188

Варан

преди 5 години

Напротив,Кольо има пари,но се крадат от тези, които ни управляват. А когато корупцията е по-малка ще има пари и за бедни и за болни и за пенсионери и за държавни служители.

187

Анонимен

преди 5 години

До месараРупайте сега, рупайте, другия път като се изтъпани вашичкият да се хвали как е спрял енергиен проект, за да докаже колко готин партньор е на американцитеА вие го джвакайте!*** искаше да дадем 4,5 милиарда за изграждането на трасето на наша територия ама то да е руска собственост.Ееее да ми ядете ... руски ...

186

niki

преди 5 години

Искайте повишение на заплатата от работодателя си. Това са компенсациите.Ако не ви вдига заплатата, работа колкото искаш. Има глад на кадри.Само да се мрънка някой да ви дава компенсации е доста глупаво.

185

ГЕРМАНИЯ

преди 5 години

И тук цените се вдигат всяка година, когато дойдох преди 5 години имаше едни кашкавалчета за 79 цента днес са 1,29. Това е конкретен пример защото всичко поскъпва така. Миналата година пълнех резервоара на колатс за 49 евро, а днес за 59. Единственото оптмистично нещо е че и заплатата ми се вдига с 2,5% или на година с 600 евро за да не усещам увеличението в цените.

184

Анонимен

преди 5 години

С тия цени няма да има чист въздух скоро. Ще си правим въглища от стари гуми и това ще е.

183

месара

преди 5 години

Рупайте сега, рупайте, другия път като се изтъпани вашичкият да се хвали как е спрял енергиен проект, за да докаже колко готин партньор е на американците, да не махате с уши, ами да го пребиете с камъни.

182

Хм

преди 5 години

Бе то за цените е ясно - това е световна тенденция.А доходите са на минус естествено.Просто казано: цени + доходи = тотален грабеж

181

Анонимен

преди 5 години

Да живеее социализма -ЕС е по далече от Канада днес за България

180

Шок

преди 5 години

Хайде, пак знайни и незнайни икономисти търсят популярност??? Къде са когато се вдигаше тока и водата всяка година? Храната последните 4-5години поскъпна с 50-70% къде бяха? ЧЕЗ и Софийска вода си правят каквото си решат и народа да се гърчи?????

179

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Работници от ВИК към шефа си Шефе счупихме си лопатите А той нищо бе подпирайте се у багера

178

Анонимен

преди 5 години

"Нова политика невъзможна, нямало пари, коментира икономист"---Я, да пита Тиквената Кофпомпа от БанкИ!Нали се хвалеше с някакви "излишЕци" в бюджета, с някакви "милЯрди" ??КЪДЕ СА !?

177

Анонимен

преди 5 години

това е смисъла на парите,инфлацията и световната икономика,в края на всеки цикъл има криза и обезценка и по-големия процент от сътвореното и направеното преминава в собственост на тези които печатат и разпространяват парите,защото те правят само хартийки с мастило и с тях купуват всичко произведено реално.Просто казано,аз правя къща 5 години,като я построя,съседа ми напечатва за един час торба банкноти и я купува от мен с 1 час работа(но има печатна машина)и му е разрешено да го прави

176

Анонимен

преди 5 години

това вдигане на цени е безкрайно,никога не ще достигнем с доходите вдигането на цените,защото то просто не спира,и тъй след 10-20 години ще се наложи деноминация ,ще окастрят една две нули от парите и всички ще загубят 10 или 100 пъти от своето състояние,и отново всички ще тръгнат от нулата,а произведеното и спестено от тях ли,е то вече ще е усвоено от правилните хора и ще е в техни ръце,предварително превърнато в ценни активи,злато,диаманти,собственост, и т.н.Циклите са ясни,ограбването продълж

175

House M.D.

преди 5 години

Наистина ли Кольо Парамов е казал "единствената ниЗша"?

174

Анонимен

преди 5 години

"Ами заминавай, те там с баница и пита та чакат на летището!"Него го чакат, ама вас българските псевдобизнесмени никой не ви чака там.

173

Я па я...!

преди 5 години

До Анонимен 167 Е за вилата не е писал човека, че е откраднат бракуван вагон.

172

ДО 176

преди 5 години

Ами заминавай, те там с баница и пита та чакат на летището!

171

Отговор

преди 5 години

До Демократ 159 Идеята ти не е лоша , ама така ще уморим руснаците от глад. Та те от това живеят, от нищо друго. А и са наши братя. Да не ги оставаме гладни.

170

28

преди 5 години

На 28 години съм, нямам имущество в страната, все още мога да замина да работя в чужбина.

169

pl_bg@abv.bg

преди 5 години

Кръвна група А /-/. 450 лева за банка. Съжалявам, не съм такъв човек, но частен съдебен изпълнител в Русе ме преследва за сметки. За парно. Никога не съм имал парно! Осъден съм без да съм уведомен. Трябва да си продам това, което имам - кръвта, около 14 пъти на тази цена. Мога да продавам през два месеца. Имам и здрави бъбреци. Благодаря ви предварително.