си агресия към нея. Наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал случващото се и веднага се отзовал на място, за да прекрати агресивното поведение на шофьора - 40-годишен судански гражданин.

Мъжът е бил отведен в столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase