17

Анонимен

преди 5 години

Едмонд Адеми.Що ми се чинии, че е шиптар.

16

Maxedonijya

преди 5 години

Великата Македонска Империя е стигнала чак до южните морета, което вече я превръща в морска, северноатлантическа, южно тихоокеанска и т.н. световна сила.

15

Анонимен

преди 5 години

Каузата Македония е част от България е загубена преди 74 години, когато с бой са принуждавали българите в Македония да се нарекат македонци. Сега има шанс Македония да стане част от България в рамките на ЕС. Не трябва този шанс да се пропилява отново и отново да клякаме пред Москва, това ще бъде непростимо.

14

Некъф

преди 5 години

Няма държава македония, има южна част на България!

13

Анонимен

преди 5 години

Запитах ако съм роден в източна България, и не ми трябва преводач да говоря с човекот западна България(Македония) значи ли нещо.

12

Анонимен

преди 5 години

Разликата е направена 1944 година, много неуспешно, на основа на речник на българския език и граматика. От група начални учители, които са известни и те са македонските Кирил и Методий. Изборът за населението в окупираната областа е бил: сръбски или фалшив македонски. Избрали са фалшив македонски. И това е бил наистина по-добрият избор.

11

Анонимен

преди 5 години

Маке, какво си се загрижил за българския език?Гледай си македонския, докато е време, че скоро децата ти ще се наложи да се разбират в Македония на албански.

10

Анонимен

преди 5 години

Вече трябва да ги наричаме северомакедонци, северомакедонски език. За по-кратко - севери и северен език.

9

Анонимен

преди 5 години

А "македонците" в България гласуваха ли?А българите в "Македония"?А бре,що се не утрепете с тия щуротии?Аз съм роден в източна България,Бургаз.Като говоря с "македонци"(другият край на запад) не ми трябва преводач.Нещо говори ли ви това?

8

Шопо

преди 5 години

Шиптарите ке победат !!!

7

Анонимен

преди 5 години

как официален език македонски, нашите какво да подписвали? Въртоглавите създадоха македонска нация и език, днес гледах репортаж от Скопие, журналистите си питаха на български и живущите там българи им отговаряха на диалектен, но разбираем български.

6

Анонимен

преди 5 години

До Додо ТОЧНО ТАКА,ама ходи обяснявай на завеяни патриотари и невежи хора.Нещо повече,догодина при встъпване в членство на НАТО ще се развее северномакедонското знаме и ще звучи химнът им,е тогава да е живот и здраве лично ще напиша текста на северномакедонския химн,да видим как ще се почувстват патриотарите.Ако са истински патриоти ще ги заболи жлъчката.

5

Анонимен

преди 5 години

1800000 ИЗБИРАТЕЛИ???Цялата БЮРМ е по-малко,не пък без непълнолетните,да са живи и здрави албанците те ще "вкарат"....другите в НАТО!За ЕС обаче има да чакат и то много дълго,поне едно поколение КОЕТО ДА УЧИ ИСТИНАТА и да му се махне шлаката от главата.Иначе гласувалите в Австралия може да са гласували против,там са най-античните кенгури,там е котилото на най-зомбираните и зомбиращите "македонци",Хайде предварително ЧЕСТИТО НОВО ИМЕ СЕВЕРОМАКЕДОНЦИ.

4

Анонимен

преди 5 години

Мрънкат ама ще клекнат пред голямите парици и ще станат малко северни с южен манталитет естествено.

3

Жиб.

преди 5 години

Руските истерици ще се побъркат от яд,че Македония се изплъзва от ноктите на техния сръбски сателит.

2

Анонимен

преди 5 години

Тез държава нямат седнали име да търсят... ей това сърбите яко са ги обработили

1

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Да не е бил нашия IT гуру програмиста от Харбър Бридж? Той все се навърта около македонската общност,нали живее на квартира там...