14

Анонимен

преди 5 години

До БобиМей е като змей, по красива е единствено Кристин ла Гард

13

ДЕМОНИЗИРАМЕ Русия

преди 5 години

КАМПАНИЯТА ЗА ДЕМОНИЗАЦИЯ на Русия и - главно, Путин е организирана от САЩ и ОКВиСИ - традиционните "дружки". Включени са в кампанията и други държави по линия на НАТО, например Нидерландия. Измамата "Русия хакерства, атакува щатската "демокрация" по целия свят" - такава КАМПАНИЯ върви СИСТЕМАТИЧНО по линията "бой по Русия" на принципа на "китайската капка". САЩ са душици невинни демократични, Русия е злодей - това се набива злоумишлено в главите на хората. Плюс измамата "Скрипал", разбира се.

12

Анонимен

преди 5 години

А ОТ ЕДИНБУРГ КАКВО КАЗВАТ?НАЛИ СКОРО ЩЕ БЪДАТ НЕЗАВИСИМА ДЪЛЖАВА?

11

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече се закучва Брекзита толкова повече англичаните вадят коза с руските шпиони и скрипали и натискат руско- немските газови проекти... Немците може и да поомекнат.

10

Анонимен

преди 5 години

Ммаллиййй ! Ингилизите тотално откачиха покрай брекзит.

9

Анонимен

преди 5 години

До Боби"Всеки който малко от малко разбира какви са целите на кое да е военно разузнаване ще се смее от сърце"Aми явно не разбираш много за целите на военното разузнаване. Доста си повърхностен.

8

Боби

преди 5 години

Чета статията и се смея от Все сърцеВсеки който малко от малко разбира какви са целите на кое да е военно разузнаване ще се смее от сърце на тази "ИЗМИСЛИЦА" която тиражират Великите БританциВоенните от какво се интересуват:1. Брой, готовност и окомплектация на военните на потенциалния противник2. Процедури по мобилизация и военовремеви резеви3. Военни технологии4. Подпомагане на ВКРСпоред Мей и сие Военните разузнавачи извършват ПОЛИТИЧЕСКИ действия и хакерски атаки по цял свят

7

Аз

преди 5 години

Мисля че всички умрели по цял свят са натровени с новичок! Прекомерната употреба пакистански и афгански чай води до халюцинации, особено ако си на самотен изолиран остров.

6

Агент 008

преди 5 години

Вчера в 18.06 часа ми заби лаптопа , в 18.07 часа се оправи - руски хакери ще са били , яе следя и днес дали ще забие - тия руски хакери много лоши бре!

5

Анонимен

преди 5 години

То па едни демокрацииииииииииииииииииииии......................я идете на лекар бе!!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Кога Путин е нарекъл Скрипал предател и *** не разбрах? Не, че въпросния *** не е? Да се спазват правилата на шпионажа? Тия аланглета се гордеят с най-добрата медицинска система в света? Трябва да обърнат сега повече внимание и да вложат спестените от брекзит средства на душевно болните им държавни служители.

3

Анонимен

преди 5 години

Така е, те са виновни и за танцовите способности на попската щерка, дето по съвместителство е и премиер.

2

4

преди 5 години

ЗНАЧИ УМНИ РУСНАЦИ

1

Анонимен

преди 5 години

Абе едно не разбирам Великобритания излиза от ЕС бъдещата и политика сама сочи че ще е като на Русия и САЩ тоест незачитаща никакъв закон и право и желаеща да покаже среден пръст на целия останал извън нея свят тогава защо ке до гледа себе си а не спира да ве занимава с другите по света да се радва на нарцистичното си емоционално мастурбиране а ние Европа ще се разберем по един или друг начин с Русия, която между другото, за разлика от ЮК винаги е била страна от Европа.