20

ТHE Патриот

преди 5 години

Пожелавам на всеки човек да е жив и здрав и да види краха на задокеанският световен тумор :)

19

Анонимен

преди 5 години

Тук в статията не се коментира Путин. Мисля, че отивате в не етична посока

18

Анонимен

преди 5 години

"ама Путин къде е тръгнал"Ама къде видя Путин в статията? Ама май си ***. Ама от Козяк май.

17

Така е

преди 5 години

Китай вече са огромна икономика и имат основателни претенции да са хегемон , ама Путин къде е тръгнал с мижавата икономика и пияните руснаци.

16

Мнение

преди 5 години

Този китаец е далеч по умен от Путин.

15

ндаа

преди 5 години

И едните,и другите драпат за световно господство!Дано само не направят някоя война,че на света малко му трябва!

14

Анонимен

преди 5 години

Абе някой през 1999 години , май нещо беше объркал едно посолство в Белград... и изглеждаше като каменоломна.

13

Ц1

преди 5 години

Китай към САЩ: Не искаме хегемония, а хармония!Преведено от любезен кантонски това означава: "Говедари, ще правите като вятъра....И още нещо, тантуркайки се"

12

Анонимен

преди 5 години

Пък и още нещо един гении му беше хрумнало да ми обяснява че американската асимилация била интеграция.Е да ама не.Интеграция не е да идеш в Швеция и да си загубиш паметта и да се мислиш за швед, а след като ще оставаш в тази държава спазването и уважението не към твоята а към нейната култура да ти е приоритет, а това да се направиш на болен от амнезия и швед е асимилация.Бижанцити за това не ги щат защото те не уважават чуждата култура, пък идват да налагат в чужда територия тяхната.

11

Анонимен

преди 5 години

САЩ сега точно чета един доклад от преди втората световна и тогава критиките към тях са било същите като сега тоест те искат всички да са като тях да се развиват и мислят като тях и ако може дава тях.При тея положение за какви хармонии да говорим.Те искат от света същото което искаше Османската империя от нас пълна асимилация и унищожение на различните от турците.Интетесно дали Азис ще скочи със същата ярост да защитава различните като култура от авимилацията на американското фашистко блато.

10

Анонимен

преди 5 години

Две колониални суперсили с мислене от 19 век се бият и трета държава с мислене от 21 век макар и по-слаба ги прецаква и им гледа сиира.

9

Анонимен

преди 5 години

Двама се карат (САЩ и Русия), трети печели (Китай).

8

Анонимен

преди 5 години

да

7

Анонимен

преди 5 години

Да прав си за Китай че има дискриминационно отношение към чужди компании така е. Но САЩ се държат като глобални диктатори със всички не само с Китай.Те се държат както би се държал Хитлер ако плана му за завладяване на света беше успял,Китай може колкото си иска да говори но сащ не ги интересува никаква хармония а само хегемония.Има го в доктрината им за отбрана точка 3 трета основна цел на външната политика на сащ е недопускането на възникване на нов могъщ световен играч.

6

Анонимен

преди 5 години

Искате хармония ама имате компании в САЩ а чужди компании не може в Китай ако не са 50% китайска собственост и после крадете разработките и си правите нов завод копие на американския. Е писна им на хората й чичко Тръмп тропна сериозно по масата. От както въведе митата китайския фондов пазар се срина а американския си върви нагоре.

5

обяснение

преди 5 години

За неграмотника 2 - изказването на китаеца , преведено на разбираем за *** език:"кравари , стойте на страна , иначе ще играе сопата!"

4

Бате Гойко

преди 5 години

"Това е фалшива прогноза, която може да се окаже изключително вредна за американските интереси и бъдещето на САЩ", предупреди китайският външен министър.Дано американците разберат какво им казва Китай, но силно се съмнявам.

3

Наблюдател

преди 5 години

Това за хармония със САЩ си е направо утопия!

2

Анонимен

преди 5 години

Нали според нашите руски въшки Китай беше мнооого силен и щеше да пребие САЩ. Кво стана бе мишлета ватенки. Май китаецо се моли на Трумп за милостиня. Китай е това благодарение на САЩ. Преди това бяха най бедната нация на света, дори по бедни от пияните русланци.

1

Анонимен

преди 5 години

Още малко Китай скоро Америкаще се срине под собствената си тежест.