34

Анонимен

преди 5 години

МВР веднага да покаже живите-мъртви!

33

Анонимен

преди 5 години

Добро утро! МВР си прави стъкмистика - накратко, лъже - от 30 години насам.Но за заплати са първо писта.

32

:)

преди 5 години

Боко да не се срамува и да си направи едно Министерство на Пропагандата. Министър - Цуки Цветанов (Ушака), зам. министър Магърдич Халвата. Ще си пускат стъкмистики, ще си правят рекламни филми и ще облъчват с фалшиви новини на воля.

31

До 31 иво

преди 5 години

Кка да го накараш ли - лесно, както го правят в държавите, в които всички спазват правилата - местни и чужденци, точно както в България всички не спазват правилата - местни и чужденци. Знае се как става това и разбира се това не е до всеки шофьор катаджия, както си мислят онези 80%, нито другият вариант на 80% - свръхвисоки наказания.

30

иво

преди 5 години

тез от института да кажат нали ги разбират нещата как ще го накараш на ограничение 50 да не влиза със 100 ! А отгоре на всичкото и положителна проба за наркотици! Това е тираджията дето в неделя уби човек и прати още 3ма в болница на път за Лесово. Те хората са сложили ограничение 50 защото трябва а не защото нямат какво да правят ! Дали са 30 убитите или 50 все тая докато има *** по пътищата !

29

ss

преди 5 години

на калпав ... , ... му виновна ! Няма как във всяка кола да има и полицай ! Манталитета ни е такъв ! Премигане с фарове, че имало куки и кво? Като си изряден нищо не може ти кажат ! Ама нали сме тарикати като нация на ограничение 50 ще караме със 120 , де коланче, де телефонче, де амфитамини те законите не са за нас ! После като утрепат някой ке ревем и ще се чудим кво да правим ! Тъпака на атия минал със 120, утрепа детето и тука не хокат, че има ограничение а се смят от не знаел, че имало каме

28

Анонимен

преди 5 години

Нова агенция? Че каква е работата на МВР и в частност - на ПП? Тях да ги съкратят тогава, като не си вършат работата и поради тази причина се поражда нужда от поредната нова администрация.

27

Анонимен

преди 5 години

Не започва зомби апокалипсис мъртвите стават от гробовете и нападат живите и понеже нашите мъртви са основно по пътищата точно те и липсват само че ако изядат жив някой пиян шофьор ще умрат пак просто в него от 270 кила тяло 100 е алкохол 70 дрога 30 анаболи 30 силикон 25 ла.*** и 15 е той.Но и зомби не може да изяде такъв токсичен *** не може да преживее.

26

Реалист

преди 5 години

Голяма вина за "войната по пътищата" имат и тези, които непрекъснато лъжат и ни отклоняват вноманието от истинските причини, като приказват за ниска интелигентност, култура, възпитание, балкански манталитет, българина бил *** и т.н. Заради тях нищо не се прави,за безопасността на движението. Лошото е, че те не го осъзнават и си мислят, че са прави, но какво да ги правиш - 80%.

25

sdrg

преди 5 години

Не са виновни само институциите, големият проблем е в ниската интелигентност и липсата на култура/възпитание на индивидите от тези географски ширини!!Да си го кажем ясно-народа български е доволно ***!А като прибавим и ромите с купени книжки към схемата...резултатите са стряскащи!Ако се направи статистика за броя ромски участници в ПТП със жертви--ще ви падне шапката!А образованието не е фактор тук,просто хората са си про3ти.Едно време имаше възрастни с основно обр.-но бяха ХОРА!

24

Селски тарикати

преди 5 години

Ако се закрие КАТ и ДАИ смъртни случаи няма да има.

23

Пет

преди 5 години

МВР то...то си е със същите структури и същите фигури...деца и внуци на комунистите от Тошово време....какво пак се плюва по тикви и т.н... знае се че да милиция...полиция .съд и т.н. се взимат Наши хора...проверени...които няма да изнасят излагаща информация пред обществото... Няма какво повече да се коментира....стреляте във въздуха по гаргите само! Не Шафьорите са добри шофьори..ни пътища...ни Кат...

22

КОЛОБЪР

преди 5 години

Ей,крадльовци......който зло прави-зло намира!!! Май не ви е мил живота???

21

лудост

преди 5 години

Кръв се лее по пътищата ама да сте чули да има някакви уволнения и промени в КАТ?!не там си стоят спокойно и си прибират големите заплати и привилегии.

20

Анонимен

преди 5 години

Прекарах 10 години в системат и мога категорично да кажа, че всичко идва от корупцията на държавните служители... ДАИ продава книжки на неправоспособни водачи и взимат пари, КАТ спират и пускат всички само, за да вземат едни пари, прокуратурата и съдиите взимат едни пари и така за сгазен на зебра се получава пробация... Дори Сърбия, Гърция и Македония си смених законите заради нашите псевдо шофьори.. докато не се оправи корупцията нищо няма да се промени колкото и агенции да се правят

19

af

преди 5 години

Тя така се прави и статистиката от НСИ, с която управляващите денонощно ни залъгват как прогресираме и се развиваме. Разбира се за негативните тенденциите почти нищо не се казва по медиите! Изобщо последните 10 години се върнахме с 40 години - имаме си едноличен водач на нацията, имаме си измислена статистика, медиите са много, но всъщност е една с много имена, разделение на властите - привидно. Изобщо с една дума - демокрация..или то май как точно се нарича няма значение,след като е същия модел

18

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен 16Как ще няма. Има цял Институт за пътна безопасност. Не знам с какво се занимават, ама са си направили страница във Фейсбук :)

17

Анонимен

преди 5 години

МВР за гражданите отдавна не съществува. Има частна охранителна фирма на властта с подобна абривиетура.

16

факт

преди 5 години

МВР лъже и за престъпленията,правят ни на луди!ама ни я сме си луди щом им плащаме от нашите данъци а те не работят и ни се подиграват даже....

15

Анонимен

преди 5 години

В България експерти по пътна безопасност няма, няма и експерти по организацията на движението и паркирането, няма и експерти по изграждането на инфраструктурата за движение и паркиране. Ако все пак някъде има такъв експерт, той няма думата и неговото мнение не се иска и не се отчита.