25

до к.17

преди 5 години

До Анонимен к.17: 5,7%, но за ПОЛОВИН ГОДИНА - второто полугодие. Може да направят повишение 11,4%, но с изплащане само в продължение на 3 месеци. Просташки герберски истории тип БиБи - Цв.Цв. с изълнител випуснкът на свищовската Търговска гимназия Вл.Горанов.

24

Гошо

преди 5 години

Твърдението на депутата, че ГЕРБ не го е страх от избори , е фалшиво. Тези от МС успяха с непремерените си действия да настроят хората срещу себе си. Унижиха майките, вече четвърти месец протестиращи пред НС, онкоболните, с кражбите на пари от докторите, разиграването и геноцид над пенсионерите, притискането и терора над неудобните им бознесмени, вдигането на цените на стоките и услугите. Няма да изкарате така дълго време, дори и със сл.юнк.ите на Фандъкова и кметовете на Бургас и Ст.Загора.

23

Иван Колев

преди 5 години

Този юнак е прав - не всичкосерешава с пари. Ако гербаджиите си подадат вкупом оставките, повечето проблеми на държавата ще отпаднат!

22

Анонимен

преди 5 години

Какво допринесъл непринесъл,това няма никакво основание,тъй като много частници не осигуряваха работниците си,а работниците не смеят да гъкнат.Трябва да се съобразите с цените и колко е нужно на човек,за да си плати разходите,храната ,дрехите,енергията и да му останат за лекарства и на това основание да се образуват минималните пенсии,трябва да увеличите малките пенсии,а не високите пенсии.И защо само в България няма почасово заплащане?

21

Анонимен

преди 5 години

Увеличаването с проценти на заплатите не е справедливо,тези които получават до 1500 лева,ще са прекарани,а тези които получават над 5000 лева ще са облагодетелствани.

20

ognyanz

преди 5 години

"Не всички проблеми се решават с пари"? Цецо сигурно не мисли така и вече готви суджука за местните и евродепутатски избори.

19

Шопо

преди 5 години

Прав е тоя.Някои проблеми се решават с Калашников...

18

Анонимен

преди 5 години

За ГЕРБ всичко е пари дори и нашето погребение

17

Анонимен

преди 5 години

Гербериските проблеми не се лекуват с пари, а с много пари!

16

Анонимен

преди 5 години

Спрете моментално да изплащате заплати *** депутатите! Самомслед като започнат нещо съществено дс правят за народа! Те и без това не искат пари! Каква наглост само! Какъв ли е рейтингът на това НС?! При рейтинг под 20% би трябвало автоматично да се саморазпада!

15

Коментар

преди 5 години

Нещастници, За да може да краде те повече

14

Анонимен

преди 5 години

А БЕ, САШКО, НАЛИ ПЕНСИЙТЕ ЩЕ СКАЧАТ С 5,7 % , какви 4,5 те гонат. Да ти сменят листчето с опорните точки.

13

Анонимен

преди 5 години

Как така всичко с пари или пък много пари кой кой е толкова недуховей че да каже че всичко се купува с пари на Бойко главата която са я галили три папи е народно безценно богатство нашите политици са големи клоуни и само се резилят с и без нужда има и още нещо безценно не можещия да чете депутат от вчера за тоя виц пари не стават той е чуден бе

12

anonimen

преди 5 години

to mislq 4e al kapone be6e kazal tova koeto ne se ra6ava s pari se re6ava s mnogo pari nali tova e deviza na mafiotite

11

имигрант

преди 5 години

правилно!!!!!! 2 000 000 имигранти значи са напуснали българия/по данни от тази седмица/по ПОЛИТИЧЕСКИ причини.ха ха ха.

10

NARODYT

преди 5 години

A BE PARITE SA MRYSNA GNUSNA RABOTA OTVRATITELNA SAMO VIE DEPUTATITE IMATE PARI NA NARODA SCHTO NIE TAQ GNUSOTIQ PARITE VASCHTA MAMA DA PUKNETE DANO DO KRAK

9

Сата НАТО

преди 5 години

С глупост и некадърност пък хептен. Ама на, не се отказвате

8

да си спомним

преди 5 години

Crna macka beli macor.

7

Анонимен

преди 5 години

Герп са крадци и лъжци!

6

Анонимен

преди 5 години

Отказвам да чета глупостина някакъв екип с английско име .Само към заглавието за парите-- освен пари трябва и ум , нов герп това е най-дефицитното .