168

Armagedon

преди 5 години

И надежда за еврозона,всяка оставете,защото и там нещата са не по-добре от тука.Всички развити икономики в ЕС са с дългове над изискването за членство в нея.Въпрос на време е да се срути пирамидата и там.Всички световно известни икономисти предричат нова световна криза след средата на 2019г.Така че затягаите колана докато стомахът ви залепне за гръбнака.

167

Armagedon

преди 5 години

Всъщност капиталистическата ни Българиика отдавна е фалирала със сегашният ни външен дълг,спрямо външният дълг от преди 1989 г. Т.е спрямо дългът на социалистическа България.Докато онзи дълг беше изкуствено създаден,за да може наши и чужди капиталисти да фалират икономиката и да окрадат до шушка социалистическата държавна собственост, настоящия фалит си е съвсем реален и в реда на нещата.Очаквайте не само повишения на цени ами и годишна инфлация от рода на 20-25%.Ни еврото ни долара ще помогне

166

ИСТИНАТА

преди 5 години

Хайде хайде, нищо ви няма...нали плювахте по протеста пред НС, значи сте предоволни от управлението! Наслаждавайте се на злата зима с дебели сметки, той Бо4а ша ви топли с мазни приказки и дърти лъжи по телевизора! Топлофикациа, енерго менерго като се изредят вси4ките всеки месец...ухаааа...само яка дупара да имаш како сийке! Нали ви харесва при герберугите, пак гласувайте за тях и никакви протести....това са лошави работи дето само клатят стабилносста на просперираща България!!!

165

Анонимен

преди 5 години

Ми не купувайте газ от Русия бе! Що купувате скъпа газ от Русия! Купувайте евтина шистова газ от САЩ, кой ви бие по евтоатлантическите глави да купувате скъпо от Русия, а? Кажете де, а кажете, коментирайте тука, а?

164

бай Тодар

преди 5 години

Гледайте банани, що не гледате банани? Сега има много стоки по магазините, много банани, при демокрацията всеки е свободен да влезе и да ги гледа, защо се оплаквате?

163

Анонимен

преди 5 години

Забрави да напишеш, че сте направили две къщи и сте си купили по една Лада с 80лв заплати..И вила и вила....

162

до 95

преди 5 години

Това ли е опорката вече? Как се крадяло по соца.Не ме интересува колко вярваш - но нито аз нито децата ми са крали по соца, но живеехме един нормален живот. Забрави да напишеш, че сте направили две къщи и сте си купили по една Лада с 80лв заплати.

161

Анонимен

преди 5 години

Не гледайте в чинията на депутатите, а вижте вие какво правите !Съд спрягане на глагола "чакаме" и нон стоп циврене в "нета", няма да се оправите !И по цял ден да развявате руското знаме, Путин газ без пари няма да ви даде ! Капито ?

160

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 97Стига сте говорили само за Русия, Бойко беше в Ню Йорк и оттам му казват какво да правиЗначи в Ню Йорк казват на Бойко да вдига цените на газта за да печели повече пари Русия.Интересно!

159

Анонимен

преди 5 години

Техните си заплати ги вдигнаха с по 300лв на депутат, щото в Бг няма пари. В държавния сектор ще вдигнат заплатите с 10%, за другите няма пари. Кой ви прави БВП? Депутатите и администрацията ли?Оня от Синдикатите да си подава оставката. Преди 2 седмици ни лъжеше, че животът щял да поскъпне със 7 лв на човек. Оказа се не със 7 лв, а с 107 лв. на човек.

158

НеСоросоид

преди 5 години

До ДемократДано някой усети иронията ти......

157

Анонимен

преди 5 години

За сичко са виновни комунистите!

156

Цъфнал ГЕРБ

преди 5 години

Абе не се правете на бедни!Колко милиарда имате по банките а?Само ГЕРП!

155

Демократ

преди 5 години

Предлагам да изгоним комунистите които се кланат на Масква и да ни дойдат много АЛТЕРНАТИВИ за газта и да купуваме евтино шистова газ от САЩ, евтина бутилирана газ от Катар, евтина алтернативна газ от Египет, евтина алтернатива газ от Азербайджан, Казахстан, Туркменистан, Таджикистан, Киргизстран и от какъвто ни е кеф алтернативен стан! Има много алтернативи, обаче комунистите ни пречат да се алтернативизираме и се кланят на Масква!

154

Анонимен

преди 5 години

До ГЕРБЕРДоста евтина бесепарска пропаганда, мислиш, че си оригинален ли?

153

Анонимен

преди 5 години

Хехех ми като няма АЛТЕРНАТИВА , как да купуваме друг газ? А ЛАТЕРНАТИВА няма, щото имаме комунисти на власт ,надупени на Матушка както винаги. Хората ни казват , имайте няколко доставчика да има конкуренция, ама ние саботираме ,за да си купуваме газ САМО от Русия. Пък тя си вдига постоянно цената и ние плащаме двойно на Европата. Та много т.ъпо изказване!

152

Анонимен

преди 5 години

Виновна е държавата!

151

ГЕРБЕР

преди 5 години

Като чуя пенсионерски вой и си умирам от кеф.До следващите избори пенсионерите съвсем ще оредеят и няма да има кой да гласува за БСП.Бойко е велик стратег! Само ГЕРП!

150

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе се издържа вече! ---Ако знаете още какво ви чака...

149

Анонимен

преди 5 години

До СтавриСтаври, дай пример! Взимай българското знаме, напусни си работата и на бесзрочен протест пред парламента и народното събрание, хората ще ти носят чай да не мръзнеш а може и много да се присъединят и заплатите да станат като на Запад по 3-4 хил евро.