103

Анонимен

преди 5 години

Няма да е скъпа подръжката, клекситанците родолюбци ще плащат! Като паднат 3ма-4ма ще има части за останалите 12 бройки.

102

Анонимен

преди 5 години

Най бедната страна в ЕС и най корумпираната ще купува самолети. Срещу кого ще воюваме с тези 7-8 самолета, кой ни е врагът? или ще похарчим неколко милиарда и още по голема беднотия ни чака много години напред. Направете икономика, държавата да печели от износ на продукция не да ни скапете от данъци.

101

Анонимен

преди 5 години

решението на властите е да се похарчат 1,8 млрд. лв. за нови 8 изтребителя.--------Осем са Зозо, ти да не си функционално неграмотен?

100

Анонимен

преди 5 години

МИНАЛАТА СЕДМИЦА В ЮЖНА КАРОЛИНА ПАДНА И ИЗГОРЯ КАТО ФАКЛА САМОЛЕТ - ИЗТРЕБИТЕЛ ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ F 35 BНАШИТЕ МЕДИИ МЪЛЧАТ КАТО РИБИ. АКО БЕШЕ РУСКИ ЩЯХА ДА ПИЩАТ ПО ПЕТ МАТЕРИАЛА ВСЕКИ ДЕН, ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ.

99

Видял

преди 5 години

Много жалко пак ще се купуват старо поколение самолети ! Света гледа вече към поколение 6 , а ни е ще купуваме 4-то поколение. Миг 29 са 4-то поколение, поне сега да се стремим да придобием 5-поколение или ако не ни е по силите да прескочим на 6-то поколение безпилотни дронове. Тъкмо и летците няма да загиват щото ще са на земята! Kато искат американско да закупят MQ-9 reaper UAV коийто е безпилотен ударен дрон напълно достатъчен за нашата малка държава. Другото е пари на вятъра

98

Самолети не са нужни

преди 5 години

Нови 8 самолети не са ни нужни. Дали ще имаме 8 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 3 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България при тази огромна бедност няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия. Ние сме в НАТО и в ЕС и мощната им колективната защита трябва да се използва оптимално от нас.

97

Зозо

преди 5 години

До А за пенсионерите ?Радев не ви ли вдигна пенсиите? Нали много писахте тука :)))))))))))

96

Анонимен

преди 5 години

Ми то затова има банани, защото не останаха хора, които да ги ядат.

95

А за пенсионерите ?

преди 5 години

А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?

94

Бай Сливан

преди 5 години

е сега има банани, но пък българи не останаха, но пък нали има банани...

93

Бай Гроздан

преди 5 години

До АнонименТака е, така е. Само преди 30 години сме били в първата 30-ка по развитие. Е, банани имаше само по големите празници, хляб не винаги, ток на всеки 2 часа, но пък нали сме били в топ 30 по развитие..

92

Анонимен

преди 5 години

Избрахме го! Ф-16 е! Честито на всички българи. Безаварийно летене. Тържествена заря и тридневни празненства и софри. Новият страж на българското небе.

91

Анонимен

преди 5 години

Летателен живот на изтребител Ф16 е между 50-30% по висок от на всички други. 8000 часа летателно време, двойно повече от миг 29. Консумативите му са също 30-40% по евтини, 1 летателен час излиза между 15-24 000$ в гориво и консумативи.

90

Анонимен

преди 5 години

За какво ни е АЕЦ? За какво ни са самолети? За какво ни е газ? Светът отива пак към водениците, ветроходите и вятърните мелници. Екологично и средновековно. Лък и стрели, добра коня и никаква пластмаса.

89

Анонимен

преди 5 години

Самолетите са държавни. Това е комунистическо. Трябва да бъдат частни самолети на частни охранителни фирми и застрахователи. Нали сме пазарна икономика. Ще има конкуренция между частните фирми кой да пази по-добре небето ни.

88

Анонимен

преди 5 години

Американските нямат аналог най добрите

87

annybody

преди 5 години

не щеме ний самолети, не щеме ний ток, искаме сланина и билетчета да триеме до гроб !

86

Анонимен

преди 5 години

колкото субсидиите на БСП плащани с народна пара и всички партии взети заедно

85

Анонимен

преди 5 години

Колкото подръжката на Симеон Сакскобурготски от българските пенсионери ,децса и честно работещи хора.

84

коза мостра

преди 5 години

каракачанка ти къф патриот си бе, я марш да си смениш 1 името. друго ако беше истински патриот нямаше да искаш да излезеш на вечеря с наомито а с нашта пенка.