60

Анонимен

преди 5 години

Никакви българи не са, това са пакистанци родени в България, които прославят родината по света.

59

българки,а

преди 5 години

Как не ви е срам!?Баси продажниците!!!!

58

Гошка;)

преди 5 години

До RadelinАпартаментите били окупирани. Вие адекватни ли сте?-------------------------------Чужди, необитаеми апартаменти, разбиват се и се нанасят. После...нека ги изгонят ако могат. Това означава "окупирани".

57

Анонимен

преди 5 години

Шишевите медии се познават по лъжите които тиражират.Затова и никой не им вярва.

56

Анонимен

преди 5 години

Ами да ги вкарат в испански затвор с "емигранти" от Бл.Изток и Африка, за да се насладят на "плътски ласки"!!!!!

55

Анонимен

преди 5 години

До 44: И да ги заловят,дриснята хвърлена върху всички българи,няма да се изчисти!Ей така,с такива "писмена","българската" джорнаГлистика,си заработва лептите!!Нито един от тази продажна плужечна клЯста не се опита да посочи,че всъщност това не са никакви българи,така,както сиганото в Испания не са испанци!Така става,че като излезеш извън страната,заради тази и политическата продажна пасссмина,да те е срам да кажеш,че си българин.И вместо такива,за поведението им да ги избесят,тях ги велич

54

Анонимен

преди 5 години

Тези които само медиите у нас наричат роми,са единствения етнос в света който го е срам от произхода му и затова се присламчват към други етноси,но анропологическите им белези и манталитета не могат да се скрият. Даже Костов и Московски крият произхода си което е смешно защото ясно се вижда,да не говорим за "почетния хидроинженер".Затова и "българските" медии са на 109 място по свобода на словото-защото изопачават и нагло лъжат като наричат ромите българи.Те само имат български лични документи.

53

възмутен

преди 5 години

Тези българки сигурно много са се изпекли от слънцето. Но българи не продават децата си. Сигурно това са новите българи, евроазиатците. Техните обичай са да продават децата си и да крадат.

52

Ivan

преди 5 години

Te bulgarkite sa bez moral i evtiniKvo ochakvate

51

Анонимен

преди 5 години

Защо лъжете бе? Тия "българи" не са Българи ама от тая политическа коректност и това не смеете да напишете, че Шорош може да се разсърди, а!?

50

Анонимен

преди 5 години

Цял свят пропищя от дивашкото племе...

49

Срама нямате ей

преди 5 години

За два лева и майките и децата си продавате...

48

Име

преди 5 години

имената на тези "бългри", ако обичате?

47

Radelin

преди 5 години

Апартаментите били окупирани. Вие адекватни ли сте? Лош превод от испански или българският ви е много...

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44Като ти са много ясни и знаеш много за тях защо не ги предаде в полицията? Ние тук да не сме испанската полиция че ни ги разправяш на нас

45

Yudeo= fahist

преди 5 години

..ISTONSKITE BANDITI SA V PARLAMENTA...MAZNITE GOSPODA S ROZOVI BUZKI...I STOMASI KATO NA BREMENNA JENA....ADVOKATI...SUDII..BROKERI..BANKERI...VSICHKATA TAZI PAPLACH...KOYATO GRABI CHESTNITE HORA V BULGARIYA

44

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

ISPANIYA E DALECHE...NIE SI IMAME BANDITI TUKA...IDETE V BANKITE...DA VIDITE KAK SE DERE KOJA....KAK BYLGARI GURBYAT DRUGI BULGARI ...BEZ DA PREDLAGAT NOKAKUV SERVIS! IDETE V BOLNICITE....TUJNITE TI OCHI NYAMA DA VPECHATLYAT DOKTORA....PURVO PARITE...ILI SE MAHAY...IDETE V OBSJTINATA....DA VI NARITAT ZA TOVA CHE GI HRANISH S DANATCITE SI.....BANDITITE S BELI YAKICHKI V PARLAMENTA....ADVOKATITE KURLEJI....ALCHNITE SUDII CHASTNI IZPULNITELU....GOLEMITE BANDITI SA TUKA

43

Анонимен

преди 5 години

Преди 5 години живях в Испания преди да се преместя в Австрия. Та тези групички са ми пределно ясни. В тях има не само от малцинствата а и чисти Българи ***. Схемата е много примитивна но работи. Сводниците им са милионери. Нямат никакви скрупули че унищожават детската психика защото използват и деца да им вършат мръсната работа. Подхвърлят им трошици а те обират каймака. Дано да ги заловят и вкарат за дълго в затвора.

42

Веско

преди 5 години

Ми все някак трябва да издържат близките си в България..

41

според някои

преди 5 години

"ценностни" еврокоментатори тук, българинът след 30 интеграция, вървене към, по тясно сътрудничество с европа и сащ си продава децата да крадат в същата тази европа, НО РУСИЯ Е ВИНОВНА?!?