154

Анонимен

преди 5 години

Искат да поставят още едно звено - застрахователната мафия. Ще се влоши здравеопазването, пациентът ще бъде даден на вълците застрахователи. Дали изобщо ще стигне до болницата, и то в болниците на застрахователя, за да останат парите в едни ръце. Частните болници ще си направят застрахователни дружества и ще прибират още повече пари, отколкото сега. Това е идеята им. Замислили са поредният грабеж на обществени пари.

153

Вал

преди 5 години

Бялата Мафия иска все повече и повече да граби населението.Мафията МВР нищо не прави,както и прокерори ,съдии и всички останали мафиотчета.ГЕРБ,БСП...само МАФИИ!!!Я си вземете *** български ,МАФИОТСКИ паспорт и повече да не ви виждам!!! ГЕТОТО БЪЛГАРИЯ.

152

Ако Лукойл

преди 5 години

Спре да ни краде ще има пари за всичко- даже за минимална пенсия 1000 кинта

151

Тъпите бугарски

преди 5 години

Пръчки биха дали 12 кинта за бира, вино , цигари и какво ли не, но не и здравето си;)

150

Анонимен

преди 5 години

12 ЛЕВА ЛИ ? ЯСНО . ЗНАЧИ ТАКА НИ ПРОБУТВАТ СПОМЕНЯВАНИЯТ ПРЕДИ ВРЕМЕ ,, ДАНЪК СОЛИДАРНОСТ ,, ЗА ,,СОЦИЯЛНО СЛАБИТЕ ,, . ЗА ЕДНИ МОЖЕ ДА ИМА БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ,БЕЗПЛАТНА ЮРИДИЧЕСКА ПОМОЩ ,ТОК ,ВОДА ,ПОЖИЗНЕНИ ПЕНСИИ ,КАШОНИ С ПОМОЩИ И ТО БЕЗ НИТО ЕДИН ДЕН СТАЖ И ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ , А ТУК НЯКАКЪВ ИД ИОТ,ЩЕ СЕ ПЕНИ ,ЧЕ НЯМАЛО БЕЗПЛАТНО . ЗА ЕДНИ МОЖЕ БЕЗПЛАТНО ЗА ДРУГИ ,ДУПКАТА НА ГЕВРЕКА .АМИ ОТ НАС СКУБЯТ . ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА .

149

Анонимен

преди 5 години

Ако ГЕРП спре с кражбите от националния бюджет, ще има пари за всичко и за всички. Сега всичките ни данъци потъват в джобовете на герберюгите в черна дупка.

148

Анонимен

преди 5 години

До Ивановкак ще даваш пари за здраве ве! Купи са по-добре цигари за същите пари и поне още за толкова пиячка и бъди щастлив!

147

Анонимен

преди 5 години

Единият от асоциацията на частните болници се изпусна, без да иска. Частните застрахователи ще плащат само на своите частни болници. Това е идеята им. Застраховател и асоциация частни болници ще сключват договори и пациентът ще бъде пращан там. Губи се свободния избор при НЗОК. Готвят се за още един картел и ограбване на обществени пари. Конкуренцията е при болниците, а НЗОК е каса, бюджет. Държавният бюджет е един. Няма конкуриращи се държавни бюджети.

146

Иванов

преди 5 години

БЪЛГАРИ, това ще бъде поредния пладнешки грабеж над населението. Здравеопазването трябва да е държавно дело. И здравна каса не трябва да я има. Като има виждате какво става. Не може да се даде здравето в ръцете на застрахователни дружества. Ще лапат до спукване, и после пак ще си плащаме. ДЪРЖАВАТА БЯГА ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ, И НИ ХВЪРЛЯ В РЪЦЕТЕ НА ЧАСТНИЦИТЕ

145

Анонимен

преди 5 години

Оня пък с 500 милиарда взети от Дънди. Ти знаеш ли колко е това? С 3-4 тона злато годишно вадено в Бг, 500 милиатда ще станат след 500 г. Най- рано. Ама в Бг викат имало общо 125 тона за вадене. Едно нищо!!! Пък и само Асарел вади злато. Друга компания не добива злато в Бг.

144

Анонимен

преди 5 години

Сега да чуем как Европата е виновна за здравната система от комунистическо време, която си стои в една каца всички пари и разни несъществуващи уж се лекуват до източването. Европата 2008 г даде ПРЕПОРЪКА за лични партиди. 10 г никой не чува. Та така с всички ПРЕПОРЪКИ. Все пак ЕС е иконимически съюз и не УПРАВЛЯВА.

143

Анонимен

преди 5 години

То убууу 12лева ама у нашата тиритуруа мноо се крадне! Е добре де, не се крадне а се пренасочват парите.

142

Цървул

преди 5 години

Не е заради 12-те лева!Всички "реформи" във всяка една област се оказаха "ходене по мъките" за обикновения човек!Този обикновен човек видя обогатяването и увълчването на съдии,адвокати,полицаи,доктори и всякаква бюрокрация...Чудно че само 2/3 са против,а не всички!?

141

Анонимен

преди 5 години

Те парите за самолетите са от здравеопазването, на Кракачанката поколението няма му се налага да работи столетия с комисионата от сделката.

140

Анонимен

преди 5 години

И 12 лв и 120 лв да внасяме всеки месец НИЩО няма да се оправи! лекарите свикнаха да получават пари на ръка, аптекарите свикнаха да имат големи надценки...Как ще забравят тези хубавинки?

139

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 101 Пред натовските самолети избирам тези пари да отидат за здравеопазване.

138

коренячка

преди 5 години

Батко от 9 години изяжда баничката на детето ми.

137

ДЯНКОВ ГИ ВЗЕ

преди 5 години

ВИЕ ги крадете.... НИЕ да олащаме ???? НЕЕЕ !

136

Анонимен

преди 5 години

Нещо да кажете за хилядите, които трябва да и платиш за "консумативи" при операция?Импланти, лещи и т.н., които в Европа са безплатни, въпреки, че всички имат много по - високи доходи от тук?

135

Анонимен

преди 5 години

"И 12лв. да дадем и 120 лв. да дадем пак ще ги украдем". За 10 години ГЕРБ колко пъти се вдигат цените, колко се дава на бездъните каци НЗОК и МВР без никакъв положителен резултат. Всичко потъва в нечии джобове и непрекъснато реват за още. Вече няма от къде господа. Вдигате данъци, застраховки за коли, глоби всякакви но с това не се пълни държавен бюджет. Къде ви е икономиката, производството, пазарите. Защо пръснахте парите по санирането,, а не ги дадохте на НЗОК?