11

Анонимен

преди 4 години

Безкрупулна е слабо казано! Пълна шарлатанка, плаче за НАП проверка. Няма касови бонове, няма фактури 80 лв. 15 мин. скайп консултация! В Америка са по-евтини докторите. При 320 лв. за час работи тази измамница и данъци не плаща. Поне да помагаше на хората, а тя ги вкарва в допълнителни проблеми.

10

Измамен пациент

преди 4 години

Изключително съм недоволна от тази докторка.Цените са и безумни и е поела толкова пациенти,че не може да намери време с месеци да ги проследи.Пих 1 година една шепа хомеопатични, което ми предписа и резултатът беше над 10 кг напълняване от 47 кг до 59, кръвна захар на горна граница и целулит като на 200 кг жена, помишено TSH 2.8, което никога не е било над 1.4 и куп куп други проблеми, с които продължавам да се боря. Рекламата и е повече, отколкото заслужава уважение и доверие.Просто се пазете!

9

Анонимен

преди 5 години

Същата" безкрупулна" жена е ВИНОВНА детето ми да е на 13 години и да не е изпило нито един антибиотик през живота си.На хомеопатия е от 8 месечна.Прекланям се пред способностите и.Да не говорим,че след всеки преглед е имало поне две .три безплатни консултации по телефона по всяко време.Не познавам друг толкова всеотдаен доктор.

8

Анонимен

преди 5 години

Хомеопатията може да помага, но е доста надценена, особено от хора като бизнесдамата от снимката. Последната е доста безскрупулна и леко високомерна.

7

Измама

преди 5 години

Хомеопатията е измама</em>, разчитаща на мъките на хората и надеждите им за оздравяване. Нещо подобно на екстрасенсите.

6

ххй

преди 5 години

Да рекламираш хомеопатията, е все едно да убиваш децата ни. Защото има много невежи родители, които "лекуват" децата си с тази шарлатанска система, и така пропускат да ги лейуват наистина.

5

Снимката

преди 5 години

на душата Юрукова или на Щонова е??

4

Внимавайте !

преди 5 години

Даа,като няма адекватно здравеопазване никнат всякакви шашмологии за Пари - хомеопатки,ясновидки, баячки - Не носят никаква отговорност !Дете с 40гр температура една такава щеше да го умори с нейните капки , добре ,че родителите се усетиха на време и му дадоха антбиотик и темп.понижаващи лекарства.

3

Di

преди 5 години

А моите все са сополиви. Сигурно, защото баща им има газове...

2

Аз

преди 5 години

До Анонимен 1Това означава, че е здраво и щастливо.

1

Анонимен

преди 5 години

Ако детето има газове това на какво душевно положение отговаря