24

Анонимен

преди 5 години

Меркел трябва да се махне и да направи път на по-млад и по-свестен политик, иначе АзГ ще я изядат.

23

Анонимен

преди 5 години

Вноските в ООН са на база ВВП, а не на база население. Което е справедливо. Защо? Ами защо ти не внасяш в бюджета данъци, колкото собственика на фирмата, в която работиш? Само си представям как всеки служител на лукойл внася в бюджета35% от сегашните му годишни приходи... Ще имаме по - богата държава от всяка друга.

22

Анонимен

преди 5 години

ОйОйНееее! оон трябва да работи във Африка, а не във НюЙорк.

21

от 20

преди 5 години

а да водиш държава за развиваща се, дето само преди седмица пусна поредното МагЛев трасе (Магнитна Левитация) за влак стрела, дето лети с 300-500 километра в час е смешно. Освен това, докато 2012 Мекрел взриви с динамит института по МагЛев и трасето към него, с което сложи край на тази технология в Европа, то Китай преди години си плати първо на немците да им направат и след това копира технологията - прерисуването е лесна работа. Европа толкова западна сега, че и да прерисува технологии не може

20

до 17

преди 5 години

истината е много тежка - примерно Китай ООН ги води за развиваща се държава, а не развита и в следствие на това субсидира всички транспортни разходи за износа им. с други думи белите данъкоплатци плащат транспорта за всичко, което си купят от Китай и тук е далаверата - за това от Ибей си купуваш за 99 цента от Китай с доставката до пощата до вратата ти - щото ООН субсидира това и всъшност Китай прави голямата печалба от ООН субсидията за пощите, а не от продукта. Няма безблатен обяд!

19

Тръмп

преди 5 години

Изперкел, нема проблем, но почни ти да плащаш, а не САЩ да плаща бюджета, а всички други само да членувате!

18

Анонимен

преди 5 години

Въпреки подигравките към Тръмп ще се окаже, че той ще излезе един доста мъдър политик.Което естествено няма как да не дразни ишиасните аме би от Брюсел.

17

Американ

преди 5 години

Тръмп не иска нито е искал да унищожава ООН, това което той иска е да не плаща - заедно с ЕС и Япония - 51% от бюджета на организацията, демек 10% от населението на света да плаща само 49%. И после много от тези "ниски" платци да получават помощи и същевременно да критикуват платците. Или страни като Китай и Индия да минват така тънко- особено Индия - като всъщност 1/3 от хората в света живеят там. Демек иска да корумпира ООН с парите си. Слага интересите на Америка на първо място, както обеща .

16

не можа да бъде!

преди 5 години

Проблемът е,че времето на ООН изтича!Сигурно няма да стане по-добре като се закрие организацията ,но това е положението!/

15

Анонимен

преди 5 години

Дебелата яловица съсипа Европа, а пуделчето й, дето кара на ръчна - съсипа България.

14

Анонимен

преди 5 години

Нацистите, така или иначе, щяха да се върнат. Не може да ме накарате, да вярвам, че нация, която прави 3 опита, да става "най-великата" (първият им беше най-успеше, направиха си "германска империя"), но винаги дава множество жертвии пак се хвърля във войната, предизвиквайки все по-колосални разрушения, няма да се пробва 4ти път. Особено,когато са топ икономика. Меркел, беше просто тийн фаза, когато се чудеха, какво ще правят после.

13

АзГ

преди 5 години

Главната задача е, да се свали тази гърбава бабичка.

12

Анонимен

преди 5 години

Ем че ООН винаги в големи конфликти не прави нещо. Един щат раздут за заплатаджи. Когато има проблем все САЩ ходи да се бие. За какъв *** му е оон :)

11

Анонимен

преди 5 години

Баба меркел й е време вече да си живее старините

10

аз

преди 5 години

и аз си мислех че влизаме в ес пък то било юдейско германски... разрушихте ссср без да сте създали ес, какво дава акъл тази. да се маха полската еврейка

9

Чист ариец

преди 5 години

Тая вместо да се занимава с Тръмп, да гледа какво прави Ердоган в държавата й. Много важно, че ще ги разкарат ония хрантутници от ООН. И без това файда от тях няма.

8

Анонимен

преди 5 години

Ти като съсипа Германия да не би да създаде нова, ***?

7

Анонимен

преди 5 години

Ами добре бе фрау,давай с Ердоганча спасявайте ООН -ето,Юнеското и т.н.!хубаво е друг да дава повечето мъни,а ние само да философстваме ,не става вече къзъм!Бай Дончо,не си поплюва!Йок аванта!

6

Анонимен

преди 5 години

Дните на унищожителката на Европа са преборени!

5

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 4 - Да, германските бежанци качиха Тръмп на власт .... Пич, мойм ти са ... спри с глупсотите.