20

Утайка

преди 5 години

Искам да попитам авторката на дали от съпричастност към лилалвите ни сънародници е написала статията като "нелегално такси" Апартаментите били "окупирани", сигурно иска да каже запорирани, "лизинга" не бил плащан .... Лизинг на апартамент, дето го взима банката?!

19

бг

преди 5 години

Тези "българи" получиха български имена през Възродителния процес с голяма радост и ги срамят успешно по целия свят.

18

Анонимен

преди 5 години

Не ме занимавайте!

17

Анонимен

преди 5 години

Българи, ама не точно.По точно са от онези вмирисаните,крадливите, необразованите вечно с отнетите права сетихте се нали?

16

до Сократис

преди 5 години

За много хора , преходът затвърди убеждението че бизнес е равносилно на алъш-вериша дето го въртяха определени типове на Магурата и че бизнесмен е евфемизъм на бандит и престъпник и от там проституцията и кражбите се превърнаха в бизнес.

15

26 СпасчоХ

преди 5 години

Не се преуморявай рано, рано. Остави малко сили за следобедната лекци по еврородителство на тема" Педофилията и ролята й за изграждане на пълноценна европейска личност".

14

да

преди 5 години

в България има мюсюлмани, а не турци

13

Анонимен

преди 5 години

Всички тия додеха с коминтерна от Болшая и могучая

12

Анонимен

преди 5 години

*** то и "тато" от соца. направи много от тия джебчийки партиики. Станаха му верни до гроб.

11

плът и кражби

преди 5 години

Намирисва ми на банда кафяви ''българи''!

10

ERICH

преди 5 години

Но защо на снимката ,както и в репортажите се показват,чехли ,обувки,дънки,*** и т.н. ,а нито една физиономия.Тогава ще се види какви са

9

Гoшу

преди 5 години

До 18Те джуревците, по-специално джуревкините са много красиви хора, знаеш ли това? Наполовина българи, наполовина римляни. Аз познавах една мацка, дето беше зеленооко и по-белокожа от българка. Чак след половин година ми призна, че е джуревка и не можах да повярвам. Супер красива и мила, казах и, че ако не ми беше казала, никога нямаше да разбера, че е наполовина римлянка. Тези ако са били с патладжанен цвят, забрави да са джуревци

8

Сократис

преди 5 години

"Бизнесът им-плът и кражби"... Продължават да се пишат неистини и да се втълпява, че проституцията, кражбите, наркоразпространението и др. престъпни дейности са бизнес.Бизнесът е обвързан с лицензионни договори, драги съобщители на новини!Кое от изброените е законна дейност?! След като е НИКОЯ, защо ги определяте като бизнес? Не всичко което носи пари е бизнес! Остава, да кажете, че сводниците, наркодилърите и крадците не са престъпници а бизнесмени...Това пишещата калинка трябва да го знае!

7

ТУРЧИН

преди 5 години

Европейска България.Човек направо да ви се чуди какво ви е европейското изобщо

6

Анонимен

преди 5 години

До анонименщом пишат че са българи,значи са българи.предстанете вече да се оправдаете с другите етноси в бг като знаем що за стока сме ние самите

5

анонимен

преди 5 години

Тия са джуреевци със сигурност , българи са само по паспорт !

4

Анонимен

преди 5 години

Тукашните бандити от колективите на сивата икономика. Точат по 70%.А разни гнили ябълки в съдебната система, МВР, дяволите с белите престилки. Високо "учени" от БАН.никои неможе да ги мине.

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Даваха им снимките по телевизията. Българи, ама друг път !

2

Анонимен

преди 5 години

Ето как печелят пари в чужбина, после там било по-хубаво от тук. Така е.

1

Гoшу

преди 5 години

"Властите в Испания не знаят какъв процент от "заработеното" остава за българките."---30% или 25%. Колкото взимат тези, дето точат карти