123

Хххх

преди 5 години

До Анонимен 123Еееее така е пич хамериканска техника....те само ония които зареждат самолета с гориво заплата им коства сигурно колкото пенсиите набългарските пенсионери.....капитализъм бате...цените са надути до небесата

122

hypocritical bastard

преди 5 години

133 - как според теб ще се развият нещата , ако утре зачеркнем еврогендърията и прегърнем матушката? Моментално към нас ще потекат реки от рубли и петрол ли ? Русия днес е капиталистическа държава и такава ще си остане , няма вече комунизъм и интернационализъм , никой не се интересува от нас тъй ката фактически сме тяхна колония , доят ни както си искат , правим каквото ни кажат , а в същото време сме в ЕС и НАТО

121

Станция МИР

преди 5 години

Явно е, че след 30-годишен грабеж и западна евроатлантическата ориентация на България не остана и пукнат българин, който да се съмнява, че без Русия страната може да си позволи добруване, било то в сферата на сигурността, здравеопазването, икономиката или културата. Единствените, които се облагодетелстваха от настоящото положение бяха определени малцинствени групи, само споменаването на които в либерно цензурирани от разни медии и модерерчета. Со здраве.

120

Станция МИР

преди 5 години

България е колония на джендъристите. А Боко Тиквуня, разбогатял се благодарение на монолитните си насаждения от компири, играе перманентно кючек на социопата Ердоган. "Изборът" ще е в полза на САЩ.Ако джендъристите имат още някакви въпросчета, да заповят. Впрочем, Гърция, Албания и Сърбия се развиват доста по-добре от колониална България. Хората си имат национално достойнство.

119

Ала-Бала

преди 5 години

Цветанов и Боко ше вземат комисионите и после спококно могат да се отегля в засужени пенсии. Малка и европейска България ше поддържа американската икономика! Ако трябва да купим самолети то те трябва да са европейски.

118

Анонимен

преди 5 години

139 да добавя- 7 млрдс Белене. 2 млрда реактори дето нашите не пратиха защита нарочно....нискани пари за рекрта от газа...и всичко да се подарят поредните милиарси на Русия. Някога му викаха Данък Русия. Плащаме го и до днес.

117

Анонимен

преди 5 години

До ЪЗЦ приятел, Боко , Доган, Герговци и тн че те муфтят ясно. Ама Путин те рекетира най- много. Газпром те бомби с най- скъпя газ. От там всички стоки по- скъпи. Лукойл те бомби 3 милиарда годишно. Да нъци рускитв фирми не плащат. По офшорски руснака изнася към 4 милиарда годишно. Та баш Путин ти е голям проблем. Вместо пенсия на *** или заплатка за жена ти, руски олигарх си купува имение в...Лондон или Маями...

116

Анонимен

преди 5 години

Вземете Ф 16 ките.

115

Анонимен

преди 5 години

2 летящи Москвича не може да стегне военното министерство да патрулират въздушните ни граници,16 нови летящи Мерцедеса ще купува?!?!?!Смяяяяяяях!!Историята с Кугари-те в нова версия!!Ама има за изхарчване едни 2 милиарда от бюджета предвидени за целта,те пък са свързани с едни комисионни за едни навързани като свински черва по сделката и......те така!!

114

БГ

преди 5 години

Най доброто е!

113

Свободен пазар

преди 5 години

Всеки знае че ще са американски.

112

БГ

преди 5 години

Включено е обучението и боеприпасите и логостиката за 2г

111

Анонимен

преди 5 години

Купуваме ги!!2 МИЛИАРДА СЕ ИЗДУХВАТ ОТ АУСПУХА ЗА ЕДИН КУП ЛАМАРИНА!После??Следва обучение на пилоти и технически персонал-небезплатно,обучаващи от производител на закупените самолети на заплата,строеж на нови бази съобразени с изискванията на новата техника,закупуване на въоръжение за окомплектоване на ламарината..........само едната ракета въздух-въздух на Ф-а струва 600 000 долара,а има 6............ и сумата набъбна до ??????????????? милиарда лева!!

110

БГ

преди 5 години

до под мен мога само да добавя че се случи и в период на световна криза от 2008 до към 2012/13

109

Анонимен

преди 5 години

Алооо неадекватния от как Бг влезна в ЕС ,БВП ОТ 72 МИЛИАРДА се качи на 105. Та дори и крадени парите влизат в БВП, плащат се данъци, заплати, осигуровки, купуват се материали и т.н. От теб се иска да идеш при шефа и да искаш увеличение. Ама щот те е страх и няма . Има нов джип! Или Макрон трябва да иде вместо теб? И при шефа на комшията? Меркел да дойде са обикаля села и паланки щото ти само блееш??

108

БГ

преди 5 години

И като си бил по улиците за на кого интересите протестирахте всички сте платени до един

107

Анонимен

преди 5 години

Още се чудя как младите поголовно не са заминали за белите страни. Тук хора газени 45 г още не са проумели че те са хората които трябва да озаптят политиците. Щом ги крадат, те са хората да потърсят сметка. Сега вдянах що реват за Путин. Мислят че не краде. Путин краде в пъти повече!!! 10 г 104 милиардера. Защо в Русия 40 млн души са под прага на бедност от 280 лв??? Ама нали 45 г ви тъпчеха че от вас нищо не зависи, та младите затуй бягат. От тях зависи и избират да живеят нормално!

106

БГ

преди 5 години

408 Евро минимална ама друг път като прехвърлиха данъците от работодатела на работника и така скочи минималната им

105

ьзц

преди 5 години

отиди да видиш какво са направили а не ти си *** не си по тези неща фактите не са за теб предпочиташ да защитаваш тези които ти дават 500лв

104

БГ

преди 5 години

По няма и 1млн били :D