36

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБераст на власт. Има ли един ремонт в София през последните 15 години да е завършил на време или без забележки? За един приятел питам

35

хаха

преди 5 години

Едни плочки не може да сложи фирмата на Вальо Златев, а те му дадоха тунел за 200 милиона да прави

34

Buonarothi

преди 5 години

Fff....bulgarska rabota....

33

Софиянец

преди 5 години

Какво очаквате от една г-жа не родом от София да се грижи за столицата ? Сега пак ще обяснят, че по договор изпълнителят е длъжен да отстрани всички открити нередности, но накрая ще се окаже, че всъщност няма открити нередности, а всички софиянци сме шизофреници и ни се привиждат фуги, неравности и неточности.

32

Дядо Петър

преди 5 години

Изобщо не са безумия, а са закономерност за алчните, некадърни и корумпирани общинари. Начело с усмихната кукла.НИЕ, ОБАЧЕ, СМЕ БЕЗУМНИ, че все още ги търпим.

31

П.Петров

преди 5 години

Това е от фирмите на Валентин Златев,ръка на руската олигархия в България и личен приятел на "европейски ориентирания" Борисов. Същата, заради която по нареждане "отгоре" радомирската полицията осуети журналистическо разследване за корупция и злоупотреба с еврофондове, като арестува журналистите, за да могат специално изпратените им колегите от София да доизгорят уликите на спокойствие.

30

Анонимен

преди 5 години

Последните 20г. няма обществен ремонт или строителство на обществен обект, който да е извършен качествено и няколко години( в най-добрия случай) след влизането в експлоатация да не е почнал да се руши!

29

GP Group

преди 5 години

За тези, които не знаят, GP Group си строят 5* хотел на остров Санта Лучия на Карибите. От къде, мислите идват парите и материалите за хотела. А вие очаквате качествен ремонт!

28

Ямбол

преди 5 години

Същия ремонт го има и в Ямбол. Парка и центъра на Ямбол...

27

Анонимен

преди 5 години

Едва ли ремонта струва повече от сто хиляди лева, но друго си е да се откраднат 22 милиона. Сега ще дадат още 30-40 милиона за ремонт на ремонта на ГЕРБ, после още 50-60 милиона за ремонт и на този ремонт и така докато ГЕРБ са на власт.

26

0i

преди 5 години

Koi fi finansira tesi deca na monsterite....bankaa bg zdravna kasa li?!

25

ИЗВОД:

преди 5 години

Знаете ли, в резултат от бeзумията и нaглостта на тези от ГРОБ и в частност на Тиквaта и Фaндъка, стигнах до кардиналния извод:Това нещо с клетвите - не помага!Ако имаше поне капчица истина в клетвите, до сега и двамата и цялата им рода да са умрели в aдски мъки!Всеки втори, да не кажа всеки първи Софиянец и не само, ги "благославя" всеки ден многократно и тях и родата им до девето коляно ... но уви резултат няма!Жалко!И последната надежда за Столицата и за страната ни умря!:/

24

Спасителите аут

преди 5 години

Ненормално е група от трима младока с ненормална сексуална ориентация да се провъзгласяват за мерило и контрол на всеки ремонт в столицата и всеки да им препечатва глупостите. Български абсурд!

23

1234

преди 5 години

Когато някой смрадлив позитански гласоподавател покаже снимки и каже "Ей това го е правил кмет от БСП", тогава ще повярвам, че плюенето не е платено.

22

Анонимен

преди 5 години

Ако знаете кои го ремонтират ще паднете затова няма да ви казвам. Спъвайте се в кривите плочки тъкмо като ходите няма да заспите. По важното е друго. Тези 22 000 000 си ги делнахме по братски а за вас дебелио с котешката глава. Ремонта струва 2 000 000 сетете се къде са другите 20.

21

спаси ни джендър

преди 5 години

Джендърите от Спаси София пак нададоха вой. Три меки момченца от кварталния форум, ама кресливи до небесата. До тук съм ги видял само клавиатури и фотоапарати да държат, от полагане на плочки нищо не разбират!

20

Анонимен

преди 5 години

Няма изненада, че след ремонта на ГЕРБ, улица Граф Игнатиев е по-зле в сравнение с преди ремонта. Навсякъде е така. Пак гласувайте за ГЕРБ ....

19

Манукян

преди 5 години

Нима очаквате друго от алкохолизираните ***, които работят и недоучените възпитаници на ВИАС/уасг, които проектират и контролират!?

18

наблюдател

преди 5 години

не е виновна Фандъкова-тя просто си е една учителка,която не е за това място-без опит, без никаква представа от строителни обекти, ремоти,организация и подбор на фирми да не говорим че трябва да управлява СТОЛИЦА. поставено лице на Краля Слънце който може да управлява ВСИЧКО и знае ВСИЧКО....ние сме си виновни за всичко защото търпим тази ситуация

17

ГЕРБЕР

преди 5 години

Няма нищо.Нали Бойко бил "пиич" и ние много го харесваме, защото ни ръси ттъпи шегички...ние пак ще си го избираме.А и нали чалгата работи всеки ден, важното е да има пари за евтина ракийка, бг водка...и кебапчета.Пак ще си гласуваме за Бойку...Аа...и Бойко не е комунист...ама изобщо.