38

Анонимен

преди 5 години

Alane, първо научи английски (не развален), после се преструвай на англичанин в сайт на български.

37

Ицо

преди 5 години

На АНГЕЛКОВА туристите-наркомани, алкохолици и вече агресивни. Давайте *** на Европа в България за да има бройка.

36

Анонимен

преди 5 години

Абе няма ли да кажете какъв е този инвалид и за каво е инвалид и какво е направил че да се стигне до тук. Разкажете за случката! Щом е инвалид, значи ли че е невинен?? А има и много "инвалиди" в България дето ако не им напишете на челото че са инвалиди, никой няма и да знае че са. Англичаните дори и пияни са къде къде по-толерантни от трезвите българи с инвалидите. Туй да хващат разни пияни английси балъци и да ги изнудват за пари, се превърна в бизнес напоследък.

35

Анонимен

преди 5 години

Милинкой той имал бил паник атаки а като биеше нищо му нямаше да не го е зарадвал някой отзад в пандела докато в търсил изтървания ***, а иначе да това си е абстинемтен синдром те в пандела се и друсат и са във перманентна абстинненция.Айде сега тоя пореден англосаксонски фашист в пандела и един хубав превъзпитателен бой не го е ял на 7, но и сега става така.

34

Анонимен

преди 5 години

Паник атаките са абстинентен синдром.

33

Анонимен

преди 5 години

Ако се чудите каква пoдлoга е страната ни, вижте как защитава гражданите ни и как наказва чужденците.

32

Анонимен

преди 5 години

пребийте го, да седи 3 месеца в гипсово корито - да се научи малко на спокойствие

31

до 30 също и

преди 5 години

Освен атлетик атаки,може и сексуални атаки да е получил.Някои затворници са загорели да му видят английския джентълменски .... Накарали са го 100 да каже на английски I'm your personal mistress в превод: Аз съм твоята лична държанка, НЕ ***. ,нали е англичанин. Дано поне да знае как се сервира английски чай гол

30

Alan

преди 5 години

Since when the bulgarian people is doubt in their masters - british citizens? He is british citizen and can't be blamed in anything

29

Анонимен

преди 5 години

Май по-скоро е получил няколко aнaлик атаки, затова бърза да излезе.

28

АнонимеН

преди 5 години

ТАЗИ ГОДИНА СМЕ ДОБРЕ КАТО РЕКЛАМА НА СЛЪНЧАКА!УБИЙСТВО, ДВЕ БИТИ КАМЕРИЕРКИ САМО НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ И ОТВЛЕЧЕНИ *** ОБРАНИ ПЛЮС БИТ ИНВАЛИД НА СЛЪНЧАКА!!!

27

чарли

преди 5 години

Той не помнел почти нищо от нощта на побоя, тъй като изпил няколко бири, бейлис и уиски.Ако някой го беше опънал дали щеше да си спомня ?

26

Анонимен

преди 5 години

Паник Атаката е вследствие на натрупване на млечна киселина в мозъкът,в следствие на поемане на много храна и преди всичко въглехидрати.Приложете му лечението на Лидия Ковачева,и му дайте мда чете ,,Целебният Глад'' за десет дена..И за да няма рецидив на Паник атаките,го настанете в ,,Паник Стаята'',онази с дюшеците по стените.Като минат десет дена,ще бъде невинен като,бяло агънце по Великден.

25

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 5 години

Толкоз MALOUMNI туристи като това Лято не съм виждал.

24

Анонимен

преди 5 години

До КинаПострадалият не е българин, а турист от Шотландия. Което не оправдава побойника. Най-добре и двамата да си се съдят на британска земя и да не занимават нашето правосъдие.

23

До 24

преди 5 години

Е как кой, фамилните алкохолици от острова. И той и майка му са почитатели на евтин български алкохол в туби от прочутите изби на цар Киро. Деградета.

22

Рашо

преди 5 години

Де да беше така строго нашето правосъдие и с ромите дето пребиват нашите бащи и майки по селата... Мечтиии!

21

Анонимен

преди 5 години

като има паник атаки да си вземе паник бутон. елементарно уотсън

20

Мда

преди 5 години

Еее този бързо влиза в схемите, влиза в затвора и веднага много бързо се разболява ... точно като нашите ***.

19

МНЕНИЕ

преди 5 години

Една година в Бобов Дол . Това казва Закона . Другото е - чакат Родителите да донесат 50 000 лева във вида на паунди , и да ги дадат на Съдиите .