14

Анонимен

преди 5 години

*** не вярва на колективи и монополи, а вярва на собствено производство, па ако ще и ракия и лютеница да е!

13

za kisa

преди 5 години

100 procenta ste dadat i poveche s radost.... za pluvane v zakriti pluvni baseini...za fitnes....za yoga....za bellidance....za kizomba...

12

az

преди 5 години

ако промените закона ,така че държавните служители да си плащат здравната вноска ще се намерят пари и без да облагате с допълнителни 12лв нормалните българи

11

Анонимен

преди 5 години

Тези 17% са мединския персонал и семействата им.

10

Анонимен

преди 5 години

много ясно, всички видяхме какво стана след увеличението на вноската преди 10-ина години от 6 на 8 %, сформира се някакъв излишък за 2 години и после пак ан дефицит, същото ще стане и с тия 12 лева, просто си трябва кардинална реформа, тая здравна каса абсолютно не функционира.

9

zeus

преди 5 години

А защо в анкетата не са попитали колко искат персонални здравни вноски, сигурно над 80 процента

8

Анонимен

преди 5 години

Най-добре да се закрие здравеопазването а след него и държавата... Осигурявам се на максималния праг от 8 години, плащам стотици левове данъци, отделно винаги съм имал допълнително фирмено здравно осигуряване. Не съм ползвал никога 1 стотинка държавно лечение... Лекувал съм общо взето финландци и подобните им, това е най-долен комунизъм!!!

7

РусенецЪ

преди 5 години

Така, един лев дневно ви е застраховката с покритие 2 000 000 евро, за лечение във всяка една клиника в Европа. Без да се занимавате с крадливите каси в България.

6

Анонимен

преди 5 години

Ако система е като в Германия индивидуална в собствена банкова сметка. С лично конто и възможност за теглене на сумата за профилактика . Ще давам по 70- 100лв. На месец.Сега ще си помисля и за 1лв. Ако ще да е 1лв.

5

Анонимен

преди 5 години

Ганьова работа за ракия има ама за здраве не

4

доволен селянин

преди 5 години

хайде стига с тая политика дайте да дадем мислете нещо друго да не игра гиостерицата

3

Много ясно...

преди 5 години

12 лв. за цигари, алкохол или 10 пъти по 12 за колата няма ядове да дадем, ама за здраве едва ли. Откъде накъде ще бъркат в джоба на народеца за такова нещо!

2

Загрижен

преди 5 години

Да-а-а-а, точно толкова не плащат изобщо за здраве, а висят на спешните кабинети през нощта!Както казваха по комунистическо: "...и 500 лв да стане пак ще го крадем..."

1

Qwerty

преди 5 години

83% от анкетираните искат да се пенсионират на 35, да взимат по 2000 лв пенсия и да отпадне ДДС-то.