33

Пет

преди 5 години

Като се е родил а бебето..не се пише какъв пол и колко е увредено....да се направи днк тест и бащата дето си е направил кефа...да плаща за неговото отглеждане и лечение! И още един въпрос...сигурни ли сте че бебето е станало още от Първия път..или чичкото е причаквал девойката и си е плащал за услугите много кратно...? А тя уж на училище?и родителите с 12 деца са им се търси отговорност и...кастриране! Заплетена история.

32

..

преди 5 години

Разстрел.

31

Такива ромове

преди 5 години

Трябва да се стерилизират медицински

30

Скепс

преди 5 години

Глухоняма и със средна степен на умствена изостаналост, но е учела в средното училище в Лясковец ... "Трайо", подкрепям скепсиса. Смущава ме и информацията, че бебето й е дадено на приемно семейство в Бяла, но приемният "родител" не става същински родител на детето. За негови родители се считат тези, които са посочени в акта му за раждане ... Кой е договарял с приемните и КАКВО - това ми се струва даже по интересно от "събитията" по създаването на бебето от детето и насилника.

29

Веднага

преди 5 години

Да с е отпусне социална помощ поне от 500 евро месечно на майката и детето.

28

Анонимен

преди 5 години

Според други сайтове, била 12-годишна.Въпросът е, само това момиче ли е с увреждания или в семейството има и други такива? Защото все пак децата там са 12.Не е ли крайно време да се вземат мерки, за да се избегне безконтролното размножаване на подрастващи, които никога няма да могат да поемат отговорност за самите себе си, камо ли пълноценно да отгледат и възпитат деца.

27

Трайо

преди 5 години

Е как така е ученичка пък е глухоняма и майка й само можела да комуникира с нея? Какво точно учи в у-ще?

26

Име

преди 5 години

колко жалко, агенте! меркекл не може да се сгъне до колене! от опрекомерна слуз! каквато тече от всичките партии на клинтън и евреите!

25

Василев

преди 5 години

Русия е на колене!!!Агент Дейвид Джеймс!ЦРУ!!!

24

Анонимен

преди 5 години

хаха егааати филма ...още като прочетох заглавието имах съмнения ква ща да е тая история ... а то до последно заплетен случай :)културни особености с примес на изнудванетова е главоблъсканица само за бъхъкъ

23

Василев

преди 5 години

Чичо Сорос ще направи ромски партии, които ще бъдат добре финансирани и организирани и те ще ви изплющят, защото сте селяни прости!!!Ще ги вкарат в международните партийни организации и после ще страдате, до като се затрие и последния българин в България!!!Живота е жесток селяни прости!!!Агент Мич Карпентън!ЦРУ!!!

22

ОТЛЕЖАЛ БЪРБЪН

преди 5 години

Всеки джентълмен и уважаващ себе си мъж, трябва да е с Iphone X.

21

Име

преди 5 години

п.с. мисля, че по-долу (ако не е цензурирано от самите тях) не се изисква много, много от посочените лица. искам да кажа, че те за пари могат доста повече от това, да узаконяват бракове между еднополови, които да осиновяват деца за гей-оргии. в същност еднополовите са *** с различна окраска на педофилията. а пък от ек и зелените му завиждат на този джендълмен!

20

Име

преди 5 години

бхк да се намеси да не бъде съден бащата! също така оон, *** съда в хага и всички онез 480 организации, които плащат на персонала си да проявява "гражданска активност", както зелените и пес да организират един гей-прайд в защите на бащата, а папата да му измие краката и да ги целуне. ето това е!

19

Анонимен

преди 5 години

Лясковец - Плясковец

18

Коце кмета

преди 5 години

Статията е много крива, но каквото и да е криво или право, едно е ясно - *** стават само за претопяване в пещите на Кремиковци. След това пресоване в калъпи и на кораба за Индия!

17

Индобългарин

преди 5 години

Ми то и е време за второ.

16

Анонимен

преди 5 години

Дъртия *** да се кастрира с две единични тухли,като "хирурга" си пзи палците и те да не се сплескат.Бързо,лесно,ефективно,назидателно!

15

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

статията вади очи, се едно е сглобена за 20 секунди от материали от 10 източника, колкото да върже обем според уърдпрес или квото и да било дето ползват и бота да покаже че е ок за публикуване. читалищна работа с много букви.

14

Направил си е кеф

преди 5 години

за няколко минути този 60-годишен и в резултат ние, работещите и плащащите данъци вече даваме пари за отглеждането на неговото дете от приемно семейство.Щом като е родено от такава майка, кой знае с какви увреждания ще е детето и щом това се установи, тогава ще плащаме още повече за отглеждането му, без да има надежда някой ден то да стане полезен за обществото човек.В случаи като този, не е ли редно с тест да се потвърди бащинството и нужните за отглеждането на детето пари да ги плаща бащата?