18

Анонимен

преди 5 години

Паник атаки.. ха.. и аз имам проблеми с нервите и неврози затова пия с мярка и не се умъртвявам с евтин алкохол и не близвам всяквк наркотици. Като човек си има емоционални проблеми трябва да се ограничава от крайности и да си медитира сутрин и да си клеца жената. Такива индивиди да си поемат отговорноста!

17

Анонимен

преди 5 години

Дошли с майка му да пият евтин алкохол. Бил много скъп в Брекзитания. Жадни били, налочили се като прасета и оттам нататък не отговаряли за действията си. Виновни са властите във Брекситания, които държат жадни поданиците на кралицата.

16

Анонимен

преди 5 години

Аз досега не знам някой да се е признал за престъпник, всичките са мили, нежни, кротки и добри и направо инвалиди в следствения арест. Откъде се вземат тези здрави престъпници?

15

Тео

преди 5 години

Ха ... паник атаки! Кой знае на какво е бил като е извършил тоя золум. Но всички кримита са така - от 100 кладенеца вода ще изкарат, само и само да докажат, че са невинни! Абе, момче - признай си, кажи че си дошъл в Бг да пробваш нещо ново ама не ти понася! Кажи, че си готов на споразумение и ще латиш обезщетение на човека. Разкай се и мошеше вече да си в къщи! Ама не! На ти сега паник атаки!

14

краварите

преди 5 години

тъпите кравари, ще го гризат големия не само след брекзит, а данито така ще търка нара в бургаския, че ще почне да му харесва

13

жълт картон

преди 5 години

Атака отзад ли е паник атака?Дано не са повечко.

12

млад кокос

преди 5 години

Един месец затвор, още 2 години условна присъда и 10 000 паунда вредни за инвалида. Да се научи да не пие толкова много.

11

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 5 години

Тия британци даже вече не са синеоки и русоляви.....

10

annybody

преди 5 години

Че ако го пуснете на воля, нали в пристъп на някоя паник атака може да претрепе още сумати народ. Нека си върви в Британско - там поне има повече шотландци и по-богат избор на обекти за пребиване.

9

Анонимен

преди 5 години

E, пребитият му е сънародник

8

Мен

преди 5 години

Да го сложат при най-анаболния и лилавосин затворник от тия дето си слагат съчми под кожата, чувал съм че много помагали при паник атаки.

7

Анонимен

преди 5 години

Защо не пребие някой в неговата страна, а тук се изявява?!

6

Цветан Караилиев

преди 5 години

До zeus А дано,ама и по-дългичко да го подържат там,че да има после какво да разказва после за назидание

5

Анонимен

преди 5 години

Ако баща му има апартамент в Слънчев бряг, каква е логиката син и жена да спят на хотел и да тормозят гостите?! Всъщност, всички, които превърнаха Слънчев бряг в пристан за отрепките на Европа, са съучастници във всяка драма, която се случва там.

4

Анонимен

преди 5 години

За какво ни занимавате със тия алкохолици и пропаднали западни народи.

3

Бобчо

преди 5 години

Ммм, да, като видиш нашите жетани в панделата и започваш да получаваш паник атаки.

2

Кина

преди 5 години

Срам и позор за такава държава, която не защитава гражданите си дори на своя територия !? И какво значение има собствеността на въпросното изчадие, или на татко му ?! Побоя си е побой, независимо дали го е извършил напит, надрусан, напушен, или си е *** по рождение. Какви споразумения, какви пазарлъци ?! И адвокатчето, дето за паунди и майка си ще продаде ... то да е следващия късметлия на неадекватно туристическо ***.

1

zeus

преди 5 години

Надявам се паник атаките са в следствие на това, че в ареста е попаднал на хора и е станал нечия булка ;)