88

До работодадел

преди 5 години

Добре си го решил това с вноса. Предвиди заплати и за по един преводач за всеки "сириец, украинец или там кфот има". Да му пее на ушенце. Да може ' се разберете некакси ...

87

Реалист

преди 5 години

Това само в у нас го има, пишман предприемач, с едно щандче в магазина да кара скъпа кола, да има нова къща и ако може, фолк певица да му пее. Как иначе, като дава 400 лв на магазинерката си, а останалото си прибира. Никой не го задължава да дава по-големи заплати. Хайде оставете магазинерката. Ама когато става дума за специалисти....

86

Анонимен

преди 5 години

Пак работници няма, споко работодатели всичко е точно, защото снощи правих Кекс :)

85

Анонимен

преди 5 години

До РаботодателХахах хубав виц. Само не мога да разбера едно нящо на егото ти, че има културни особености и чужденеца ще каже, че "Аз съм по-умен от тоя" т.е. тебе и к'во правиш. Кота нула и никой насреща!

84

Анонимен

преди 5 години

Каква ще е ползата от тези поръчки? Още милиончета в личните сметки на работонаемателите и минимални заплати за работниците. Няма полза от бизнес, който прави бедност сред народа и милиони за работонаемателите.

83

Анонимен

преди 5 години

Работодател , скрий се някъде и не пиши глупости :)

82

инженер

преди 5 години

до 88що да имигрирам я как убаво ви скубем проектче 3 бона щот един болт не моете сметнашприц формичка 6-7000 и так дале и дале бачкаш 5-6 дена и си докарваш петаче

81

Работодател

преди 5 години

Емигрирайте бе, тук ще дойдат други хора, няма да остане безлюдно. Като нещат българи да ми работят ще взема сирийци, украинци или там квот има. Разбирам, всички искате да карате мерцедеси и да имате потдържани гаджета, ухаещи на скъп парфюм и скъпо облечени. Да ама козата си сака пръч, да бяхте учили и рискували с бизнес. Със чесане зад клавиатурата ще чакате от мен заплата...колкото и когато РЕША АЗ

80

Балансьора

преди 5 години

До Ваня труднатаНе само любовниците. Те да надяват гащеризоните и да почват, нали все са много кадърни е най-много работят. Тъкмо и няма да се харчат излишно за заплати и осигуровки. С един удар - два заяка. Кво се оплакват.

79

Станчо

преди 5 години

До бг селянинНе, директно, те българските агенции за работа се държат от същите нискочели работодатели. За бг работодател, никога повече, а когато обещае, разделете обещаното на 2 и ще получите реалното...

78

Анонимен

преди 5 години

Три мандата си изпотрошиха краката да бягат към терминалите. И ще продължават.

77

Jo6

преди 5 години

БРАВО ВАНЧЕ !!!

76

Аз знам

преди 5 години

Ми кой е глупав да взема поръчка и да киха 90 % от парите на чиче. !?!? НЕНАСИТНИ УПРАВЛЯВАЩИ.

75

Ваня трудната

преди 5 години

Еми колелото се върти драги работодатели. Колко читави хора пратихте в чужбина със заученото....за твоята работа чакат още много. Хак да ви е...и по- тежко да става. Хващайте сега любовниците да ви работят....ама и те ще избягат...като изпофалирате. Всеки си заслужава сътбата.

74

доволен селянин

преди 5 години

до 79ако ходиш с агенция тия 1100 евро стават 300ако си се договорил директно с работодателя е другоот личен опит

73

Анонимен

преди 5 години

ами автоматизирайте бе другари, така ще се произвежда повече, по-качествено с по-малко кадри.. но по-квалифицирани и ще искат по-големи заплати - това най-вече ви боли.

72

Станчо

преди 5 години

В Разград Домуса дава по 600 лв. заплати. Същият ходи с конвой от 3 жипа и 10 гавази. Ходи да лови слонове и тигри в Африка. Сменя плеймейтките през месец. Моята заплата тоя я харчи за минута...И как да му работиш на тоя, имам 3 бързи и 2 бавни кредита. Надявам се до месец да съм в Чехия. Обещаха ми 1100 Е чисто плюс храна, покрив и 9ч. работен ден. Плюя на бг работодателите.

71

Анонимен

преди 5 години

А бе като има толкова много работа и дават добри заплати защо има безработица ?Явно помощите за безработица са по-добри от заплатите. Спрете помощите,та да тръгнат да работят,ама ако не давате добри заплати ще избягат в чужбина!

70

Емигрант

преди 5 години

В бг е робство...не фактическо...а икономическо, да ти дават за ток, парно и скапана храна, и да чакаш следващият месец пак. Човек без пари е страхлив и примирен. И аз съжалявам, че работих 5 г. в бг., като инженер. Броя го като най - тежката грешка в живота си. Хора, хващайте багажа докато сте млади. На всякъде в Европа отношението и заплащането е на светлинни години. В бг положението е като крепостничеството в Русия от 19 в.

69

Жеко куршума

преди 5 години

Над 2 000 000 души работна ръка избяга от т.н. български бизнесмени за последните няколко години. А как не чух един бизнесмен да е избягал заради работници. Работата е ясна, но вече е фатално късно.