41

Анонимен

преди 5 години

Мицкоски и националистите-сърбомани,изпратиха гражданите на БЮРМ в девета глуха...Към рускосръбската ***.Трябва да им се забрани да пътуват на запад.Както и пари от ес-фондовете.

40

Богомил

преди 5 години

До АнонименАрмията на Александър основно се състои от траки, а покорените от него гърци са малко, по-малко отколкото са гърците в персийската армия. Защо ли? Да, Александър има право за разлика от гърците да се нарече елин, защото елините са селите, тракийско племе.Древните македонци са част от тракийската общност.

39

Богомил

преди 5 години

До Ким Чен УнИ аз трябва да те поправя. Елините са всъщност траките от племето на селите, пазители на храма на Зевс в Додона. Омир в Илиадата възкликва: Зевсе пеласгийски, царю додонски. Пеласгите или тракопеласгите не са гърци, а старо местно население, траки. Гърците са си присвоили името на селите/елините/ защото е било престижно. Присвояват си и тракийската митология. Всъщност гърците се цивилизоват от траките и египтяните.

38

Анонимен

преди 5 години

А сигурно си чел че Александър Македонски е ял бой от древните Българи по пътя си за Индия и нашите древни прадеди са му показали че има и по древни народи от Елините и по високо развита цивилизация от неговата..Кои са тия древни българи в 3 век пр.н.е.?

37

Анонимен

преди 5 години

Александър Македонски и баща му Филип са гърци и принадлежат на гръцката цивилизация ....А защо са Александър и Филип Македонски, а не Александър и Филип Гръцки тогава? Защо Филип воюва първо с илирите на северозапад, а после и с тесалийците на югоизток и ги побеждава? Защо Филип нарича държавата си македонска, а не гръцка, а Александър или както е родното му име Искендер нарича империята си македонска, а не гръцка?

36

българин

преди 5 години

Няма вече ,,Македония" и ,,македонци" , а ,,Бюрм " и ,,бюрмци " !

35

!!!

преди 5 години

До АнонименДоста слаб довод е да зачиташ, че всички, които не са гласували изобщо на референдума са против. Ако бяха толкова много тези против, да бяха отишли да гласуват, от какво ги е страх? Бойкоти на референдуми се правят само от страна на губещите.

34

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Bluesky1 И да те поправя малко Александър Македонски и баща му са Елини а не Гърци и може да се спори дали пък само Гърците са наследници на Елините ,в този край на света е имало толкова много народи и племена че всичко е било тюрлю гювеч .А сигурно си чел че Александър Македонски е ял бой от древните Българи по пътя си за Индия и нашите древни прадеди са му показали че има и по древни народи от Елините и по високо развита цивилизация от неговата.

33

Анонимен

преди 5 години

Хе-хе! Македонците те искат да са северомакедонци. Гърците също са против. На кого се надяват от Брюксел? Само на албанците ли?И двата народа твърдо казаха `НЕ` на тази измишльотина, която Борисов широко рекламилаше.

32

Bluesky1

преди 5 години

Какви македонци бе...това са едни объркани хора....въобще кой го Брига този смешен народ с тази смешна държава но мегаломански претенции...Александър Македонски и баща му Филип са гърци и принадлежат на гръцката цивилизация ...

31

Анонимен

преди 5 години

Гърците също се радват. Те казаха -никаква държава с име Македония в НАТО и ЕС.

30

Пирински Македон

преди 5 години

E шо файда? Парламентот пак ке гласува да се влезе у Европската Уния и НАТО.Народот никокаш не го питат шо сака.

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Значи, от 34% гласували, 90% са "за"!!! Това означава, че САМО 30% ОТ ВСИЧКИ, ИМЕЕЩИ ПРАВО НА ГЛАС СА "за" ВСЯКАКВИ АВАНТЮРИ с еуропката!!! Като нас де!! А какво ще правят ОСТАНАЛИТЕ 70%, КОИТО СА "ПРОТИВ"???????? КОЙ Е ПО-СИЛЕН? Малцинството или мнозинството!?

28

Анонимен

преди 5 години

До т.н. ВМРО-ДПМНЕ-абе ей същество,знаете ли каква е разликата между заевите македонисти и вас ЗАЕВИТЕ МАКЕДОНИСТИ СА НЯКОЛКО СТЕПЕНИ ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ,ВИЕ СТЕ АБСОЛЮТЕН ШЛЯМ.Няма по-откачено същество да твърди че Гоце,Яне и вемереовците са наследници на АлександАр,ей нема такива тъ/паци никъде по света.

27

Анонимен

преди 5 години

До ДО 2235% е активността. Не е 16%

26

Анонимен

преди 5 години

До ДО 22И без това референдума е представителен и незадължаващ. Ако резултатите от него бяха под 51%, тогава Заев подава оставка и избори + 30 години поне извън ЕС като бъдеще на Македония. При 91% обаче, нещата са различни.

25

ДО 22

преди 5 години

ДА, НО ПРИ 16% ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ, НАЛИ СЕ СЕЩАШ ТИЯ 90% КОЛКО СА НА ПРАКТИКА.

24

Анонимен

преди 5 години

Каскети ЗАЕВ Е КАТО ВАШАТА КОРНЕЛА БЕ,КАКЪВ СОРОС ВИ ГОНИ хахахахха,ония другите ОТ СЪРБОАНТИЧКОТО "ВМРО"ДПМНЕ СА "ДЕСНИ"хахахаха,вие каскети СТЕ ШИЗОФРЕНИЦИ!ЗАЕВ БЕ ГЛУ/ПАЦИ Е СОЦИАЛИСТ МАКЕДОНИСТ а Груевски и тайфата му са "демократи"АНТИЧНИ СЪРБОМАКЕДОНИСТИ,лелееее колко сте ми прости гОрките.

23

ВМРО-ДПМНЕ

преди 5 години

Нито един истински македонец не излезе да гласува днес.Гласуваха единствено предателите и шиптаръти.Последните както винаги под строй.

22

Анонимен

преди 5 години

Към момента изглежда над 90% са пуснали ЗА. Тоест, болшинството от гласувалите иска в ЕС.